Cum Pentru a Bleach Păr

Going blonda este un salt imens de luat, dar este o schimbare destul de populară a ritmului! Dacă vă gândiți să mergeți blondă, probabil că vă gândiți că va trebui să cheltuiți sute de dolari la un salon; dar asta nu este adevărat. Puteți să vă înălbați părul chiar de la confortul casei dvs. pentru mai mult de jumătate din preț și este mult mai ușor decât credeți.

Vom învăța cum să înălbim părul în doar câțiva pași simpli.

Cum Pentru a Bleach Păr

În primul rând, asigurați-vă că părul este sănătos

Nu este un secret faptul că înălbitorul poate fi incredibil de dăunător părului tău. Din acest motiv este incredibil importantă că doar părul de păr este suficient de sănătos pentru a face acest lucru.

Dacă vă luptați cu părul care se usucă și se rupe la capete, veți dori să evitați înălbirea până când părul vă este în stare mai bună. Puteți face acest lucru prin reducerea cantității de unelte încălzite de styling pe care le utilizați și aplicarea de balsamuri după fiecare spălare. Lăsarea în balsamuri este, de asemenea, o altă idee grozavă și opțiunile naturale precum uleiul de cocos sau uleiul de măsline reprezintă o idee grozavă.

Cumpărați instrumentele necesare

Fără instrumentele potrivite pentru aplicare, va fi inutil să aveți în primul rând înălbitorul. Înainte de a vă alege înălbitorul, trebuie să cumpărați următorul echipament: o perie aplicabilă, astfel încât este ușor să vă împiedicați încuietorile în bleu, un bol mic pentru amestecarea clorului și dezvoltatorului și o învelitoare din plastic care este esențială pentru obținerea culorii părului blond.

Achiziționați pulberea preferată de albire

Primul pas pentru a vă crea soluția de înălbire este să cumpărați pulbere de înălbitor. Decideți care umbra blondă pe care o căutați și cumpărați nuanța de albire a pulberii corespunzătoare. Lucruri importante de reținut:

 • Puteți cumpăra pulbere de înălbitor în pachete sau căzi, dar căzile sunt o opțiune mai bună dacă intenționați să vă înălbați părul de multe ori.
 • Dacă aveți păr gros sau foarte lung, este posibil să aveți nevoie de două pachete.
 • Parul întunecat va necesita un corector de aur roșu pentru a aduce în umbră. Țineți cont de acest lucru atunci când cumpărați echipamentul și înălbitorul.

Achiziționați dezvoltatorul pentru amestecare

Al doilea pas în crearea amestecului de albire este achiziționarea dezvoltatorului. Dezvoltatorul este extrem de puternic și este ingredientul care va aduce nuanța blondă pe încuietori.

 • Culoarea părului natural brun sau brun deschis va avea nevoie doar de un dezvoltator cu volum de 20 de volume sau 30 de volume.
 • Parul natural natural sau negru are nevoie de un dezvoltator mai puternic, cum ar fi 40 de volume.

Achiziționați tonerul

Tonerele sunt necesare pentru a scăpa de acea nuanță galben-portocalie și pentru a vă oferi o nuanță frumoasă de blondă. Acest lucru este deosebit de important atunci când cauți să faci platină. Pur și simplu găsi un toner cu umbra blonde doriti. Aceasta va fi aplicată după procesul de albire.

Creați-vă amestecul de albire

Acum că sunteți acasă din salon cu toate echipamentele esențiale și agenții de înălbire, mergeți acasă și pregătiți-vă pentru acțiune – asigurați-vă că faceți acest lucru într-o zonă bine ventilată, deoarece fumul din pulbere de înălbitor și dezvoltatorul sunt extrem de puternică și nu doriți să vă îmbolnăviți sau să vă îmbolnăviți.

Vor fi instrucțiuni care vin cu pulberea de înălbire pe care o achiziționați. Urmați instrucțiunile și puneți cantitatea corectă de pulbere de albire și dezvoltator în vasul de amestecare mic. Continuați să amestecați ingredientele până când se amestecă bine. Când ați terminat, amestecul va avea o culoare albastră – nu fiți alarmați, asta doriți.

Cum Pentru a Bleach Păr

Aplică Bleach-ul

După ce amestecul este gata de utilizare, separați-vă părul în mai multe secțiuni utilizând clipuri sau pini bobby. Folosind peria de aplicator, înmuiați peria în amestec și pictați amestecul pe firele dvs. Veți dori să începeți în partea de jos a componentelor dvs. și să lucrați în sus. Încercați să evitați să vă apropiați prea mult de scalp, deoarece acest lucru poate provoca arsuri pe piele.

Continuați acest proces până când părul este complet saturat. Asigurați-vă că nu aveți nici un fel de piese care lipsesc și că părul are suficientă înălbire pentru a fi complet acoperit. Poate doriți să aveți un prieten care să vă ajute în acest proces, astfel încât să nu pierdeți nici un fel de bucăți și trebuie să refaceți înălbirea.

Acoperă părul cu plastic wrap

După ce ați verificat că parul este complet murdar în înălbitor, ridicați părul și plasați folia de plastic. Asigurați-vă că nu există nicio fire care să se prăbușească deoarece nu doriți ca înălbitorul să atingă pielea, deoarece poate provoca iritații.

Așteptați și verificați frecvent parul

Luați un loc, faceți niște cafea, faceți unghiile – gândiți-vă la ceva de făcut în timp ce stați și așteptați ca efectul de înălbire să aibă efect. Cu toate acestea, după 15 minute de așteptare, trebuie să verificați părul pentru a vedea dacă a atins încă umbra dorită.

Pentru a vă verifica părul, scoateți o bucată mică de păr și folosiți un prosop pentru a șterge vopseaua și a verifica culoarea. Dacă părul nu este încă destul de blond, aplicați din nou amestecul de înălbire pe firul pe care l-ați verificat și plasați învelișul plastic din nou timp de încă 10 minute. Continuați acest proces cu intervale de 10 minute, dar NU lăsați înălbitorul activat timp de peste o oră, deoarece acest lucru poate provoca vătămări grave ale coamei.

Clătiți părul cu apă rece

Odată ce ați terminat cu înălbitorul și ați ajuns la nuanța perfectă, spălați înălbitorul numai cu apă rece. NU folosiți șampon, deoarece acest lucru poate provoca deteriorarea încuietorilor. Clătiți până când părul este complet lipsit de înălbitor și lăsați-l să se usuce la aer. Nu utilizați un uscător de păr, deoarece acest lucru poate provoca daune excesive.

Cum Pentru a Bleach Păr

Creați tonerul

Acum este timpul să vă creați tonerul! (Amintiți-vă: dacă vă place culoarea pe care părul dvs. o are după albire, nu este nevoie să o tonifici.)

Folosind vasul mic, curat de amestecare, amestecați împreună un toner cu două părți din volumul dezvoltatorului 20. Continuați să amestecați ingredientele împreună până când atinge o nuanță de albastru frumos.

Aplicați tonerul

La fel ca și când ați albat părul, va trebui să aplicați tonerul în același mod. Asigurați-vă că părul este complet uscat pentru acest pas, apoi secționați părul și aplicați tonerul peste tot. Asigurați-vă că părul este complet înfundat în toner și că nu lipsesc părți sau secțiuni.

Așteptați 30 de minute

După ce părul este înmuiat în nuanță, lăsați-l să stea 30 de minute înainte de clătire.

Felicitări! Acum ești o bombă blondă și toată lumea va fi geloasă pentru hârtia voastră strălucitoare. Pregătește-te pentru un timp incredibil care îți aruncă blandurile la soare!

Cum Pentru a Bleach Păr

Dupa ingrijire 

 • Trebuie să evitați cât mai mult posibil instrumentele fierbinți. Bleach este foarte uscare și dăunătoare la încuietori și doriți să evitați deteriorarea excesului prin îndepărtarea de sculele fierbinți.
 • Încercați să nu șamponați părul prea des, deoarece puteți spăla culoarea mai repede decât doriți.
 • Când faceți șamponul cu blocajele, asigurați-vă că utilizați șampoane purpurii. Samponul purpuriu vă va păstra părosul blond și se va lumina.
 • Utilizați apă mai rece când spălați părul și evitați apă caldă suplimentară, deoarece acest lucru poate fi dăunător.
 • Utilizați întotdeauna un balsam profund după șamponarea părului.
 • Lăsarea în balsamuri este o idee excelentă, deoarece acestea pot fi lăsate pe încuietori toată ziua pentru a adăuga umezeală și hidratare care durează.
 • Luați în considerare utilizarea tuturor produselor naturale precum uleiul de cocos sau uleiul de măsline.
 • Puneți împreună o mască de păr pentru a crește umezeala în coama ta.

Ți-ai albit părul acasă? Cum ai făcut-o? Care au fost rezultatele? Împărtășește-ne cu noi!