100 Vicces felhasználónév (és hogyan biztosítható, hogy a jobbját kapja)

Nem számít, hogy mit csinál online napokban, szükséged lesz felhasználónévre annak érdekében, hogy megcsináld. Ez az online vásárlás, ahol megvásárolja a legszebb ruhákat? Szüksége lesz errefelhasználónévre. Szüksége lesz egy felhasználónévre a Twitter és más közösségi média platformok számára. Az online fiókok mindenhez valamilyen felhasználónevet és jelszót igényelnek. Bizonyos esetekben ez lehet az e-mail címed, de abban az időben, amikor várható, hogy kiderül a sajátoddal, ez nem könnyű megjegyezni, mint például egy e-mail cím, a helyes felhasználáshoz használt felhasználónév kemény munka. 

Olyan dolognak kell lennie, amit könnyen megjegyez. Azt is meg kell tartani biztonságban. És akkor el kell gondolkodnod egy felhasználónév következményeiről … Ki tudta volna, hogy annyi tényező van, hogy figyelembe vegye? 

100 Funny Usernames 2

Vicces felhasználónevek – mit ne tegyünk 

Természetesen vannak olyan szabályok is, amelyeket figyelembe kell venni, különösen akkor, ha biztonságban akarsz tartani magad. 

Ha valódi nevedet használsz, azok az emberek, akiket nem ismer, az információk felhasználásával ismerkedhettek meg. Használhatják ezeket az információkat is, hogy megpróbálják megtalálni több információt és potenciálisan ellopni személyazonosságát. 

Ha egy munkaterületet is beillesz, például a RobinfromWalmartot (például), akkor azt mondja az embereknek, hogy hol dolgozik, és így lehetőséget ad arra, hogy jöjjenek és keressenek. Van rá esély arra is, hogy nyilvánosságra hozzák, hol dolgozik ilyen nyilvánosan, valójában ellentétes az adott cégnél alkalmazott feltételekkel (vagy “szabályokkal”). 

Ha beírja a hely nevét, győződjön meg arról, hogy a hely neve nem túl pontos. Ismét, csak néhány információs részletekkel, többet találhatsz egy teljes házirendet, különösen a közösségi médiában. Ha ismeri a városot, amelyben egy személy él, akkor többnyire nem találja meg őket egy névvel és egy durva elképzelést, hogy milyennek tűnnek. Az online világ sok mindent könnyebbé tette, de az egyik ilyen dolog az, hogy az emberek megtalálják, akikkel nem akarsz megtalálni. 

Beleértve a születési dátumának bármely részletét is egy újabb hatalmas hiba, amikor az internetes fiókokról szórakoztató felhasználónevekkel találkozol. Ugyanúgy, ahogy megtalálja valakit, aki durva elképzeléssel rendelkezik arról, hogy milyennek tűnnek, egy keresztnevet és egy városot, amelyben élnek, könnyen el tudja lopni valakinek a személyazonosságát, ha születési dátumuk van. 

Természetesen egy utolsó tanácsadás, amelyet úgy érzünk, hogy fontos emlékezni a felhasználónév létrehozásakor, vicces vagy nem, az, hogy meg kell vizsgálnia a bűncselekmény tényezőjét. Az Ön felhasználóneve valószínűleg vicces lesz az Ön számára, de vicces lesz valaki másnak vagy valaki másnak, vagy csak bántó és durva? Talán érdemes egy pillanatig gondolkodni … Ha “sokkoló” vagy “ellentmondásos” felhasználónévnek tekinthető, érdemes újra gondolkodni, mielőtt elköteleznétek vele. 

100 Funny Usernames 1

100 Vicces felhasználónév

 1. not_JK_Rowling – hozzáadhat bármilyen nevedet, ami tetszett ehhez az okos és vicces felhasználónévhez. Elmentünk a hagyományos író / szerző számára, de választhatnánk egy sportoló vagy nő, egy valóságos TV-híresség, egy fodrász, akárki tetszett. Olvassa el az olvasást, hogy találjon még néhány furcsa felhasználónevet, amelyet hasonló módon használhatna …
 2. definitely_not_an_athlete
 3. not_quite_a_celebrity
 4. not_the_official_luke_hemsworth
 5. morgan_freeman_but_not
 6. patrick_not_swayze
 7. what_would_Kate_do – ez egy nagyszerű módja annak, hogy bevessük az utónevét. Ne felejtsd el használni a fent említett felhasználónév-tippeket, nehogy túl sok információt adjon.
 8. a nevem Kate
 9. kate_the_gamer – vagy szerző / szakács / művész / stb.
 10. kate_the_great – olyan szót találsz, amely rímel a neveddel (vagy úgy hangzik, mint a neved), és kreatív! Vettünk még néhány ötletet: 
 11. phil_me_up
 12. the_names_bond_jane_bond
 13. hit_the_jack_pott
 14. over_the_lorraine_bow – mint “A szivárvány felett”, de csavarással.
 15. mr_teacher_man – Ez egy nagyszerű módja annak, hogy megmutassuk a szakmáját anélkül, hogy túl sok információt adnánk magunkat, hogy veszélybe sodorjuk.
 16. the_nameless_artist
 17. mechanic_mike
 18. andy_the_aircon_guy
 19. man_with_no_name
 20. cheeseburger_chris – mi a kedvenc ételed? Annyiféle módon lehet játszani ezeket a furcsa felhasználóneveket! 
 21. chicken_al_fred_o – csak abban az esetben, ha a neved Fred.
 22. grahams_crackers
 23. bill_the_bbq_king
 24. not_enough_coffee
 25. andy_alfredo
 26. jimmy_not_choo
 27. just_add_cream
 28. milk_two_sugars
 29. searching_for_the_perfect_cup_of_tea
 30. tell_starbucks_my_name_is_Dave – ez egy vicces és emlékezetes felhasználónév lenne egy társkereső profilhoz / webhelyhez. #csak mondom
 31. Buttercakes_babe
 32. cheryl_cakemaker
 33. Candyhearts
 34. just_a_fish_in_a_barrel – beszél társkereső oldalakról, ez tökéletes egy vicces felhasználónévhez!
 35. swipe_right_for_me 
 36. i_killed_cupid
 37. grab_your_coat
 38. one_more_pint
 39. dont_friendzone_me
 40. mines_a_cosmopolitan
 41. just_another_single_guy – vagy lány. 
 42. someone_else_took_my_regular_username 
 43. my_other_username_was_taken
 44. unoriginal_username
 45. another_rubbish_username
 46. i_cant_think_of_a_better_username
 47. username_mark_two – a “felhasználónevet” rendszeresen a szokásos felhasználónevével helyettesítsük. 
 48. this_username_is_garbage
 49. pick_my_new_username
 50. username_envy
 51. best_username_ever
 52. green_eyed_gal – itt az ideje, hogy megnézzük magadról a dolgokat, amit felhasználhatsz a vicces felhasználónevekben. Mi van ezekkel? 
 53. brown_eyed_boy
 54. dimpled_diva
 55. bronzed_adonis
 56. another_dumb_blonde
 57. bisep_bloke
 58. b0rn_c0nfused
 59. another_awesome_fella
 60. james_blond – itt az ideje elkezdeni kihasználni a filmcímeket! 
 61. gentlemen_prefer_brendas 
 62. the_mattrix – tökéletes a Matrix-szerető Matthez.
 63. MAXi_driver – tudod, mint a Taxi Driver, de Max. 
 64. saving_private_brian
 65. one_flew_over_the_cuckoos_jeff
 66. crouchingtiger_hiddensteven
 67. crap_thirst – Ennek talán nem sok értelme van, de valójában Chris Pratt, a Jurassic Park színészének egy anagramja. Valójában van egy csomó vicces anagramm, amelyet felhasználhatsz a következő felhasználónéveden … 
 68. swanky_tee – Kanye West
 69. obscenely_woken – Beyonce Knowles 
 70. sly_groaning – Ryan Gosling
 71. odd_silent_moth – Tom Hiddleston
 72. snide_elf – Seinfeld (minket jobban nevetett, mint amilyennek kellett volna lennie!) 
 73. semen_moat – Emma Stone (egy másik kuncogó!)
 74. random_advice – a britek szeretni fogják ezt … David Cameron.
 75. i_am_a_weakish_speller – Ironikusan, William Shakespeare. 
 76. old_west_action – Clint Eastwood
 77. cunning_at_math – Channing Tatum
 78. fine_in_torn_jeans – Jennifer Aniston
 79. big_melons – Mel Gibson
 80. enjoys_own_hand – Dwayne Johnson (Oké, rendben, most megállunk az anagramokkal!)
 81. tin_foil_hat – most néhány furcsa felhasználónév, csak azért, mert. 
 82. wanton_butt
 83. rambo_was_real
 84. whos_ur_buddha
 85. 1_wish_genie
 86. kiss-my-ax
 87. hello_im_creepy
 88. dumbest_man_alive
 89. twit_twit_facebook
 90. pirítós-of-the-élőhalott
 91. monkey_see
 92. Sárkánylovas
 93. itchy_and_scratchy
 94. like_my_likes
 95. cuddly_goblin
 96. buh-buh-szalonna
 97. zéró tolerancia
 98. banán függőágy
 99. icycool_ian
 100. marooned_mary

A felhasználónevet veszem!

Néha nem tudjuk elérni, amit akarunk. Van SEMMI sokkal bosszantóbb, mint amikor valaki már megtette a tökéletes felhasználónevét, különösen akkor, ha időbe telt, hogy megtalálja a megfelelőt. Mivel sok ember van online, folyamatosan szükség van új és eredeti felhasználónevekre, és jó esély van arra, hogy az elsőt választják. Ezért javasoljuk, hogy hozzon létre egy pár felhasználónevet – talán öt? (Mintha az egyikel nem jött volna eléggé). 

Ha felhasználónevét már bevetted, ne add fel a reményt. Lehetséges, hogy megváltoztathatja őket – vagy legalábbis az egyiket. Öt gondolat jött fel, igaz? (Nem azt mondtuk, hogy jó ötlet lenne több?) 

100 Funny Usernames 3

Adjon hozzá számokat a felhasználónévhez, például not_JK_rowling_101. Mi a kedvenc számod? Vagy szerencsés számot? Ne használja a születési dátumát vagy más felismerhető számát, mivel ez nagyobb veszélyt jelent a személyazonosság-lopásnál. 

Mindig megnézheted a változó rendszeres karaktereket a speciális felhasználók számára, hogy megtartsd a felhasználónevet, amelyet inkább nem adsz hozzá számokat. Ennek egyik példája a változás not_JK_rowling nak nek n0t_JK_r0wling – egyszerűen “0” betűvel helyettesítjük a “0”.