8 Hagyományos világos és sötétzöld blúz design Stílusok az életben

Az indiai nők a világ egyik legmenőbb ruhájával rendelkeznek, és az egyikük a hagyományos megjelenés, azaz a saree. És blúz nélkül a saree-t hagyományosan nem lehet viselni. A divattervezők a blúz darabokra hímzésre összpontosítanak, és igazán vonzóvá teszik őket.

Zöld Blouse Designs

Ha új vagy a női ruhák trendje, akkor imádni fogod. Ha ismeri ezt, akkor még jobban szeretni fogja. Ebben a cikkben néhány zöld blúz tervet fogunk tárgyalni, amelyet indiai nők viselnek alkalmakra, fesztiválokra, eseményekre, stb. A Zöld a mai különleges. Vigyázz az alábbiakban ismertetett, szemet gyönyörködő zöld blúz tervekre.

A legújabb zöld blúz tervek:

1. A Delicately Worked Design:

Zöld blouse designs1

Ha valami különleges ruhát keres, akkor próbálja ki ezt a különleges blúzt. Valószínűleg az egyik legszebb formatervező, a sport olyan vonzó színt és hűvös mintákat. Ha keres zöld saree blúz terveket, akkor ez a legjobb, amit valaha jönnek át.

2. A hátsó csipke design:

Zöld blouse designs2

Itt van valami, ami részben vissza tudja hozni a hátsó részüket, és nagyon hideg mintát mutat az oldalak és a karok után is. Ha ezt egy partira rakod, minden szemed rád lesz. Ez állítható, hogy az egyik legmenőbb női zöld blúz design.

3. A zöld blúz arany hímzéssel:

A Golden green Embroidery blouse Design

Ha valamit keresel az indián blúzkategóriában, akkor valószínűleg ezek a legjobbak. A divatos design mellett a gyönyörű árnyalatokat is feltárja. Ez az egyik legjobb dolog, amit egy indiai nő büszkén viselhet. Az indiai sariák a nők számára még sosem voltak olyan stílusosak, és ez az arany jegye, hogy lépjen a színpadra, és mutassa be ezt a stílusos, hagyományos indiai ruhadarabot.

Többet látni: Kék blúz tervek

4. Az ujjatlan zöld selyem blúz:

Zöld blouse designs4

Abban az esetben, ha nõi nõi trendi zöld blúzt keres, ez az egyik legjobb közülük, amellyel találkozni fog. Megmutatja a kötés egyedülálló mintáját a kényelmes textúrával együtt. Ez egy vékony, zöld blúz, így különösen fiatal nőknek szól.

Többet látni: Piros tervező blúz

5. A dél-indiai blúz design:

Zöld blouse designs5

Ez friss és jobb a bútortól. Sportos, nyakkivágású design, és elrejti a mellkasát, a torokját és a teljes felső részét, beleértve a vállakat is. Egy gyönyörű dél-indiai színésznő látta ezt az egyedülálló zöld blúz designt, és most már te is tudsz.

Többet látni: Arany tervező blúz

6. Az ünnepi szezon lime zöld blúz:

Zöld blouse designs6

Ha szüksége van valamilyen trendi zöld blúzra a nők számára, akkor ez nagyszerű. Ez az egyik leginkább praktikus tervező most, és a nők szó szerint vágynak, hogy ez a dolog a testükön, majd sport ez egy gyönyörű saree.

7. A virágos zöld blúz design:

Zöld blouse designs7

Ha zöld blúzt keres az elkövetkező esküvői szezonra, akkor ez elég hűvös. Sportosan gyönyörű virágmintát visel a testben, és a nők szeretni fogják. Ez az egyik legjobb kinézetű női blúz mintázat, amit valaha is tanúi lehet.

8. Az ovális hátsó zöld blúz:

Ovális Back Revealing Green Blouse Design

A hűvös nyak tetoválásával szedje össze ezt a félelmetes zöld blúzt. A hölgy ebben a képben gyönyörűen viseli a blúzot a piros Saree-vel, és most is te is tudsz. Mondja el a blúz készítőjének a specifikációit, és ezt a félelmetes blúz darabot is hordja. A tetoválás azonban nem jön a blúzdal.

Ebben a cikkben megvitattunk néhány hűvös blúz tervet, amelyet indiai nők viselnek alkalmakra, fesztiválokra, eseményekre stb..