9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

A megfelelő ajakrúzs tökéletesen megtörheti vagy megszakíthatja a megjelenését, és a megfelelő szín biztosíthatja, hogy minden nőies és elbűvölőnek tűnhet, de a megfelelő szín meghatározása önmagában feladat. Még ha sikerül is ezt csinálni, olyan problémák, mint a toll, a vérzés és a halványodás, nem engedik, hogy elcsendesítsétek azokat a szelíd ajkakat. Biztos vagyok benne, hogy mindegyikük egyszerre találkozott ezekkel a kérdésekkel, de nem kell aggódnia többé, mert ma nagyon egyszerű trükköket fogok megosztani, hogy megszabaduljunk ezekről a kérdésekről, és elnyerhessük az elbűvölő Ajkak. Itt vannak a legjobb 9 rúzs tippjei.

ajakrúzs tips

1. A rúzs megfelelő színének megtalálása az egyik leggyakoribb probléma, amellyel leginkább szembesülünk. Legalább akkor, amikor a rózsaszínre van szükség, hogy megtalálja a legjobban illő árnyékot, mindössze annyit kell tennie, hogy mosolyog. A rózsaszín tökéletes árnyalata ugyanolyan színű, mint az ínyed.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

Többet látni: Hogyan kell alkalmazni a Pink Lipstick

2. A sötétben lévő télen biztos vagyok benne, hogy mindenki izgatottan próbálja meg a mély szilvákat és a cseresznye vöröseket, de ne feledje, hogy a mély sötét vörösök vékony ajkakat vékonyabbá tehetnek. Tehát, ha vékony ajkak vannak, ahelyett, hogy egy bogyó alapú vörösre vennének, választhatnának fényes narancssárga vörösnek, mivel a tágabb ajkak illúzióját hozzák létre.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

3. Annak biztosítása érdekében, hogy az ajkak pigmentálása ne jöjjön az ajak ajkaként megjelenő ajakrúzs valódi színéhez, az ajkakat csak egy kis alapozással vagy rejtegetővel helyezze be, mielőtt a rúzsot behelyezné.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

4. A tapintás különösen fáj, különösen, ha elfoglalt hölgy vagy. Annak érdekében, hogy a rúzs nem gyengüljön egész nap, kövesse ezt a három egyszerű lépést:

  •  Használjon szövetet az ajkak felszívására, miután az első rúzsát felvitte
  • Ezután egy másik réteg alkalmazása előtt vegye be a ventilátor kefét, és alkalmazzon kis mennyiségű áttetsző port az ajkakra.
  • Kövesse ezt egy másik rúzs résszel, és újra felszúrja és porrá teszi, majd alkalmazza a gyönyörű szín.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

Többet látni: Hogyan kell használni a lipstain

5. A krémes és fényes rúzsok hajlamosak a vérzésre, de ellensúlyozni, hogy egyszerűen csak egy ajakfóliára van szüksége. A tenyér tetején csúsztassa az ajak ceruzát, hogy melegítse, és lágy vonalakkal körvonalazza ajkait, hogy egy kis meghatározást adjon nekik. Tegye az ajkakat telítőbbé, kicsit béléssel a természetes ajakvonalon kívül. Akkor is töltheti meg az egész ajak az ajak bélés, mert ez ad a rúzs valamit, hogy tartsák be, és biztosítja, hogy a rúzs nem vérzik, vagy bökött egész nap.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

6. Az ajak ceruzákkal, rúzsokkal és szájfényekkel végzett munka nehéz feladat lehet a kezdőknek. Annak érdekében, hogy ügyes vonalakat és teljes lefedettséget biztosítsunk, az ajkak bélése közben pihenjen. A rúzsok vagy az ajakfoltok alkalmazásához nyissa ki száját kissé, és mondja az “oh” -t, mert ez segít az egész ajakfelület elérésében.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

7. Nem mindannyian születünk Angelina Jolie tökéletes kölyökkel, de egy egyszerű ombre-effektust hozhatunk létre, amely segíthet csalni az utat. Ragyogó árnyalatot alkalmazzon az ajkak ajkának középpontján és sötétebb árnyékolást a külvilágon. Ez a trükk teszi az ajkakat vastagabbnak, mint amilyenek valójában.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

Többet látni: Hogyan viselkedni kell az ajkak otthon

8. Ha nagyon vastag ajakszínt viselsz, elengedhetetlen, hogy ne maradjanak a fogakon. Vegye a mutatóujját, és tegye a száj közepébe, mint egy nyalóka, hogy az ajkak “O” formájúak legyenek, és húzza ki ujját. Ismételje meg ezt az oldalt is. Lehet, hogy buta, ha ezt csinálják, de az ajkak belsejében lévő felesleges ajakszín az ujjába fog kerülni.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

9. A tollak elkerülése érdekében vegye le a q-hegyet, és lazán áttetsző porrá mossa, és csak az ajkak peremén kívül alkalmazza az ajkak alkalmazása előtt és után.

9 legjobb rúzs tippek Stílusok az életben

Tehát a következő alkalommal, amikor kiválaszthatja kedvenc rúzsát, győződjön meg róla, hogy ezeket a tippeket szem előtt tartva kihozza a lehető legtöbbet.

Képforrás: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 10