9 Easy Hat kézműves ötletek gyerekeknek és óvóknak | Stílusok az életben

A kalapok hűvös dolgok a fejükön. Ezek a kalapos mesterségek nagyon jó szórakozást nyújtanak a gyerekeknek. A kalapok iskolai napok, otthon vagy akár születésnapi ünnepek alkalmával is elvégezhetők. Ezeket te is megteheted valamilyen témán, vagy csak arra, amit a gyerekek szeretnek. Sok internetes barkácstechnikát találsz, amire választani lehet. Készítsd ezeket a gyerekeiddel, vagy hagyd, hogy menjenek magukkal.

Különböző típusú kalapot Ötletek gyerekeknek és óvodásoknak:

Próbálja ki ezt a top 9 kalapot kézműves gyerekeknek és óvodásoknak,

1. Pumpkin Hat:

Tök Hat

Ez a gyönyörű kalapos kézműves nagyszerű a gyerekeknek és az ünnepi szezon során. A sütőtök kalapja több darab mustár színű papírból készült, amelyek össze vannak ragasztva. A kalap tetején zöld papír van, hogy levélként nézzen ki.

2. Cowboy kalap:

Cowboy Hat

Itt van egy kedves cowboy kalap a fiúk számára, akiket szeretni fognak. A cowboy sapka sablonból készült, ezért nagyon egyszerű. A sárga jelvény kitölti a megjelenést. Ez egy jó kalap a kézműves ötlet számára.

3. Köszönöm a kapunál:

Kösz Giving Hat

Csináld ezt a csodálatos kalapot a kisgyermekeknek az ünnepi szezonban. A hálaadó kézműves különböző színű papírból készült, ovális alakra vágva. A kalapot ezután gyöngyökkel díszítik.

4. Bohóc sapka:

Bohóc Hat

Ez a kalapos kézműves óvodás gyermekek a legjobb és legboldogabb kézműves, hogy fognak csinálni. A bohóc sapka sok fényes színű papírdarabból készül. Nagyon lenyűgözőnek tűnik, és jó bohóc sapkát csinál.

5. Szívkabát:

Szív Hat

Itt van egy hűvös kalap, amelyet a gyerekek szeretnek. A kalap könnyen papírlapokból készülhet. Színezze piros vagy rózsaszínű színekkel, majd vágja ki a megjelöltet. Ez egy csodálatos kalapos ötlet ötlet a gyerekeknek. Fiatal lányok is kipróbálhatják ezt a kézműveset az esti kis pártjukon.

6. Varázsló meglepetés:

Varázsló Surprise

Ez a csodálatos varázsló kalap tele van meglepetésekkel. A kalapot fényes kék papírból készítik, majd csillagokkal díszítik. Ezt a születésnapi téli kalapot is használhatjuk. Töltsd le a kalapot cukorkákkal és csokoládékkal is. Hozz létre ezt a kalapot a jövő karácsonyának is.

Többet látni: Könnyen szórakoztató kézműves ötletek

7. Rénkabát:

Rénszarvas Hat

Készítheted ezt a szép kalapot művészet és kézműves az ünnepi szezonban. A rénszarvas kalapot barna papírból készítik. A szemek és az orr a középrész. Az orr egy kis piros pompom, ami nagyon aranyosnak tűnik. Úgy néz ki, vicces, de fülbemászó kalap, és alkalmas lesz a gyerekek párt ideje.

8. Zarándoklat:

Zarándok Hat

Készíts egy szép zarándok kalapot egy fekete papírlemezzel és fekete kúpdal. Ez a papír kalapos hajó nagyon hűvös és jó megjelenésű. A kalap bármelyik jelmezpartikushoz vagy egy funkcióhoz használható. Ez is egy jó történelmi kézműves ötlet, amelyet arra használhatsz, hogy tanítsd gyermekeidet a zarándok utazásáról. Ezen a kézművön testreszabott színeket is használhat.

Többet látni: A legjobb dinoszaurusz kézműves gyerekeknek

9. Beetle Hat:

Bogár Hat

Ez a vörös karácsonyi kalap nagyon édes és tökéletes egy jelmeznapi eseményre. A kis kalapok a kézművesek számára olyan papírdarabokból készülnek, amelyek jól illeszkednek a fejhez. Ez a kalap kiválóan alkalmas a gyerekeknek is. Ők szeretik díszíteni a hölgy bug a fekete pontokat. Ez a kalaphajó jó választás a gyerekeknek.

A kalapok sokoldalú elemek, amelyeket minden gyerek szeret. A kalapok kézművesek, születésnapi ünnepek és funkciók lehetnek. Különféle állati téma-sapka is lehet. Testreszabhatja ezt a kalapos kézműveget, ahogy az Ön által választott, vagy a gyereke készíthet kézzel készített kalapot, hogy ajándékot adjon a születésnapján. Kaphat néhány kalapos formatervet online keresésen keresztül, vagy létrehozhatja őket kreativitásával is.

Többet látni: Barkácsolás művészet és kézműves ötletek

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.