9 Modern és gyönyörű terem Arch Designs For Home | Stílusok az életben

A saját otthona tervezése büszkeség. Az otthon kialakításakor az emberek annyira gondolkodnak, és minden apró dolgot szem előtt tartanak. A ház olyan, mint egy ég, ahová élni. Nem tudjuk ezt évente megtenni, és amíg tervezzük, győződjön meg arról, hogy a lehető legjobban él. Egyszerűen felveheti a csarnokív tervezését az ebédlőjébe, a pooja szobájába, a nappaliba, stb. Ez növelni fogja otthonának általános megjelenését.

Legfrissebb és vonzó Hall Arch Designs Fotókkal:

Nézzük meg a top 9 hall íves tervek gyűjtemény listáját, hogy egy ötletet kapjon, mielőtt egy építészettel konzultálna.

1. Írótervezés étkezőhöz:

terem Arch Designs

Ez az ebédlőtermi kialakítás. Ebben a házban két íves alak van. Az egyik a kör, a másik pedig a háromszög. A fából készült étkezőasztal kis otthoni növényekkel díszített. Ez a fehér ív egyszerűen meglepőnek tűnik. A szépség egyszerűsége.

2. Fehér harkályos design a teremhez:

fehér Arch Design for Hal

Ez a boltíves kialakítás a csarnokban úgy lett kialakítva, hogy teljesen fehér legyen. A fehér tágas megjelenést kölcsönöz. Testre szabhatja a csarnokot egy üveg csillárral, és tegye le a nappaliban. Két erős oszlop van, mint például a design, és egy kör szomszédodik ezeknek a pilléreknek. A fehér árnyalat világos árnyalatú, levendulázott színű, mint a virág.

3. Legjobb Brick Style Hall Arch Design:

Legjobb brick style Hall Arch Design

Az ebédlő fából készült íves kialakítás tégla segítségével készült. A téglákat olyan kellemesen helyezték el, és fából készült padló is ragyog. Egy háromszögű csillár, melynek belsejében egy izzó található, kellemesnek látszik. Ez a boltív kialakítása csodálatosnak tűnhet a parasztházában.

4. Emeletes építészeti tervek:

Fa Hall Arch Design

Ez kiváló munkája fából készült íves tervezés a csarnok elképesztően egyszerű és klasszikus. Ez a ház teljesen fából készült. A kerek ív alatt két kerek oszlop áll. A lépcsők és a padlók szintén fából készültek. A fa tökéletesen csiszolt, hogy építsenek egy ívet.

5. Pillér Arch Design:

Pillér Arch Design

Ez az otthoni ív kialakítása egyszerűen mindenki figyelmét felfogja. Ez a pillér kialakítása félelmetes. Ez különösen egy nappali számára készült. Az íj csábító megjelenést kölcsönöz otthonának. Ez az egyszerű ívszerkezet el fogja ragadni az emberek szívét.

6. Contemporary Arch Design:

Kortárs Arch Design

Ez a boltíves design az étkezőterem számára, amely békét ad a néző szemének. A design úgy jött létre, mint az ősi otthonok, ahol az étkezőasztal a régi minta és a virágcserép falusi stílusú munkával díszített. Az egyszerű emberek csak ilyen típusú munkát élvezhetnek.

Többet látni: Hálószobai belsőépítészeti dizájn

7. Elegáns arch design:

Elegáns Arch Design

Ez a belső elegáns ív kialakítása egy csarnokban egy önálló házhoz. Az ívelt félkör a fából készült, és szép formát és alakot kapott. Ezzel a szép ívvel csodálatosan néz ki. A munka olyan kreatívan készült, hogy senki sem akarja elhagyni ezt a házat.

8. Hagyományos arch design:

Hagyományos Arch Design

A tradicionális csarnokív architektúrájú képet sok éven keresztül használják. Ez a hagyományos formatervezés többnyire a házak kedvelt. A kerek ív kialakítása összeköti a két szobát. Téglalap alakú minták ugyanabban a fehér színben. Ez a design megvilágítja a helyiség többi részét.

Többet látni: A legjobb design konyhák

9. Arch Design For Living Hall:

Boltív Design for Living Hall

Ez az otthoni ív kialakítása modern és egyedi. Fa keretet rögzítenek a falon. Ez a design csak feldobja a lakberendezést. A fa fényes barna színe növeli a csarnok szépségét. Ez az íves kialakítás dicsőséget nyújt otthona számára, és egy tipikus indiai ház csarnokív.

Többet látni: Fa bútortervek

A hall íves kialakítása nagyra növeli otthonának szépségét. Testreszabhatja ezeket a csarnokíveket az Ön számára, hogy egyszerűvé és gyönyörűvé tegye. Gyönyörű kombinációja az íves kialakításnak és a bútoroknak a szépséghez. Javítja az otthoni értéket mások szemében is. Csarnokívet készíthet otthonának bármely részén. Az otthoni modern íves tervek ma is bőségesek, ezért számos választékban érkeznek.