10 módja annak, hogy több nőies legyen

Úgy gondolom, a legtöbb ember meg vannak győződve arról, hogy minden nő a legmagasabb nőiességgel születik meg, és hogy női és finomságú, nem kell elérni vagy megszerzettnek tekinteni. És miközben igazak lehetnek néhány a nők ott, ez nem igaz minden velünk. Hangzik, mint te? Nos, ha készen vagy arra, hogy megérintse a belső hölgyedet, és kihozza a stílusod több nőies oldalát, akkor nézd meg ezeket a 10 (nagyon egyszerű) módot, hogy nőiesebben.

2d3e6d1283c5b69a3222e4ab17ddaad41. Viseljen olyan ruhát, amely a képéhez illeszkedik

Minden nő kapott egy gyönyörű testet, függetlenül attól, hogy a keskeny csípő és a kerek alsó részen, vagy a nagyobb oldalon, egy teljes figura, amely megölhet. Szó szerint nincs két teste, amely pontosan ugyanaz, és ezért van az a feladata, hogy odalépjen, és megtalálja a ruháját, ami a számoddal működik. Ne felejtsd el: tartsd meg a klasszikus és nőies. Ne mutasd túl sok bőrt, de győződj meg róla, hogy a ruhád minden megfelelő területen átölelődik. Győződjön meg róla, hogy a ruházata valóban illik hozzád, és nem túl laza vagy túl zsúfolt. Ki akarod mutatni ezeket a görbéket!

2. viseljen néhány sminket

Nem, teljesen te nem szükség viselni a smink szép. Valójában nincs semmi nőies, hanem bemutatja természeti szépségét, és a természetes megjelenés az egyik legforróbb smink trend. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem adhat hozzá egy kis sminket, hogy javítsa a legjobb helyeket. Például, ha gyilkos arccsontja van, gondoljon arra, hogy egy kicsit elpirul, hogy tényleg megmutassa azt a szép csontstruktúrát. Másrészt, ha nagy gyönyörű szeme van, fontolja meg egy kis szemceruza és szempillaspirálját, hogy valóban lenyűgöző lendületet adjon ezeknek a szemeknek.

9884564ceafc0554edc73a2bad675d6a3. Adjon hozzá néhány kiegészítőt

Van valami aranyos és nőies a tartozékokkal kapcsolatban. Úgy értem, nem látod, hogy a férfiak sápadt rózsaszín sálat járnak, vagy ezüst fülbevaló, igaz? Ha mélyen be akarod ásni a női oldaladat, fontolja meg, hogy adj hozzá néhány kiegészítést a ruháidnak. De ne őrült meg! Egy kis fejpánt, hogy befejezze a frizuráját, vagy néhány karperec és gyűrű csillogni és csillogni fog a trükk

4. Vigyázz magadra 

A nőies nem azt jelenti, hogy tökéletesnek kell lenned, de egy nőies hölgy mindig időbe fog telni, hogy megbizonyosodjon róla, hogy gondoskodik magáról. Ez azt jelenti, hogy néhány percet vesz igénybe a zuhanyzóban, hogy alkalmazzon kondicionálót, vagy győződjön meg arról, hogy a lábad meg van borotva. Ez azt jelenti, hogy némi időt töltesz a köröm festésére, és használsz valamilyen öblítőszert a selymes, sima bőrre. Végül, de nem utolsósorban, mindig fújja a kedvenc parfümjének néhány fröccsenőjét, mielőtt eltalálja a várost.

9aaa8b21bd1626774dfb3754ac99a4ea5. Rögzítse a hajad

Nem azt mondom, hogy egy órát kell eltöltenie a tükör előtt, hogy tökéletes legyen a hajad, és határozottan nem azt mondom, hogy ki kell húznod azt a szuper őrült (mégis teljesen félelmetes) fonott frizurát, amit Pinterestben láttál múlt hét. Csak annyit mondok, hogy a hajad szépen néz ki. Ügyeljen arra, hogy csiszolt, és gyakran vágja le. Ha olyan lány vagy, aki színezi a haját, győződjön meg róla, hogy a lehető leggyakrabban ezt megtette. (Ha további női pontokat szeretne, nyugodtan adjunk hozzá néhány kecses fürtöt!)

6. Légy kecses és bájos

Egy nőies asszonynak van egy módja a szavakkal. Kecses és finom, és mindig úgy tűnik, hogy szép mosoly az arcán. Valójában ez a puha mosoly pontosan az úriembereket söpörte le a lábáról. Kellemes és bájos hozzáállás elérése érdekében próbáljon minél többször mosolyogni, és dolgozzon egy finomabb és finomabb támasztékkal – és igen, mondtam szálat; mert egy nőies asszony nem csak könyörtelen járni. Nagyon körültekintően jár el, ahogyan észlelik, és biztosítja, hogy még akkor is, amikor a férfi eléjük mozog, csillogó és aranyos. Végül, de nem utolsó sorban próbáld meg otthon tartani a tengerészet. A kacagás és a kiabálás ellentétes a nõiességgel.

b3c455a1d2336af1b88833fa1f137e787. Legyen gyönyörű oldal

Ne feledje a nõiesség zavartságával (meglepõdnénk, hogy hány ember megkapja a kettõt!). Az elgondolkodtatott nő “túl hűvös” vagy “túl forró” lenne ahhoz, hogy játékos és buta legyen; azt hinné, hogy ez teljesen felfoghatatlan. De egy nőies hölgy tudja, hogy rendben van, ha jól érezheti magát, és egy pillanatig buta lesz. Végül is mindig mosolyog, ugye? Lehet, hogy valami mulatságos is lehet!

8. Manners munka

A női hölgyek csak ez- hölgyek– és tudják, hogyan kell cselekedni. Vannak szokások és akarat mindig használja őket, még akkor is, ha az emberek nem érdemlik meg. A nőies asszony megőrzi haragját és mindig is udvarias, még a legrosszabb helyzetekben is.

983059266872292e6f5b4c331c69f1799. Innocently Flirt

Egy nőies asszonynak ez a bizonyos módja flörtölni egy férfival, aki rózsaszínű arccal megállítja a lélegzetét. Talán az a módja, ahogyan a lélegzetét, a finom hangját használja, hogy elmondja a bókot, vagy talán a komplett bámészkodásának tökéletessége, ami meghátrálja. Bármi is legyen, lányok, ha meg akarja érni ezt a nõiességet, meg kell tanulnod az INNOCENTLY flörtölés művészetét. Ez azt jelenti, hogy búcsúzatot küld neki egy csinos kis mosollyal együtt. Semmi nyersen vagy túl hajózott, csak egy, “Az ing remekül néz rád, John”, vagy valami hasonló vonalak mentén.

10. MEGFIGYELEM

Nincs más módja annak. Egy nőies nő bízik. Találd meg ezt a bizalmat, és tartsd meg rajta. Ez a legfontosabb elem a nőiesség eléréséhez. Végül is, bizalmatlanság nélkül, meglehetősen kemény idő lesz, ha nyilvános ruhadarabokat viselsz, és kacskaringós és játékos beszélgetést folytatsz azokkal, ugye? Még akkor is, ha lassan indulsz, minden nap némi időt vesz igénybe, hogy találjon valamit, amit szeretsz magadról. És ne állj le!

Sok szerencsét, hölgyeim! Mi a tippje annak, hogy nőiesebben élsz?