9 legjobb kő és gyöngy kristály ékszer dizájn Indiában

Az ékszer mindig a vonzalom középpontja minden nemnek, és amikor a kristály ékszerekre hasonlít, divatja, ízlése és még a hit is hasonlít. Most egy nap az emberek egyre vonzza a kristály ékszereket, mivel ez adja a megjelenés más megjelenés és vonzóbbá tesz. Fehér kristály ékszerek vonzza a figyelmét, mivel isteni és tisztasági megjelenést kölcsönöznek.

kristály ékszer-design

Kristály ékszer dizájn:

Itt megmagyarázzuk a legkiválóbb kristály ékszer design különböző fajták és minták.

1. Egyedi Crystal Bridal ékszer készlet:

egyedi menyasszonyi-kristály-ékszer-design-1

Az esküvők mindig nagyon különlegesek mindannyiunk számára, miért nem is különleges a menyasszonyi ékszer. Ez az egyedülálló kristály nyaklánc mindenkit varázsol a nagy napokon, és növeli a szépségét is. Mivel az esküvő a szeretetet és a tisztaságot jelképezi, hasonlóan a fehér kristályminták is tükrözik a tisztaságot. Ezeket a kristály ékszereket bonyolult módon tervezték úgy, hogy a dekoltázs gyönyörű káprázatos hatása legyen.

2. Vintage Crystal Butterfly Ékszer Lányoknak:

Vintage-rovar-pillangó-kristály-ékszer-design-2

A vintage ékszereket mindig is elismerik, mivel a formatervezés és a színkombinációk minden nőnek a földet varázsolják. A kis rovar pillangó hozzáadásával az ékszerre másféleképpen is megjelenítheti ezt a szüreti kristálykészletet. Mivel a pillangó imádja a kinézetét, hozzátéve, hogy ezt a rovarokat ad egy aranyos pillantást magadra is az ékszer is. Ön is használhat színes kristályt is az ilyen típusú ékszerek.

3. Színes kristály gyöngyök Ékszerek:

színes kristály gyöngyök-ékszer-design-3

Most egy nap az emberek ékszert viselnek a kristály gyöngyöként, mivel más hit és hiedelmek kapcsolódnak hozzá. Hatalmas gyöngyök állnak rendelkezésre, és minden színes gyöngy, mint saját hasonlósága. Különböző színekben kapható, mint a fekete, szürke, kék, rózsaszín és még sok más. Mint a vörös kő is Garnet néven ismert, és ez egy olyan hit, hogy ha a vállalkozásod nem jó, akkor ezt a kő használatával sikeres lehet a vállalkozásod. A szürke kristálygyöngy hematitként ismert, és a kapcsolat javítására szolgál.

4. Lenyűgöző Crystal Stone ékszerek:

kábító-kristály-kő-ékszer-design-4

A Crystal Stone ékszereket mindig értékelik, mivel lenyűgöző és stílusos megjelenésű. Ezeket a kőzeteket kristályokká gravírozzák, amelyek gyógyító kristályokként is ismertek. Mint ez a kristálykő is ismert, mint “Lapis”, és azt mondják, hogy ez védi minden kár megtisztításával az összes negatív energiát az energia területén, és megtisztítja az elmédet.

Többet látni: Gyöngyös ékszer minták

5. Gyönyörű Crystal Bracelet Design:

szép-karkötő-kristály-ékszer-design-5

Kristály karkötő a kezeden jól néz ki. Segít a személyiségének stílusos és divatos megjelenéshez. A kristály karkötő bármilyen formát és formát adhat a saját választása szerint. Egy gyönyörű karkötő rengeteg dolgot közvetít rólad, mivel a kéz a test leglátványosabb része. A kristály karkötőt akár kővel vagy más gyöngyökkel is megtervezheti.

6. Szellemi kristály medál nőknek:

lelki-pendantcrystal-ékszer-design-6

Vannak, akik lelki magatartást tanúsítanak, így ékszereiket spirituális módon is megtervezik, és új megjelenést adnak ékszereiknek. Hozzáadhat mindenféle medálot vagy egy kis miniatúrát hit és hit szerint. Ez a fajta ékszer megjeleníti a hitet és a spirituális elme beállítást.

Többet látni: Platinum ékszerek India

7. Crystal Név Plate Necklace with Heart:

név-nyaklánc-with-szív kristály ékszer-design-7

A kristályok nevének metszése egyedülálló módja annak, hogy a világ tudjon rólad. Még egy kis szívvel is hozzáadhatsz, ami több varázsát ad a nyakláncnak. Ez a stílus az ékszer lehet jó ötlet ajándékozás egyedi ajándékot szeretteinek, amelyek a nevét.

8. Káprázatos kristály fülbevaló:

vakító-fülbevaló-kristály-ékszer-design-8

Ha egyszerűen, de másoktól eltérően akarsz kinézni, akkor a kristály fülbevalók olyanok, amelyek egyszerűnek, de elegánsnak tűnnek másoknak. A kristály fülbevaló saját módján állíthatja be színes kőjét a ruhájával és személyiségével.

Többet látni: Kundan ékszerek

9. Crystal Pearl Pendant Jewels:

medál-with-gyöngy-kristály-ékszer-design-9

A kristálypálcák megszerzése minden korosztály női számára olyan, mint egy valóra vált álom, és ha gyöngyök hozzáadásra kerülnek, akkor mi marad még hozzá a szépség ehhez az ékszerhez. Bár ez a kombináció nehéz lenne a zsebében, de a kristályokkal készült gyöngyök nagyszerű kombinációval rendelkeznek, és akár bármilyen alkalomra is viselhetik őket.

A kristály ékszerek a modern időkben mindig a divatban vannak, mivel káprázatos megjelenést kölcsönöz a személyiségnek. Az Ön választása és stílusa szerint megtervezheti a választott ékszereket, és még saját meggyőződésével és hitével is megtervezheti. A kristály ékszereket mind a férfiak, mind a nők mindig értékelik.

Képforrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.