A világ legiszapóbb cukorka

Vannak, akik csak szeretik a savanyú ízeket. Ha kedveli a savanyú ízeket, a citromok nem feltétlenül elegendőek. Szüksége van egy olyan ízre, amely a szájat vízre keli és szinte fájdalmat okoz, mert annyira savanyú. Szerencsére nem vagy egyedül. A szuper savanyú ízek iránti keresletre válaszolva sok cukorka cukorka olyan cukorkát kínál, amelyek felgyülemlik és könyörögnek.

A világ legiszapóbb cukorkaA listán szereplő összes savanyú cukorkát három tényező határozza meg. Megvizsgáltuk, milyen finom a cukorka, milyen savanyúak, és mennyi ideig tart az ízük. Minden cukorkát egy-öt méretarányban rangsorolunk. Az ötös szint az íz, a savasság és a hosszú élettartam legmagasabb szintje. Eközben az egyik azt jelenti, hogy a cukorka olyan zamatos, mint egy tál rizs.

1. szám: Mérgező hulladék

A világ legiszapóbb cukorka

Savas: 5+++++
Deliciousness: 1
Hosszú élettartamú íz: 2.5

Ha szuper savanyú cukorkát szeretne, ami az ajkadat felbukkan, és a szemeid guggolnak, akkor meg kell próbálnod a mérgező hulladékot. A listán szereplő nyolc különböző cukor közül a Toxic Hulladék volt a világos győztes. Amint azt a név is sugallja, úgy tervezték, hogy maximalizálja a savas érzékelőket. Ha nem szereted a savanyú ízeket, találsz magadnak sajnálatosnak a Toxic Waste-kel kapcsolatos döntését. Néhány másodperc múlva megtalálja magának a fogkefe, vagy egy pohár vizet, hogy megtisztítsa a palettáját. Lehet, hogy ez a legbiztosabb cukorka.

Hogy igazán szereted ezt a típusú édességet, igazán szereted a savanyú ízeket. Ez a kemény, erőteljes savanyú szerető számára szól. Ha kedveli a savanyú ízeket, de nem elég ahhoz, hogy magának szájfájdító fájdalmat okozzon, akkor hagyja ki ezt.

Bár a toxikus hulladékok lehetnek a legöményebb cukorkák ezen a listán, nem a szív halvány. A többi cukorkahoz képest meglehetősen rossz helyet foglal el, amikor megnézzük, milyen ízű, és nem is olyan jól, hogy mennyi ideig tart az íz. Megnyeri, mert ez a legöményebb cukorka. Ha bátran dolgozik a Toxic Hulladék kipróbálásával, akkor óvatosan járjon el. Utána öblíteni vagy kefélni kell a fogakat, vagy a magas citromsavtartalom végül megsemmisíti a fogzománcot. Mint mi

Ez a cucc elég csúnya, nem számít, hogy nézel rá. Határozottan a legzsúfoltabban. Pontosan meg van nevezve, legalábbis: hívni bármi más lenne hamis reklám. A mérgező hulladék cukorkát annyira megterheljük, hogy arcra zsugorodó, szájfojtó, nyálkahártya-citromsav van, amit komolyan javasolnak -, hogy fogmosás vagy legalább öblítse ki a száját, hogy ne sérüljön a foga. Igaz, a Mérgező hulladék annyira savanyú, hogy feloldhatja a fogzománcot. Fun! Ne higgyen nekem? Nézze meg az alábbi videót az emberek kipróbálásával először.

A mérgező hulladék lehet a legmagasabb cukorka. Azonban ha az első 30-45 másodperc múlva elkészül, akkor a savanyú bevonat végül feloldódik, és valóban ízlés szerint elkezdi ízlelni, mint valamit, amit meg akar enni. De ez az első 45 másodperc, vagy éppen elég szörnyű.

2. szám: Atomic Warheads

A világ legiszapóbb cukorka

Savas: 5
Deliciousness: 4
Hosszú élettartamú íz: 4

Vannak olyan emberek, akik teljesen szeretik az Atomic Warheads-ot. Bár ezek lehetnek a következő legöményebb cukorkák ezen a listán, még mindig drasztikusan kevésbé savanyúak, mint a mérgező hulladékok. Ha fokozatosan megpróbáljátok megnövelni a savanyú toleranciát, akkor ezek jó cukorkák. Az Atomic Warheads-t feltöltik citromsavval, amely az ajkadat bizsergést és a szemét öntözik. Ha azt szeretné, hogy az Atomic Warheads-et egy kicsit szórakoztasd, próbáld ki a versenyt a barátoddal. Aki az Atomic Warhead-ot kifosztja, elveszíti a játékot.

Gyermekeiként az Atomic Warheads-ot hagyományos formájukban kemény édességként élvezhette. Az utóbbi években egy új teremtés érte el a piacon. Most be tudod permetezni Atomic Warheads-ot közvetlenül a szájába. A savanyúság növelése mellett ez a lehetőség azt jelenti, hogy nem szabad csak kiüríteni. Ez az új lehetőség nem a szíve gyenge. Ha teljesen szereti az Atomic Warheads-t, akkor a Spray Warheads lehet a legjobb megoldás az Ön számára. Előre készítsen elő egy pohár vizet, csak abban az esetben, ha gyorsan ki kell mosni az extrém savanyú aromát.

3. szám: Altoids Apple Sours és Lemon

A világ legiszapóbb cukorka

Savas: 4
Deliciousness: 3
Hosszú élettartamú íz: 5

Valószínűleg emlékszel az eredeti Altoidákra. Szuper erős borsmentából készültek, éppen olyan édességek voltak, amelyek még nem is érdemelték meg a cukorkát. Őszintén szólva, azok a legtöbb ember, akik ezeket a korábbi Altoidokat használják, vagy időpontban vagy megpróbálták leplezni egy olyan illatot, mint az alkohol vagy dohány.

Míg az eredeti Altoidok határozottan inkább mentát tartottak, mint egy cukorkát, az Altoids Apple Sours és a Citromos nagyon finom. Az eredeti Altoidokhoz hasonlóan hosszú élettartamú ízük van, ami tökéletes önnek a savanyú szerelmeseinek. Ezek a savanyú cukorkák nem túlságosan savanyúak, de még mindig elegendőek ahhoz, hogy az ajkait kissé felhúzza.

Alapvetően két különböző savanyú Altoid opció van. Attól függően, hogy mit keres, érdemes menni az Apple Sours vagy a Lemon Sours. A savanyú citrom meglehetősen savanyú és valószínűleg a legjobb választás, ha igazán szereted a savanyú ízeket. Ha szeretne valamit enyhén édes ízzel, menjen a Altoids Apple Sours-hez. Míg egyik lehetőség sem őrülten savanyú, minden bizonnyal meg fogja rázni valakit, aki ebből a cukorkából eszik, anélkül, hogy elvárná!

4. szám: Cry Baby Tears Extra Sour Candy

Savas: 4
Deliciousness: 4
Hosszú élettartamú íz: 3

Ahogy a neve is sugallja, a Cry Baby Tears-nek sírnia kell, mert éppen olyan savanyú. Ismét ez a savanyú cukorka nem annyira savanyú, mint a mérgező hulladékok vagy az atomi háborúk. Ezek a cukorkák csak a megfelelő mennyiségű savanyúak, ha többet szeretne enni, mint egyszerre. Ne feledje, hogy a Cry Baby Tears Extra Sour Candy még mindig savakkal van betöltve, ezért meg kell próbálnia öblíteni a száját vagy fogat fogni, ha tervezi a fogzománc megőrzését.

5. szám: Sour Flush

Sour: 3.5
Deliciousness: 4
Hosszú élettartamú íz: 2.5

Bár a Sour Flush nem feltétlenül a legöményebb íz a felsoroláson, az ízben nagyon értékes. Sajnálatos módon ezt a kellemetlen fogyasztási mechanizmus küzd. Ahelyett, hogy egy kemény cukorkát visszaszorítanának, a Sour Flush megköveteli, hogy használjon dugattyút. Ez egy vécécsésze formájú, édes és savanyú ízű. A dugattyút a “WC-ben” ütögetjük, majd nyeljük le. Ha szereti a savanyúságot, akkor kipróbálnia kell. Mindegyik íz eltérő mértékű savanyúsággal rendelkezik, olyan lehetőségekkel, mint a kék málna, amely felveszi a savanyú lécet. Ha valamivel kevésbé savanyú és kicsit édeset keres, próbálja meg a Sour Flush szőlőfüvet.

6. szám: Sour Punch Straws

Savas: 2
Finomság: 4.5
Hosszú élettartamú íz: 3.5

Ha valaha is próbáltad a Sour Punch Straws-t, akkor tudod, hogy a nevük egy kicsit helytelen elnevezés. Míg egy kis savanyú íze van, határozottan nem erőteljes, ajakfojtó íz. Ugyanakkor még mindig szeretjük ezeket a szalmákat. Valójában használhatod őket, mint a szalmát – a felnőtteknek odakinn, próbálj meg egy Sour Punch Straw-t használni a kedvenc vegyes italodnak. Minden Sour Punch Straw savanyú savanyúsággal készül a szalma alatt, így nem csak egy savanyú bevonatot süllyed el. Ehelyett a savanyú íze ott tart.

7. szám: Sour Nerds

Savanyú: 1
Deliciousness: 4
Hosszú élettartamú íz: 2

A Sour Nerds egy másik helytelen elnevezés a listán. Csak enyhén savanyú ízűek, de általánosan ízletesek. Lehet, hogy ezek közül a kisfiúk közül sokan maradnak, és még mindig többet akarnak. Ha elegendő mennyiséget fogyaszt, akkor megízleli a savanyú ízeket. Kipróbálhatja a Wonka által készített hasonló cukorkát, ha intenzívebb savanyúságot szeretne. A Sour Gobstoppers egy kicsit savanyú, bár végül elveszíted a finomságot. Tényleg el kell döntenie, melyik íz a legjobban számít neked. Szeretné, ha a legöményebb cukorkát vagy a legfinomabb?

8. szám: édes sütemények

Savanyú: 1
Deliciousness: 3
Hosszú élettartamú íz: 1.5

Ha csak megkezdi a savanyú cukorkák kipróbálását, akkor a Sweet Tarts jó lehetőség. Mindegyik Sweet Tart-ban csak apró savanyú ízesítésű, így jó módja a tolerancia növelésének. Ha mégis citromra sajtol, akkor a Sweet Tarts olyan savanyú lesz, mint a zabpehely. Igazán nem egy különösen savanyú cukorka, de még mindig gyerekkori klasszikusok.

Egy igazán savanyú élményért hagyja el teljesen a cukorkát. A kalóriákat és a haszontalan cukrot csak a citrommal és a limeszel mártja. Kissé savanyú gyümölcsért, próbálj meg néhány pomelót. Ne feledje: ha valami rendkívül savanyú, akkor valószínűleg később száradni fog a fogaidat, hogy a sav nem fog a fogzománnyal.