Chrissy Teigen, előtte és utána

“Minden rólam hamis, kivéve az arcomat” – mondja Chrissy Teigen.

A Becca Face palettájának legutóbbi elindításakor a 31 éves modell és a TV-állomás a homlokára, az orrára és az ajkára mutatott rá: “hamis, hamis, hamis”.

Tartsd fel'ez először történt a Before & After történelemben! Mint tudják, a legtöbb híresség nem hajlandó elismerni'valaha is elvégezték a munkát, és ragaszkodtak ahhoz, hogy teljesen természetesek legyenek az ellenkezője ellenére. (Még Khloé Kardashian esetében is, a narsayerek “szuka” -nak nevezik.) Tehát ahhoz, hogy Chrissy olyan őszinteen beszéljen, nagyon frissítő.

Vagy ő? Néhány nappal később azt állította, hogy csak viccel:

„>
„>

Nyilvánvaló, hogy'amikor megvizsgáljuk! 

Folytassa a görgetést, hogy lássa, hogyan Chrissy'az évek során megváltozott a megjelenés…

Chrissy 2004-ben

Az első képünk Chrissy-ből származik'évkönyvét. Ez valószínűleg közel áll a természetes hajszínéhez és textúrájához. De ezek határozottan aren'Természetes szemöldökét … Ők'egyenesen a Cholafied-ből! Még mindig, ő'és lenyűgöző eyeliner készségekkel rendelkezett egy tinédzser számára.

Chrissy 2009-ben

Chrissy a 2009-es évhez közeledve kezdett vörös szőnyegévé válni az akkori barát (jelenleg férje) John Legend karján. A 23-as évek óta a szépségét a középiskola óta sokat változott, köszönhetően a könnyebb hajszínnek, a nagy hullámoknak és a mélysárgásnak. (“ÉN'm nagyon méltóságteljes bőrű spray-tan nélkül “, mondta az önjelölt” spray-narancsfüggő ” Emberek. Két-három napig kapta őket!) Vagy ő hihetetlenül tökéletes fogakkal született, vagy egy kis segítséget kapott a furnértől és a fehérítéstől.

Chrissy 2010-ben

A következő évben Chrissy újra sötétítette a hajszínét, és konzervatív, oldalirányú hullámokban hordta. A bõre néhány árnyalat könnyebb (és ó, olyan hibátlan), rózsaszín sminkkel, ami ma ugyanolyan csodálatosnak tűnhet. Ha ezek valóban az igazi arca, valóban elképesztőek. Ez azt jelenti, hogy az ajka biztosan teljesebbnek tűnik, így lehet, amikor először injekciózni kezdett.

Chrissy 2011-ben

Vicces, hogy Chrissy'2011-es évek stílusa, amely nem olyan régen! Visszament a permetező tanára erre az eseményre, párosítva egy laza, bouffant updo, hogy mi'soha nem fogom be. A smink sokkal nehezebb, foltos árnyék, sötét szemöldök és drámai hamis szempillák. 

Chrissy 2012-ben

A cserzett megjelenés 2012-ig folytatódott, amikor Chrissy 26 éves volt, updo és minimális sminkkel. Ebben a képben az arca olyan bolond, mint az őrült! Ez lehet alacsonyabb testsúly miatt; Ne feledje, hogy ez volt a terhesség előtti időszak és a fürdőruha modellezési napok magasságában. Ajkai visszatértek a normál méretűre, és túlcsípett homlokfaragása többnyire visszaesett.

Chrissy 2013-ban

Nem volt'nem viccelődik, hogy nagyon tisztességes a spray tan nélkül! Chrissy teljesen másnak tűnik a sötét haj és a sápadt bőr miatt. Némi finom styling frissítéseket is láthatunk az emelkedő profiljával: a felszívódás és a smink hirtelen sokkal finomabb, hűvös érintéssel, mint a sötétkék szemceruza és a matt, halvány rózsaszín ajkak. És az arca teljesen dicsőséges!

Chrissy 2014-ben

2014-ben Chrissy a híresség szépség térképére vetette magát, ezzel a tompa frufru új sorával (amely parókát jelentett). Ők azonban'nem az egyetlen új fejlesztés'itt észrevettem. Az ajka nagyobb, mint valaha! Bár ő is'kicsi kacsa néző egy kicsit, másképp néz ki, amikor ugyanaz a póz 2011-ben. Kíváncsi vagyok, van-e egy kis fillér az arcán egy időben?

Tehát az előző kép májusban volt; ugyanazon év szeptemberéig, Chrissy'a puttonya újra leeresztett. (Még egy ok, ami miatt ideiglenes injekciót lehet gyanítani.) Ezúttal a kinézete csillogott és derűs volt: egy csinos updo, aljas meztelen smink, au naturel szemöldök és izzó bőr. 

Chrissy 2015-ben

Chrissy 2015-ben szőke lett, hosszú, kipirult hullámai továbbra is a kedvenc “hajhullás” képeim maradtak. Mint te'Valaha már észrevette, általában kedveli a meztelen ajkakat, így ez a különleges esemény figyelemre méltó, mert ritka, fényes bogyót rázott. (A vampy szín még nagyobb hatással van az új, nagyobb ajakméret miatt.) A hüvelyes ceruzának köszönhetően a szemöldöke egyre teljesebben és szögesebb lesz, ami vizuális trükk a kerek arc alakjának meghatározására.

Itt'másik csodálatos hajszál, kétségkívül sok kiterjesztéssel. A szőke még könnyebb, és a textúra még inkább tengerparti. Chrissy visszatért a hamis szempillákhoz és a meztelen ajkakhoz (túlborítással játszott, natch). A szemöldöke a legvastagabb'láttam őket, és szuper-ashy.

Chrissy 2016-ban

Chrissy összekeverte a dolgokat egy csúcs csomóval és finom fénypontokkal 2016-ban. A szemöldöke is sötétebb és pontosabb volt. De a legfontosabb dolog, hogy megragadja a figyelmemet e képen, a felső ajka. Nem csak a középiskola óta megduplázódott, de az alsó széle mentén ropogó a Restylane.

Instagram nyilvánvalóan nagy hatással volt Chrissyre'ez év során a szépség stílusa. Mi'Megkapták a fényt, a kontúrt, a matt bézs ajkakat és a túlzott szemöldökét. De mint modell, jobban tudja ezeket eltávolítani, mint a pusztán halandók. Annak ellenére, hogy a hajja a könnyű szőke pirítóssal néz ki, nagyon szeretem ezt a rövidebb vágást. 

Chrissy 2017-ben

És éppen ezért, Chrissy'a kétéves flörtölés szőke volt vége. Ez a mély barna a leginkább természetes megjelenésű'még volt! Ugyanez vonatkozik a szemöldökeire is, amelyek végül a tökéletes szín és a don't nyilvánvalóan kitöltöttnek tűnik. A smink tökéletesen tökéletes, még a sárgásbarna. Pihentem az ügyemet a felső ajkával kapcsolatban.

Az utolsó és a legutóbbi lövésünk Chrissy-t csillogó gyökerekkel, füstös szemekkel és merészebb szemöldökkel jellemez. Ha alaposan megnézed, az egyik szem vérrög, ezért akár a smink is el akarja rejteni azt'nagyon ingerli őt! Figyeld meg, milyen homályos a homlok, és hogy nem'nincsenek varigyek'(31), amikor a legtöbb híresség megkezdi a Botox finom vonalak vizsgálatát. A fogai gyönyörűen egyenletesek és fehérek. Azt'túl rossz a szem alatti szemhéja, olyan könnyű, de hé, ő'egy új anya!

Következtetés

Nem'nem tud rólad, de Chrissy elég valóságosnak tűnik számomra!

Ez egy olyan eset, ahol csak tudok'Nem látja a tényleges kozmetikai sebészet bizonyítékát, legalábbis a vállak felől. A több tucat hírességtől eltérően'amit a Before & Afters-ben elemeztek, ő nem't úgy tűnik, hogy átesett az orrplasztika (a legnépszerűbb eljárás).

Meg tudom csinálni'Nem láttam sem az implantátumokat, amelyek Chrissy-t vádolták. Az arca mindig kerek volt és tele volt, még a középiskolában is! “A nők olyanok, 'ezek a hamis szamár,' és én'm szereti, 'Nem! Ez az igazi arcom,'”mondta a Becca-i rendezvényen. A Twitteren hozzátette:

„>

Így egyetérthetünk erről. De szerintem Chrissy a legtöbb nem-invazív kozmetikai munkát kihasználta, nincs leállás? Igen, igen és igen. A nyilvánvaló hajszínváltozások és homlokfelületek átalakítása mellett'd azt mondja, hogy az eljárások listáján szerepelnek hajhosszabbítások, spray-k, porcelán héjak és fogfehérítés, töltőanyagok és Botox. Sokan közülük már elismerte (lásd a linkeket), bár a Botox állítólag csak az állkapocs-clenching szokása.

Itt'amit Dr. Rachel Narazian gondol:

  • “A botox segít megakadályozni a ráncolást az arckifejezés során, és még ha ő is'mosolyog a fotókon, homloka sima és a varjú lábai csökkentek.
  • “[Az ajkai mégis teljesebbé és telítőbbé válnak, ami valószínűleg azt jelenti, hogy hialuronsav-injekciókat tett a javításhoz.”
  • – Bár ő kifejezetten kijelenti'soha nem tett semmit az arcán, az arca sokkal teljesebben néz ki, mint ő'öregedtek, ami általában nem jellemző az öregedésre. “

Oké, én'd hiszek! Ha Chrissy az arcába töltőanyagokat csinál, hihetőnek tűnnek, mert már rendelkezett a csontszerkezettel, hogy támogassa őket. De ha valaki, aki kevésbé természetes mennyisége hirtelen felfújja azt a területet, Courteney Cox vagy Uma Thurman'egyenesen Wildenstein területére.

Ezért Chrissy's ajkak don'sem sikítani “hamis” (bár nyilvánvalóan). A teljes arccsont, a teljes ajkaknak van értelme együtt. Igazam van?

Hogy érzi magát Chrissy-szel kapcsolatban?'szépség evolúcióját?
Ezek közül melyik a kedvenced?
Milyen “szépség” -et gondolsz?'tette?