Top 9 menyasszonyi frizurák kerek arcok Stílusok az életben

A koszorúslányok készen állnak valami kékre, és a kis gyűrűs gát a fején lévő orrával hordozza a kölcsönzött valamit, ami a nagymamájától származik. Készen állsz, hogy a szatén ruhád hamarosan járni fog azon a folyosón és a hajad a mai napig valami újdonság.

lakodalmi hairstyles for round faces

Az esküvők a legjobb napok, amikor megmutatják magukat, és ha az egyik esküvő elsődleges csomópontja, akkor egy különleges kezelést érdemel. Vegyünk egy cue-ot ezekről a frizurák ötleteiről, amelyek tökéletesen illeszkednek a kerek arcodhoz.

A legjobb esküvői frizura a kerek arcokhoz:

A Sleeked Back:

lakodalmi hairstyles for round face 1

Az ápolt hátsó megjelenés tökéletesen illik a hajadhoz, ahol az arcod alakja megemelheti az elhúzódó hátsó megjelenést. Mindössze annyit kell tenned, hogy a hajat visszafogja, és csomó csomóba, vagy egy alacsony lógó zsemébe köti össze. Azonban, ha el akarja rejteni az arca kerekségét, tartson egy szálat vagy két laza és szabadon esik az oldalról, hogy egyensúlyban tartsa a megjelenést.

A Front Bouffant:

2

Általában, ha sportos kerek arcot használsz, egy front pouf segítségével tényleg nagyon segíthetsz a sorban. A nagy elülső puffadás általában kiegyenlíti az arca kerekségét. használhatja a teasing módszert, vagy egyszerűen csak egy bump, hogy tartsa az első puff a helyén. Most használja a többi hajat, hogy egy lófarokot vagy egyszerű pántot kösse össze.

Többet látni: Frizurák göndör hajra esküvőért

A Side Bangs:

3

Általában egy kerek arc, egy csomó oldalán frufru határozottan teszi a haját néz hatalmas, míg az arc nem néz ki őrülten kerek. Az oldalsó frufrukat úgy használhatja, hogy elosztja azokat a középső részből, amely egyenlően osztja el a zárakat mindkét oldalon. a többi haj fel lehet támaszkodni egy rendetlen zsemle, vagy egy egyszerű póni. Ez tökéletesen illik az édes esküvői ruhájára.

Francia Fringes:

4

az esküvő napján, használja a francia fringes az elején egy magas osztályú felső csomót hátul. Használjon egy nagy zsemlét, vagy még egy rendetlen zsemlét, és használjon magas tetőt az extra oomph.

Többet látni: Menyasszonyi hajfrissítések

A Trendy menyasszony:

5

Általában egy menyasszony hosszú haj nélkül könnyen választhat a trendi faux bob, amely mellé a legjobb elegáns átalakítása választhat egy rövid frizura. Ha kerek arcod van, akkor egy oldalra osztott faux waved bob megnöveli az arca vékonyabbá vagy egyszerűbbé válni az arc formáját. ez jól megy a szorító nyak darab.

Menj szabad:

6

A szabálykönyvben senki sem írta le, hogy a menyasszonynak a lehető legjobb extravagáns módon kell kötnie a haját. Minden olyan menyasszonynak, aki az extra napot gyűlöli az esküvő napján, általában szabadon folyó toll-vágott zárakat választhat. Kerek formájú arcokról beszélve, használd az elülső zárakat rövidebb rétegekben, amelyek a homlokodra esnek, és egy mélyen vágott nyakkivágást használnak.

Többet látni: Legújabb frizurák esküvőre

Mid Curls:

7

Csak engedje le a varázslót, és vegye fel a középső részből. Ezután használd a hajcsavarókat egy nőiesbb érintésre.

A félig felhúzódó:

8

A dörzsölés a legjobb haj típus a kerek formájú arc miatt a mennyiség. A ráncok, amelyek erős hajlatok a hajad hozzáadja a térfogatot a hajhoz, ezért óvatosan emeli ki az arcot. söpörje az oldalsó zárakat oldalra, és használja a felsõt egy nyakkendõben a szabadon folyó hajjal, és felborul az extra testre.

A fonott történet:

9

egy egyszerű oldalpánt elég ahhoz, hogy a hajad egy nyilatkozatot. Kerek hajjal használja a laza fonott stílust a nélkülözhetetlen laza előlappal.

Képek Forrás: Záróállomány