9 Modern és hagyományos indiai sál dizájn Stílusok az életben

Az indiai sálak nagyon szépnek tűnnek minden alkalmi ruhában. A hímzés és a selyem sálak nélkülözhetetlen kiegészítő a hölgyeknek. Attól függően, hogy a sálak széles választékából választhat.

A legjobb indiai sál kollekció:

Itt van néhány indiai stílusú sál minták és választhat.

1. Heritage India Sál:

Örökség India Scarf

Gyönyörű indiai sál, gyapjúból. Van egy szép sötétkék, burgundiai színek benne. könnyű és kendő a nyak köré viselhető. Ez egy jamavar sál. Úgy néz ki, nagyon hagyományos. A sál munkája a gazdag hagyományról szól. Ez a művészet rendkívül fenségesnek tűnik alkalmanként.

2. Női indiai selyem sál:

Női Indian Silk Scarf

Kiváló minőségű habotai selyemből készült. A gyönyörű selyemszövet olyan sima és puha. Ez a kék és fehér sál nagyon szép. Az alkalmi ruhákkal párosítható a divatos megjelenés. Jön egy nyomtatott minta. A selyem nagyon elegáns és csillogó.

3. Indian Head Scarf:

indián Head Scarf

A világoskék selyem fej sál olyan szép és elegáns. Az etnikai nyomatok hozzáfűzik az alkalom hangulatát. Alkalmas minden alkalomra és összejövetelekre. A szép kék színek jól illeszkednek a selyemszövethez. Nagyon hagyományosnak is tűnik. 100% -os tisztaságú selyemből.

4. Indiai Pamut Sál:

indián Cotton Scarf

Tiszta pamutból készült, ez a szép sálnak van egy szép bundája, ami megmutatja a divat értelmét. A piros sál nagyon trendi a fehér ruhákon. Alkalmi alkalmakra alkalmas. A szövet puha és sima. Élvezze a meleg időjárást anélkül, hogy a napsütés ingadozna, ezzel a szép sálakkal. Ezek olyan gyönyörű pamut sálak, amelyeket India tervezett, és amelyeket különböző országokba exportálhattak.

5. Fonal színezett nagy sál:

fonál Dyed Big Scarf

Egy gyönyörű fonott, barnás sál kurtákban nagyon trendeket mutat. Szőtt szegélyek mindkét oldalon nyers szegélyekkel. A nyakához kösse össze, és csomót készítsen. Ez az indiai kendő a nyak köré fonódik, nagyon divatosnak tűnik. Felhív minden fiatalnak. Hűvös divatos megjelenést kölcsönöz a szép földi színeknek.

6. Indian Women Scarf:

indián Women Scarf

Puha viszkóz anyagból készült. Ez a gyönyörű sál minden tartozéknak kell lennie a hölgyeknek. A szép lila színű, puha kendő összeolvad. Alkalmas minden alkalomra pártra vagy alkalmi rendezvényekre. A lágy szövet tökéletesen felülmúlja a nyakát, és szép megjelenést kölcsönöz. A szezon függvényében számos színben kapható.

Többet látni: A legjobb kézzel készített sálak

7. Sárga indiai nyomtatási sál:

Sárga Indian Print Scarf

Egy szép sárga sál, virágnyomatokkal. Jól van minden alkalmi eseményhez. Nagyon elegáns fehér kurtákra néz. Ezek a virágnyomatok nagyon alkalmi megjelenést kölcsönöznek. 100% -os tisztaságú pamut voile. A szövet puha és sima.

8. hagyományos indiai sál:

Hagyományos Indian Scarf

Tiszta krepp selyemből készült. Ez a gyönyörű vörös sál ritkán elefántfestéket nyomtat rajta. A színek élénkek és nagyon indiaiak. Egy sor elefántok és halak díszítik a határt, ami egy saree határokon átível. Nagyon hagyományosnak néz ki, és minden formális alkalomra igaz.

Többet látni: Legújabb hajszál stílusok

9. Kantha munkás selyem sál:

Kantha Work Silk Scarf

Ez egy színes kantha munkás sál. Nagyon etnikai. A kantha patchwork és a hímzés növeli a sál gazdagságát. Tiszta selyemből készült, ez a sál minden alkalmi alkalomra alkalmas. Nagyon szép a fehér kurtákon. Ezek az indiai kézműves selyem sálak, amelyek mindegyik hölgy számára rendkívül emlékezetes ajándék.

Ezek a szép indiai sálak nagyon hagyományosnak és gyönyörűnek tűnnek. Pamut, selyem, krepp stb. Kapható. A szép etnikai nyomatok az indiai dicsőséghez adnak hozzá. Próbáljon ki néhány ilyen szép sálat és fokozza a divat értelmét.

Többet látni: A legjobb design sálak