Top tibeti tattoo design és értelem | Stílusok a LIfe-ben

Tetoválás néhány ember számára több, mint szimbolikus és dekoratív. Vannak olyan emberek, akik tetoválással mutatják be a spirituális természetüket, és a tibeti tattoo is egy példa. Ezek a tetoválási tervek általában az Úr Buddha tanítása, hogy az emberek vésettek testükre. A tibetiek és a buddhisták ismerik a meditációt, és így életüket teljes mértékben Isten szolgálatában szentelik.

A legjobb tibeti tattoo-dizájn a képekkel:

Tájékozódjunk arról, hogy az emberek hogyan ábrázolják Isten iránti elkötelezettségüket tetoválással,

1. A hagyományos tibeti tattoo:

Hagyományos Tibetan Tattoo

A tibeti kalligráfia ma is nagyon gyakori, ezért egyre többen vonzódnak a tibeti szkript tetoválásához, egyedülállósága és egyénisége miatt. A férfiaknál a legkedvezőbb, ez jól néz ki az alkarra.

2. Színes tibeti tetoválás:

Színes Tibetan Tattoo

A színes tibeti tetoválás életet és termékenységet jelent, míg néhányan azt hiszik, hogy ez a kegyelem, a természet, a szépség és a szabadság. A színes tetoválásokat általában a nők kedvelik.

3. Tibeti Tattoo Men:

tibeti Tattoo for Men

A férfiak általában a koponya tetoválásokat preferálják. A tibeti koponya tetoválás férfias tetoválásnak számít, és életet és halált jelképez, valamint intelligenciát és tudatot is képvisel.

4. Szellemi tibeti tattoo:

Lelki Tibetan Tattoo

A lelki tetoválás kapcsolat és kötelék teremt a test és a lélek között. A tibeti Om-tetoválás a spirituális emberek körében kedvelt. A spirituális tetoválásnak nagy jelentősége van, és fontos szerepet tölt be az idők óta.

5. Lány kedvenc tibeti tattoo:

Lányok Favorite Tibetan Tattoo

Most egy nap, a lányok nem is félnek attól, hogy felállítanak egy tetoválást, vagy akár megmutatják a világnak. A tibeti betűk tetoválása a lányok kedvence. Különböző betűk a tibeti nyelven különböző értelemben vannak. Megtervezheti a tetoválásokat, vagy kérheti a tetováló művészt, hogy tervezze meg az Ön számára.

6. Személyre szabott tibeti tattoo:

Személyre Tibetan Tattoo

Sokan inkább a tibeti szanszkrit tetoválást preferálják, de a valóságban nincs olyan dolog, mint a tibeti szanszkrit, mivel két különböző nyelv. Alapvetően ez egy szanszkrit szó, amelyet tibeti betűkkel és stílusgal írtak. Ezért nagyon népszerű az emberek között. Ezt a stílust a fiatal lányok kedvelik, ők szeretik kipróbálni ezt a dizájnt hátul. A bemutatáshoz ez az egyik minta hűvös módon néz ki.

Többet látni: Kínai Tattoo Design Ötletek

7. Szimbolikus tibeti tattoo:

Szimbolikus Tibetan Tattoo

A tibeti kultúrában 8 fő tibeti szimbólum van, amelyeknek nagy jelentősége van. A képen látni fogod az Örök Csomót, amelyet sokan tibeti szimbólum tetoválásként használnak.

8. Tibeti Body Tattoo:

tibeti Body Tattoo

Egy másik fő kategória a test tetoválása. Az emberek mindenféle tetoválást kapnak a testükön, mint Buddha, Mandala, stb. A tibeti szó tetoválás egyike azoknak. Különböző himnuszokkal és énekekkel keveredhetnek. Megmutatják az elkötelezettségüket, mivel sokáig lesznek a testedben.

Többet látni: Arab tetoválások férfiak és nők számára

9. Lotus tibeti tetoválás:

Lótusz Tibetan Tattoo

A virágok a legelterjedtebbek. A toszkán tetoválás a lótusz kialakításában a szellemi és spirituális felvilágosodást is jelenti, sokkal mélyebb értelemben, amint a Lotus virágzik a sárban, de az istenek boldogulnak, ha a Lotus díszítik őket.

Tudod kap egy tibeti írás tetoválás formájában egy mantra, himnusz, szimbólum vagy egy forgatókönyvet. Határozottan testreszabhatja őket az Ön igényeinek megfelelően, és az elhelyezést Ön is eldöntheti. Ezek a tetoválások sok szimbólummal, szkripttel vagy bizonyos mantrákkal vannak ellátva, így biztos lehetsz benne, hogy tetszésed van, és egyedülálló tetoválást kapsz tibeti stílusban. Ez a tetoválás biztosan gyönyörűnek tűnik, és teljes mértékben el kell fújnia egy szemlélő elméjét.

Többet látni: Indian Tattoo Designs 2017

Képek Forrás: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.