Hogyan használjuk a Fenugreek-t a korpásodás gyógyítására? | Stílusok az életben

Az ókortól kezdve a görögszéna (Methi) úgy gondolták, hogy nagyon jó természetes szer segít megvédeni a pelyhes fejbőr állapotokat. Ez egy nagyon könnyen elérhető és rendkívül olcsó, alacsony költségű alternatíva a költséges termékekhez, amelyek szintén ártanak az embernek.

görögszéna for dandruff

Hogyan kezeljük a korbácsot a korpásodás ellen:

A konyhai polcokon a személyeknek kapható rózsaszín magvak, és gyakran használják az ízletes ételeket, különösen a legtöbb háztartásban, számos hasznos módszernél. Ez tartalmazza a csúszós anyagot. Ez jelen van a magban, és ez létrehoz egy emulgeálószert, amely hasznos lehet bármilyen szárazsági probléma kiküszöbölésében. Ezért is jó a pórusok hidratálása és hidratálása. Ez a szalonna áztatásához vezet, és ugyanakkor a szálak kezelhetőbbé is válhatnak.

Többet látni: Soda szóda korpa kezelés

Ez a nyálkahártya nagyon jó a pórusok egészségéért, mivel ezek beáztatódnak ezekbe, és belülről hidratál. Ez tehát természetes ragyogó anyagként működik. Ennek nincs mellékhatása, és ha rendszeresen használják, egészséges csillogást nyújthat. Ez is nagyon népszerű, és széles körben használják különböző típusú olajok és egyéb termékek, amelyek azt állítják, hogy eltávolítja pikkelyes körülmények között. A vetőmagok megfelelő kiviteli módja az, hogy egy marékot áztatunk a vízben egy éjszakán át.

görögszéna-for-korpásodás

Ennek annyi vizet kell tartalmaznia, amennyire szükséges. A magoknak kb. Fél csésze legyen a váll hosszúságának. Ezeket vízben kell áztatni, ami több, mint a tartályban levő magok mennyisége. Általában az emberek ezeket a vas-tartályokat használják. Mivel azonban ez nem tartalmaz túlzott savasságot, ezért ez műanyag vagy fából készült tartályba áztatható. A víznek le kell fednie a magokat, majd hagyja, hogy legalább 24 órán át üljön le a nyálkahártyára. A víz másnap, majd a tenyerébe kerül

Többet látni: Henna hajcsomagok a korpásodáshoz

Hogyan készítsük el a Fenugreek hajcsomagokat a korpásodás kezelésére:

Különböző módszerek léteznek arra, hogy egy csomagot hajhõs korpára készítsenek. Ha egy személynek nincs ideje, és elfoglalja a rutinokat, hogy áztassa, majd a magokat őrölje, akkor a megfelelő módja annak, hogy egy csomó porított magot vásároljon, amely könnyen áztatható a köszörülés problémája nélkül. Ez is hasznos lehet a könnyen használható keverék készítéséhez. Ezeket az embereket is őrölheti oly módon, hogy áztatja ezeket egy tál vízben, amely lefedi azokat, és több mint a magok mennyisége.

görögszéna-por-for-korpásodás

Ezeket azután egyik napról a másikra kell hagyni, és a következő napon egy finom massza segítségével meg lehet földelni, majd ezt szétválasztással lehet alkalmazni. Ahhoz, hogy ezt a készenléti porral elérhetővé tegyük, az embernek csak egy tálba kell melegednie valamilyen vizet, majd ezt a tartályba öntse, majd tegyen néhány teáskanálnyi port a porba. Ezt körülbelül 20 percig kell hagyni, majd szétválasztással kell alkalmazni.

Többet látni: Tengeri só a korpásodáshoz

Annak érdekében, hogy ez még hatékonyabb legyen azok számára, akik viszketnek, egy személy alkalmazhat néhány neem levélport és néhány amla port. Ez növeli az egész dolog hatékonyságát. Ahhoz, hogy ez valami, ami sokkal hasznosabb lehet a csillogás és a ragyogás érdekében, egy személy 6 teáskanálnyi citromlevet használhat a frissen vágott citrom préselésével, és egy fél csésze egy kis sült túró is jó lehet ehhez. Ezek erőt és lendületet adnak a szőrszálak fényének.