Citate cele mai bune prieten

Ta best friend is the one and only person who will always be there for you.

Cel mai bun prieten al tău este singura persoană care va fi mereu acolo pentru tine. Este cineva care nu te judeca, cineva care nu-i pasa de ceea ce faci pentru a trai sau de ceea ce studiezi, cineva care cunoaste culorile tale preferate si te gandeste la tine de fiecare data cand vede aceasta culoare.


Cel mai bun prieten al tău este persoana care te ridică când cadeți în bucăți, persoana de acolo, mereu acolo pentru a ține mâna, persoana care nu are nevoie să ceară sau să răspundă. El / ea cineva care scrie povestea vieții tale cu tine, pentru că el / ea nu este doar un capitol, o linie sau un titlu: el / ea face parte din fiecare cuvânt, el / ea este esența și co - autorul cărții tale.

Cel mai bun prieten al tău nu fuge fără tine, dar cândva începe să alerge și singurul lucru despre care te gândești este să fugi așa cum face el. Deoarece viața nu are prea multă sens fără cel mai bun prieten al tău, pentru că face parte din ceea ce te face "inteligibil". Nu trebuie să demonstrezi nimic celui mai bun prieten al tău, și niciodată nu te cere să demonstrezi nimic.

Cel mai bun prieten al tău strigă și țipe cu tine. Dacă te duci în închisoare, el va cere poliției să fie închisă lângă tine. Dacă ucizi pe cineva, te va ajuta să ascunzi corpul. Dacă aveți un secret, el / ea este cel care o va păstra pentru dvs. Nimic nu poate schimba modul în care vă simte cel mai bun prieten pentru dvs., pentru că niciodată nu veți răni sau nu veți respecta cel mai bun prieten al tău.

Cel mai bun prieten al tău îți poate citi mintea, înțelege ceea ce spui și ce nu spui. Nu este nevoie să vă explicați celui mai bun prieten și nu trebuie să îl așteptați ... pentru că cel mai bun prieten este pur și simplu acolo.

Bucurați-vă de cele mai frumoase citate cele mai bune prieten!

Prieteni hear what you say, best friends hear what you don't say.

Prietenii auzi ce spui, cei mai buni prieteni aud ceea ce nu spui.

Aceasta's the friends you can call up at 4 a.m. that matter - Marlene Dietrich.

Sunt prietenii pe care îi poți apela la ora 4 dimineața - Marlene Dietrich.

dragă Best Friend: I honestly don't know what I would do without you.

Draga cel mai bun prieten: Sincer, nu știu ce aș face fără tine.

Tu can always tell when two people are best friends because they are having more fun than it makes sense for them to be having.

Puteți spune întotdeauna când cei doi sunt cei mai buni prieteni, deoarece se distrează mai mult decât are sens pentru ei.

Real friends are always going to be there by your side, even at times when you tell them to leave :)

Au un prieten mai bun care nu mă va lăsa niciodată jos.

Citate cele mai bune prieten

Prietenii adevărați vor fi mereu acolo lângă tine, chiar și atunci când îi spui să plece 🙂

A good friend knows all your best stories, A best friend has lived them with you. See the difference?

Un prieten bun știe toate cele mai bune povești, Un prieten mai bun le-a trăit cu tine. Vezi diferenta?

Tu're stupid. You fail. You're weird. You're not perfect. But. That's okay. I'm like that, too. We laugh at the randomest things. You know my ugliest side. Even though we disagree sometimes, we never fight. When I'm sad, you were always there to make sure I'm okay. Thanks for being there for me. I LOVE YOU.
Dragă cea mai bună prietenă,

Esti prost. Tu ai esuat. Esti ciudat. Nu ești perfect. Dar. Este în regulă. Și eu sunt așa. Râdem la lucrurile aleatoare. Știi partea cea mai urâtă. Chiar dacă uneori nu suntem de acord, nu ne luptăm niciodată. Când sunt trist, erai mereu acolo pentru a te asigura că sunt bine. Mulțumesc că ai fost acolo pentru mine. TE IUBESC.

Acolo's a difference between friends and best friends.

Există o diferență între prieteni și cei mai buni prieteni.

Străini think I'm quiet, My friends think I'm out-going, My BestFriends know that I'm completely insane!

Strangherii cred că sunt liniștit, prietenii mei cred că nu mai merg, cei mai buni prieteni știu că sunt complet nebun!

Cei mai buni prieteni are people you don't need to talk to every single day. You don't need to talk to each other for weeks, but when you do, it's as if you didn't even stop talking.

Prietenii cei mai buni sunt oameni cărora nu trebuie să vorbiți în fiecare zi. Nu trebuie să vorbești unul cu celălalt timp de câteva săptămâni, dar când o faci, e ca și cum nici nu ai înceta să vorbești.

A Best Friend is the one person you can't stay mad at for too long

Cel mai bun prieten este singura persoană pe care nu o puteți supăra prea mult.

A true friend sees the first tear catches the second and stops the third

Un prieten adevărat vede prima lovitură prinsând al doilea și oprește a treia.

Pe mine and my best friends can communicate just with ...face expressions

A best friend won't agree with you to make you happy. If anything, they'll say what needs to be said, no matter if you wan't to hear it or not

Cel mai bun prieten nu va fi de acord cu tine să te facă fericit. În caz contrar, ei vor spune ce trebuie spus, indiferent dacă nu vrei să-l auziți sau nu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 81 = 89