25 DIY Halloween Ötletek gyerekeknek

diy-halloween-ötletek-for-kids-10

Halloween nem tudsz várni édességek nélkül, mert ha így van, talán megtörténhet veled valami trükk. Készítsen néhány kedvenc bombáját (süteményt), befedje őket a csokoládéba, fehér vagy fekete, narancssárga mázzal borítja … Sok ötlet van, legyen ez a kép hajtóereje, hogy hasonló dolgot tegyen.

A Halloween a kelta mítoszból származik, és ez kapcsolódik a pogány szokásokhoz. A Halloween emberek a világ számos országában ünneplik, mint például az Egyesült Királyság, Kanada, Svédország, Puerto Rico, USA, Ausztrália egyes részein. Ez egy fontos nap sok gyermek életében. Október 31-én este ünnepeljük. Halloweenon a legtöbb gyerek boldog, mert a különböző filmek, rajzfilmek, könyvek hősök maszkját viselik. A hallgatók számára a gyerekek ajtóról házra mennek a környéken, hogy megkapják a cukorkát. Amikor a szomszédjuk kinyitja az ajtót, a gyerekek azt mondják, hogy “trükk vagy kezeljék”, ami azt jelenti, hogy a szomszédok trükket várnak, ha nem adnak édességet. Észak-Amerikában ezt a szokást a 19. század óta gyakorolják. Mikor Halloween emberek szerveznek álarcokat és igazi lámpákat hoznak létre a sütőtökből?.

Elgondolkodott már arról, hogy honnan származik ez a szokásos lámpa a sütőtökből? Nos, van egy történet róla. A történet kötődik Jack O’Lanternhez. Lenyűgöző és fukar kovács volt. Miután az ördög megtévesztette őt, mondván, hogy lelket ad az italért cserében. Az ördög egy pénzérmévé vált, melyet Jacknek kellene fizetnie. Jack azonban keresztbe tette az érme zsebébe, és az ördög elfogták. Az ördög nem tudott visszatérni eredeti alakjához, és csak miután megígérte, hogy Jack nem fogja keresni a lelkét tíz év múlva, ezt felmentették. Tíz év elteltével Jack ismét becsapta az ördögöt, és elmondta neki, hogy felszedte az almát az ágazatból. Az ördög felmászott egy fára, Jack pedig időközben keresztet vetett a fán, és az ördög nem tudott leállni. Amikor sok év elteltével meghalt, Jacket nem fogadták be a mennybe, mert becstelen és bűnös volt, és amikor a pokol ajtaja előtt a pokolba került, az ördög állt. Az ördög nem kapta meg Jacket a pokolban, már adott neki egy kis faszenet és visszaküldte a sötétbe. Jack zsebében faragott farok volt, és beletúszott a szénbe. Azóta Jack szinonimája az átkozott léleknek, amely nem találja meg a helyet, ahol az örökkévaló vándorhely helyett.

A nyaralás bejárata Írország. Az emberek ezt az ünnepséget ünnepelik a tűzijátékokkal, és amulettekkel gyümölcsös tortát készítenek. Mindegyiknek van egy gyümölcsös tortaja, és minden részében talizmán. Ha egy olyan gyűrűt kapsz, mint a talizmán, abban az évben lesz románcod, beleszeretsz, ha érmét kapsz, egész évben pénzed lesz, és ha a ruhadarabot kapsz, rossz lesz.

A szokás hallgatni Halloween horror történetek. A pókok, csontvázak, boszorkányok, denevérek olyan lények, amelyek ehhez az ünnephez kapcsolódnak. A gyerekeknek ez a nyaralás sokat jelent, az idő legyek és a gyerekek mosolya nem lesz ugyanaz a következő évben. Az idő legyek és a gyerekeink jövőre sokkal komolyabbak lehetnek. Sem neked, sem fiatalabbak, mint ma, szóval töltsétek velük minden egyes pillanatot, adjátok nekik a szeretetet és a figyelmet, és október 31-én szenteljék nekik őket, hogy évekig beszéljenek erről a Halloweenról.

papírzacskótartók-halloween-szellemek kézműves

A szokásos zacskók segítségével a boltból készítheted ezeket a díszeket. Pókok, denevérek, sütőtöklámpák, fekete macskák – mindezek a dolgok és lények, amelyek ehhez az estéhez kapcsolódnak.

Forrás

diy-halloween-ötletek-for-kids-11

Készítsen egy hasonló panelt ballonok és színes papír segítségével a gyermekeinek. Sütőtök megkötik ezt az ünnepséget, a ház előtt tegye a megfelelő sütőtök lámpát, és a ház előtt egy hasonló utánzatot. A gyerekek elégedettek lesznek. Természetesen ezt a gyerekekkel együtt tegye meg!

diy-halloween-ötletek-for-kids-12

Pók nélkül lehetetlen elképzelni ezt a szabadságot!

diy-halloween-ötletek-for-kids-13

Ehhez a dekorációhoz rendes edény, díszek, például szemek, narancssárga szalagok és fekete színek szükségesek. Az ünnepek narancssárga és fekete színűek, ezért díszítse a házat és a kertet ezen árnyalatokban.

diy-halloween-ötletek-for-kids-5

Ha tetszik ez a dekoráció, csak kövesse a kép utasításait, és nem hagyhatja ki.

Forrás

diy-halloween-ötletek-for-kids-14

Hagyja, hogy a cukorka olyan legyen, mint valami szörny, ha minden más rettegésben van, itt van egy desszert!

diy-halloween-ötletek-for-kids-15

A papír, a színes ceruzák, a gombok nem könnyűülhetnek!

diy-halloween-ötletek-for-kids-17

A horror és a horror történetek háza az ünnep. Ezt a háborúk olyan házát fogja csinálni, mint az előző képen lévő borzalmak háza.

diy-halloween-ötletek-for-kids-18

A matricák vagy a festék segítségével megvásárolhatod a poharakat a vendégek számára.

diy-halloween-ötletek-for-kids-19

Érdekes módon díszített édességek, száraz fa és asztalterítők csontvázzal …

diy-halloween-ötletek-for-kids-20

Mindannyian imitunk a muffinokat. Készítsétek fel őket ezen a szünetben, és díszítsék be azokat a részleteket, amelyek kapcsolatban állnak október 31-én!

szórakoztató halloween-party-printables-party-ötletek

Édes asztal gyerekek szeretik. Készítsen nekik néhány hasonló képet a képen. Van torta, muffin, földimogyoró és egyéb ételek, gyümölcslevek …

eper-brownie-nyárs-6

Egyszerű sütemény diófélékkel, magvakkal, mogyoróval, aszalt gyümölcsökkel, a rémület napjának szellemében.

Forrás

szuper könnyű-halloween-kézműves-for-kids-to-make

A matricák, mint a macskák, sütőtök, baglyok, a szoba díszítésére, asztalok, ablakok kiváló választás. Vásárolhat vagy maszkot készíthet az arcra, gyerekek vagyatok.

hálaadás pulyka-sajt-ball

250 gramm keksz, 150 gramm dió, 150 gramm margarin, 150 gramm porcukor, 1-2 banán. Minden összetevő egyesül és gyöngyöt készít, vagy ügynököt és egy nagy gömböt, mint ez, és hasonló módon díszíti a kekszeket és a kenyérdarabokat.

diy-halloween-ötletek-for-kids-1

Hüvelyesek és muffinok …

diy-halloween-ötletek-for-kids-7

Egy másik ötlet az édes asztalra.

diy-halloween-ötletek-for-kids-8

Fekete-fehér-narancssárga díszítés. A fekete asztalterítő, a száraz gyümölcsökkel teli, fekete fedővel ellátott edények, amelyekhez héliummal töltött léggömböket csatoljuk.

diy-halloween-ötletek-for-kids-16

Ijesztő lámpák, alátétek és koponyák, jó társaság és társaság lehet.

Oreo-szemgolyó-halloween-treat-diy

Igen, ez meg lehet enni. Keksz fehér tejszínhabbal, zselés és csokoládé édességgel.

Forrás

diy-halloween-ötletek-for-kids-2

Szinte minden olyan boltban, ahol konyhai eszközöket adnak el, megtalálhatja a sablonokat (formák) a cookie-k számára.

diy-halloween-ötletek-for-kids-3

Házi csokoládék és egy kis képzelőerő. Itt van az eredmény!

diy-halloween-ötletek-for-kids-4

Eper tejszínhabbal vagy fehér csokoládé mártással. A kis édes csokoládé …

diy-halloween-ötletek-for-kids-9

És természetesen – fánkok. Van egy ütés is. Kiválaszthatja, hogy alkoholos vagy alkoholtartalmú-e.