9 aranyos és egyszerű Fox tetováló design férfiak és nők számára Stílusok az életben

A kézműves tetoválás nagyon népszerűvé vált, ráadásul az állat tervezése nagyon keresett, mivel szenzációs és lenyűgöző megjelenést kölcsönöz. Közöttük a róka tetoválás egy erős kép, amely szemet gyönyörködtető és ugyanakkor rendelkezik szimbolikus jelentéssel is.

Az ősi mitológia szerint egy róka olyan ravasz állat, amely cselekvései és cselekedetei révén mindenki számára fontos életórát tanít. A Fox tetoválásokat mind a férfiak, mind a nők megtervezhetik az Ön által kívánt test bármely részén.

A legjobb és aranyos Fox Tattoo Designs:

Tehát lássunk egy pillantást az első 9 különböző típusú róka tetoválási rajzra.

1. Impresszív Fox Tattoo Design Arms:

Hatásos Fox Tattoo Design for Arms

Ebben a dizájnban a róka arcát olyan nyugodt arccal tervezték, mintha várakozna, és figyelni fogja, hogy elkapja a zsákmányát. A színek sorai a női kéz csodálatos és csábító megjelenését kölcsönölik. Ez egy művészi megjelenésű róka tetováló design, amely a viselőjének karját és vállát borítja.

2. Abstract Fox Sleeve Tattoo Design:

Absztrakt Fox Tattoo Design

Még a gondolatod és a fantáziád is, és a tervet jobban megkülönböztetheti másoktól. Ez az absztrakt róka tetoválás design ugyanazon a vonalon van kialakítva, ahol a viselő saját ötleteit és merész színeit befedte..

3. Hagyományos Fox Tattoo Designs:

Hagyományos Fox Tattoo Designs

A tetoválásnál a róka arcát virágokkal, iránytűvel és gyönyörű idézetekkel ábrázolták, és reményt mutatott azoknak az embereknek, akik elveszettek a vitorlázásban, és remélik, hogy életben vannak.

4. Csöpögő akvarell fox tetoválás:

Csöpögő Water colour Fox Tattoos

Kezdetben a vízi színű tetoválások egyre keresletesebbek, mivel nagyon vonzónak tűnnek, és kreatívabb lehet vele. A róka a viselő combján látható, és a különböző, szemet gyönyörködtető színek csillogó megjelenést kölcsönöznek. Ez a kép látható lehet, ha rövidnadrágot visel ezekre a megkülönböztető látványokra.

5. Jumping Fox Tattoo Design:

Jumping Fox Tattoo Design

Ebben a kis róka tetoválás tervezésében az éhes róka ábrázolja, hogy újra és újra ugrik, hogy elkapja az almát. Még azt is kimutatja, hogy a viselő nem is adja fel olyan könnyedén, és továbbra is úgy próbálja meg, mint egy róka, amíg sikerül. A tetoválás fekete és szürke tintával gyönyörűen hátul.

6. Japán Fox Tattoo Design:

japán Fox Tattoo Design

Ez a fajta színes és képzeletbeli tetoválási forma híres japán tetoválás és a tetoválás nagy és széles körben elterjedt, és kiterjed a nagyobb testrészek és kölcsönöz a feltűnő megjelenés a viselő.

Többet látni: A legjobb férfiak számára készült teljes ujjú tetoválás

7. Stílusos Fox Tattoo Designs:

Elegáns Fox Tattoo Designs

A vörös róka csodálatosan körvonalazva ül pihentető testtartás és megfigyelése a különböző emberek ebben a világban. A róka tetoválás hűvösnek tűnik a nők számára, mivel szimbolizálja a szexualitást és a nőiességet. A vörös róka még a vágyat és a szenvedélyes természetét ábrázolja. A formatervezés klasszikusnak és ragyogónak tűnik a nők bokáján.

8. Tribal Fox Tattoo Design:

Törzsi Fox Tattoo Design

Ebben a képben az egyszerű görbék és vonalak azt mutatják, hogy az ember valóban nem kap sok mindent, csak egyszerű tetoválást szeretne, és megmutatja szerelmét a rókáknak. Az ilyen típusú tetoválásokat olyan személy ábrázolja, aki szereti a törzsi művészetet, és még mindig ápolja őket, és szeretne kapcsolódni a korhoz.

Többet látni: Gyönyörű farkas tetoválás férfiak és nők számára

9. Egyedi Fox Head Tattoo Designs:

Egyedi Fox Head Tattoo Design

A design megkülönböztethető megjelenést kölcsönöz a férfiak és a nők számára, és barátaik és munkatársaik előtt meglepőnek tűnnek. A tetoválási forma szépnek látszik, és az ujj még finomabb megjelenést kölcsönöz.

A róka bosszú farokból álló trükkös teremtmény, amely könnyedén elfuthat bármilyenfajta turbulenciából szellemes csillogással a szemében. A róka tetoválásokat sok változatban és méretben lehet tervezni, és kiválaszthatja a hozzáállásához hasonló designot, ugyanakkor figyelemre méltó is.

Többet látni: A legjobb törzsi tetoválások a férfiak számára

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.