Adele, előtte és utána

én'biztos vagyok benne'Nem én vagyok az egyetlen, aki észrevette, hogy Adele'a 2007-es évek elején lépett be a reflektorfénybe. 

Harmadik albumával és egy közelgő világtúrával'a tökéletes időzítés, hogy megvizsgálja a szépség retrospektív.

enged'merülés:

Adele 2007-ben

Útunk 2007-ben kezdődik, amikor Adele 19 éves volt. Babapermetek, nem tweezed szemöldök és természetes hajszín … én szeretem! De leginkább azért, mert úgy néz ki SO boldog, hogy a színpadon.

Adele 2008-ban

2008-ra a frufru egyre nőtt … de a frizura többi része nagyon “dédelgős” volt. Itt láthatjuk a macska szemkeményedésének kezdetét is, bár alapozó- és rejtegetőmentes bőrön.

Most fokozatosan egyre polírozottabbá válik: sötétebb, melegebb, közepesbarna hajú, csípős, legeltető csattanás. Felnőtt fülbevalók. Nehézbb pattanások és bélés. És hamis szempillák. Crikey, ez a nő szereti a hamis szempillákot!

Tudtad? Egy pillanatra, Adele hosszú barna megjelenéssel dolgozott. Nem'nem tudom, hogy ez a haj valódi vagy hamis, de biztos benne sok van! Úgy érzem, ez túlságosan táplálékos, mintha valami extra lenne 'hajlakk'.

A kedvencem ebben a korszakban volt, amikor megcsinálta ezeket a túlméretezett frissítéseket. Annyira aranyos, igaz? Nagyobb hölgy (abban az időben egyébként), a nagy zsemle tökéletes egyensúlyban van, valójában azt gondolom'karcsúsító hatása van. Szeretem a divat-előre szem sminket a friss bőr és az elnémult rózsaszín ajkak ellen. A szemöldöke azonban sokkal vékonyabb lett…

Adele 2011-ben

Azt's 'Barbarella' haj! én'csak arra gondoltam, mennyi munkát végeztek ilyen mennyiségben, vastagságban és hullámzásban. De szuper glamnak tűnik, különösen a blonder színárnyalatában, telvebb szemöldökkel és kifinomultabb sminkkel. Majdnem elkapja a hamis szempillákat. Majdnem.

Adele'Az 1960-as évek hangulatai folytatták ezt a bouffant updo-t. Valaki másra, én'azt mondhatom, hogy ez a frizura túlságosan “kész”. Tetszik'szó szerint egyenesen ki a '60-as években, még nem korszerűsítették. De ezek a frizurák kicsit Adele lett'egy ideig, és azt hiszem, jól viselte őket, mindent figyelembe véve. A sminknek ugyanazok a gondolataim vannak, és valahogy el is veszik, ha többet viselnek. Ez azt mondta'túl sárgul és a szempillák túl nehéz.

Adele 2012-ben

2012-re szüneteltetése befejeződött. Nagyon szeretem ezt a világosabb színt a bőrével; akkor is több “csillaghatalom” van, ha tudod, hogy mit értek. A stílusa újabb frissítést kapott, mert a haj és a smink sokkal klasszikusabb. Ki nem'Nem néz ki jól egy nagy hullámos lába, hosszú szempillák és piros rúzs? Ez így Marilyn Monroe. 

Ugyanezt a pillantást vette itt, de rózsaszín ajkakkal és arccal. Úgy érzem, valami olyasmi történt, ami most már az orrához hasonlóan történt, mint egy sebészeti beavatkozásnál, vagy legalábbis spekuláció történt vele. Azt's nehéz megmondani, mert olyan sok kontúrot és sminket használ!

Adele 2013-ban

Darn … vissza a félévesre '60-as évek frissítése! Az a tény, hogy csúcspontjai annyira vastagok és csíkozók, nem segít. De ott's megdöbbentő az elmosódott fronton. 

Aztán tette ezt a lágyabb felfelé. Szeretem, hogy ez az't olyan tökéletes. De azok az óriás rovarszerű, hamis szempillák, amiket látnom kell!

Az Oscar-okra letette a haját. Szép dühös, még a nagy bouffant fellépés mellett is! Miközben én'Még mindig nem vagyok rajongója a festéknek (kissé száraznak látszik), imádom, hogy a haját annyira kifényesítették és megérintette a végén. Az ő blush, ajka és szemöldöke, és minden szép és lágy itt is. Sajnos csak tud'elhagyja a hamisítványokat.

Most itt'Egy meglepetés, hogy valószínűleg nem voltál't várva egy rendetlen tejjel cica! Tetszik ez annyira “nagyon frissítő és könnyű, miután a merev díjak szezonja megnézte. A puha smink is gyönyörű, a csillogó szempillák kivételes kivételével. Néhány egyedi fellángolás finom a külső sarkokban, de ez túl messzire megy!

Tehát ezután Adele egy ideig nem volt nyilvános szemmel, egészen addig…

Adele 2015-ben

Gyors előrelépés 2015 őszére, és újra teljesen új képet kapott. Elmúltak a frissek és a bouffants; ők'amelyet egy hosszú, hosszú oldalán lévő lengő hosszú bob váltott fel. A böngészés felgyújtott, és a lazán megcsillantak. én'm tetszik ez! Most én'Nem 100 százalékos biztos az orrán, de a mosolya ugyanúgy néz ki, mint mindig … nincs furnér.

Wow, igaz? Még egyszer nem ismerem fel. A textúrázott haj teljesen stílusos elhagyás, így a könnyebb kéz a sminken. A másik megfigyelésem? A böngészés valóban megváltoztathatja az arcot.

Szent gyönyörűség! Nem'nem tud rólad, de annyira elfújtam. Szeretem mindent, ami itt történik, a frizurától és a színektől egészen a lágy, rózsaszín sminkes hangokig, íves szemöldökig és fekete bélésig. 

Frissítés: Adele 2016-ban

Szeretem ezt! A nyugodt haj sokkal modernabb, és a lágyabb smink mutatja le csodálatos bőrét és szikrázó szemét.

Frissítés: Adele 2017-ben

Szóval nyilvánvalóan a piszkos bob nem volt't Adele'ez a dolog. Azt's visszavágott a hatalmas hullámos frissítésekhez, amelyeket 2013-ban kedvelt. (Komolyan ellenőriznem kellett, hogy ez a fotó valóban 2017-ből származik!) A smink is nehezebb, különösen a kontúr, ami miatt idősebbnek tűnik, mint 29 éves.

Következtetés

Nyilvánvaló, hogy bizonyos fogyás tényező volt Adele-ben's átalakulás. Ha valóban egészségesebb és jó érzés, azt mondom'félelmetes! De én szeretem, hogy ő őszinte, hiszen a nulla méret nem jelent valós prioritást “'nem, nem, ugró az f – királyi tornateremhez – mondta a Rolling Stonenek'nem élvezem. És ha nem megyek, akkor visszaveszed a kínaiakra! 

De ez az átalakulás nem'Csak a fogyásról van szó. 2015 előtti, Adele'A vörös szőnyegek mindannyian nagyon nehézek voltak, a tetején és a ruhákban. Viselték őt, és nem fordítva. Most úgy tűnik, sokkal nyugodtabb és kényelmesebb a saját bőrén; Én, egyért, tisztelem a természeti szépségét. 

Ami a műtéti műtéteket illeti … az egyetlen dolog, amit kérdezek, ha megváltoztatja az orrát. Most egy kicsit vékonyabb és még inkább faragott, de ez'S nehezen tudom mondani, mivel a súlycsökkenést és a kontúrozó dolog. Plasztikai sebész Renato Calabria elmondta a Hollywood Life-nek: “Adele nyakának csúcsa határozottan pontosabb, ami azt sugallja, hogy egy csúcsrhinoplasztika van.” És Dr. Ramtin Kassir azt mondta: “Valóban úgy tűnik, mintha Adele-nek volt egy orrplasztikája, az egész orr kisebbnek látszik, a csúcs sokkal inkább faragott és kevésbé süllyedt, és az orr teljes formája simán áramlik.”

Tudasd velem mire gondolsz!

Mit gondolsz Adele-ről?'szépség evolúcióját?
Ezek közül melyik a kedvenced?
Milyen “szépség” -et gondolsz?'tette?