Vicces esküvői fogadalmak

Az esküvőd napja nyilvánvalóan az életed egyik legkülönlegesebb napja. Számtalan éjszakát töltöttél, néha akár hetekkel vagy hónapokkal is, az alkalomra. Az esküvő egyik legfontosabb szempontja kétségtelenül a íjak cseréje. Ez az egyetlen alkalom az esküvőre, ahol mindenki különös figyelmet fordít arra, hogy hallja, mit kell mondania szeretőjének. Bár a fogadalom nyilvánvalóan elengedhetetlen és fontos része az esküvőnek, sokan a hagyományból “halálra” részesítik a fogadalmat. Beszúrás: vicces esküvői fogadalmak.

Vicces esküvői fogadalmak minden bizonnyal egyre népszerűbbek között esküvők messze és széles. Az esküvő különbözik a többiektől – egy kicsit kevésbé stresszes és elegáns, egy kicsit szórakoztatóbb és könnyed. És végül is ez egy ünneplés, ugye? Akkor miért ne legyen megvilágosító és szórakoztató?

Mielőtt elkezdődhetnénk a legviccesebb esküvői fogadalmak közül, amelyekkel előállhattunk, először (nagyon) fontos tippet kell adnunk. Mielőtt elkezdené megjegyezni a buta fogadalmadat, győződjön meg róla, hogy az első partneredet rendben tartja. Nem lenne semmi rosszabb, mint felállni az állványra, csak mondani valami vicceset, miközben a partnere kék, és írt valamit, ami a szívüket a földre öntte. Ha egyszer ketten úgy döntöttetek, hogy a vicces és könnyedség az út, akkor nézze meg ezeket a vidám fogadalmakat.

321137b418678999372cd1982208db09

Tegye egyértelművé az Ön elképzeléseit

A házasság felbontásának egyik legfontosabb tényezője, hogy az egyik nem felelt meg a másik elvárásainak. És bár mindenkinek megvannak a saját megkülönböztető elvárásai a házasságra, nehéz megmondani, hogy mit gondol a másik. Az egyik módja, hogy a fogadalmat ne csak könnyedén és szórakoztatóan, hanem egy kicsit súlyos is, hogy tájékoztassa őket arról, hogy mit vársz tőlük – természetesen furcsa módon. Akár azt akarja, hogy kezeljék a pénzügyeit, tegye le a WC-ülést, vagy péntek estén vacsorázzon, tudassa velük! Ez meg fogja menteni a kettőt sok a szórakozás a jövőben.

Példa:

Vőlegény: Én, (Vőlegény), választom, (Menyasszony), hogy a feleségem legyen. Mielőtt barátaink és családtagjaink gyűltek össze, ígérem, hogy szeretem és ápolom neked a jó időkben és a rossz időkben. Megígérem, hogy megpróbálok emlékezni arra, hogy letesszem a WC-ülést, és lecseréljem a WC-tekercset, amikor befejeződik. Megígérem, hogy szeretettel és rózsával emlékezem erre a napra. Mindig szeretni foglak.

A menyasszony: Én, (Menyasszony), választasz téged, (Vőlegény), hogy a férjem legyen. Barátaink és családtagjaink előtt ígérem, hogy szeretni és ápolni fognak minden olyan akadályon, amely a mi útunkba kerülhet. Megígértem, hogy megtudhatom, hogyan cserélhetem ki a gumiabroncsot, és hogyan tölthetem fel a képernyőmosást, amikor kifogy. Örülök, ha csapata elveszíti és sört inni veled, amikor nyer. Mindig szeretni foglak.

A Wedding.Answers.com-tól származik.

Pénz számít

Mindannyian tudjuk, hogy ha kettő válik egybe, nem csak úgy dönt, hogy házat és vezetéknevet oszt meg, hanem bankszámlákat is. És ha a felesége valaki, aki szereti pénzt költeni és boltban van, akkor tényleg extra szórakoztató lehet az esküvői fogadalmakkal. Adj hozzá valamit pénzedért a fogadalmadhoz, például a következőket:

Ember: Én (név), elveszlek (név), hogy legálisan házas feleségem legyen. Megígérem, hogy szeretlek az örökkévalóságért, és bízom benned a hitelkártyámmal, még akkor is, ha a hitelkártya számlát kapom. Te vagy a feleségem, és megérdemli a legjobbakat!

Nők: Én (név), viszlek (név), hogy legálisan házas férjem legyen. Megígérem, hogy szeretlek annyira, mint az American Express kártyámat, és megígérem, hogy vásárolok neked valamit egyszer és egyszer. Nem fogok túlszárnyalni a vásárlással, hacsak nem valami, amit együtt tudunk megosztani. Szeretlek férjet!

Zenei különbségek

Mindannyian nagyon eltérő ízlésünk van a zenében, és ha hamarosan férjed a 80-as évek hajzene zenéjének kedvelője és nem eléged meg a Britney Spears-szal, most már nagyszerű alkalom arra, hogy a zenei ízlést az előnyödhöz használd. A vicces esküvői fogadalom zenéje nem csak ostoba, de mindenki részt vehet.

Vőlegény: Én, (név), ígérem, hogy szeretlek, (név), még akkor is, ha megszállottságod van a Britney Spears-szal és más girly pop-zenével. Megígérem, hogy megtanulok szeretni minden kedvenc popsztárt, mint a Britney Spears és a Madonna, és nem fogják kritizálni a zenéd választását.

A menyasszony: Én, (név), megígérem, hogy szeretlek, (név), még akkor is, ha szereted a ’80 -as hajzene zenéjét. Megígérem, hogy megpróbálom szereti Motley Cruét annyira, mint te, és még a 80-as évek ruhájába is öltözködni, és látni fog egy élő koncertet veled – és nem is fogom panaszkodni az egész idő alatt. Ön lesz az én személyes rocksztárom, és minden pillanatot szeretni fogok.

A kontrolling feleség

Ha szeretsz valakit, azt szeretnéd, hogy mindannyian az öné legyen. Nem akarsz megosztani, ki akarod kiabálni a háztetőkről. És bár ez egy buta vicc, hogy a férfiak, akik házasok “labdával és lánccal” rendelkeznek, ez a vicces esküvői fogadalom könnyebben megfogalmazza, hogy mindenki rúgni fog. A fogadalmak ilyenek lesznek …

Miniszter: (menyasszony neve), vennéd magadnak (vőlegény nevét), hogy legálisan házas férje legyen?

A menyasszony: igen.

Miniszter: (Grooms név), veszed (menyasszony nevét), hogy legálisan feleséged legyél?

A menyasszony: Ő.

Nézze meg, mit tettünk ott? Az új férfinak még csak esélye sem áll beszélni. Szereti az emberét, és meg akarja mutatni neki, hogy vicces és aranyos módon üzletet jelent. Biztos, hogy egy nagy mosolyt fog ki ebből az emberből, és a legjobb, ha tudni fogja, mennyire komoly a kapcsolata. Természetesen ez egy hatalmas plusz!

Állatbarátok

Igaz, amikor azt mondják, hogy egy kutya az ember legjobb barátja. És ha egy kutya (vagy macska, vagy ló vagy turantula) szerető vagy, akkor nagyszerű alkalom arra, hogy ne csak megmutassátok mindenkinek, hogy mennyire szereted a kedvencét, de a házastársodat is. Ezek a mulatságos fogadalmak imádnivalók, és azt hiszem, bárki is kapcsolódhatna ezekhez az aranyos fogadalmakhoz. Nézd meg!

Vőlegény: Én (név) elviszlek (név), hogy legálisan házas feleségem legyen. Megígérem, hogy szeretlek téged annyira, mint amilyenné szeretem a kutya kutyámat, ha nem több. Megígérem, hogy mindig utána takarítok és aludni fogok az ágy szélén, nem pedig mellénk. Szeretlek a feleségem, és először jössz!

A menyasszony: Én (név) elviszlek (név), hogy legálisan férjem férjem legyen. Megígérem, hogy szeretlek téged, mint a macska macskaim. Megígérem, hogy ugyanolyan figyelmet fordítok rád, mint a Fluffy, és megígérem, hogy rövidre zárja a körmeit, így nem vág le. Ön mindig az én első számú, vásárolni Fluffy lesz jobb oldalán a szőrös kis kabátot!

Sport rajongók

Tehát a férfiak 99,9 százaléka megszállottan sportol, azt hiszem mindannyian tudjuk. Tehát mi van azzal, hogy a sport iránti szeretetedet egy furcsa fogadalomsá alakítjuk, a feleséged rúgni fog? És hölgyeim, mi a helyzet a sportszeretet iránti szeretetével, ugyanolyan buta fogadalomval a ruhák és a divat iránti szeretetetekért? Ez a nagy fogadalom a Weddings.Lovetoknow.com-ból származik, és úgy gondoljuk, hogy ez egy hatalmas találatot fog tenni veletek.

Vőlegény: Megígérem, hogy szeretlek téged, mint a Chicago Cubs, és nem tartod a fekete-fehér csíkos ruhád ellened. Ettől a naptól kezdve hallgatom az összes panaszát a bevásárlóközpontról, ha azt mondod nekik az off season-ben, és ígéretet teszek arra, hogy visszavonuljam a baseball sapkámat és festékkel festékeket a nyilvános kirándulásokra. Szeretlek benneteket a betegségben és az egészségben, attól a naptól kezdve, amíg a halál el nem osztozik, vagy egy fehér Sox rajongó leszel.

Menyasszony: Megígérem, hogy szeretlek, annyira, mint szeretem a hitelkártyámat, és nem tartom a rossz divat értelmét ellened. Csak a kereskedelmi szünetek alatt mutatok meg új ruhámat, és megígérem, hogy megtartom a legújabb Cubs divatot. Ettől a naptól előre meggyőződöm róla, hogy a szerencsés pólóját minden játéknapon megmossák, és mindig sok rengeteg burgonya zsetonja van. Szeretlek gazdagabb vagy szegényebb, mindaddig, amíg a hitelkeretünk továbbra is magas.

Csinálj egy Rhyme-t

Ki nem élvezi a jó rím? Ahelyett, hogy egy kicsit hagyományozatlanul lennél egy ostoba esküvői fogadalomsal, mi van azzal, hogy felcsúsztál valamit, ami valóban lenyűgözi a tömegeket? Jöjjön fel a sajátjával, de itt van egy nagyszerű példa, amely már jó ideje elterjedt az interneten. Buzzle-tól kaptuk!

Én, Fred, vidd el Ginger-et, hogy legálisan házas feleségem legyen.

Hogy boldogságban és viszályban legyenek együtt,

Birtokolni és megtartani,

Még akkor is, ha a főzésed penészed.

Szeretlek gazdagságban és adósságban,

És imádjuk az összes pillanatot, mióta találkoztunk.

Megígérem, hogy szeretlek titeket a napjaim végéig,

Mindaddig, amíg kimaradsz a baseballjátékomból.

Megígértem, hogy hűséges vagyok

Még akkor is, amikor öregek és unalmasak vagyunk.

Kapcsolja be a filmeket

Film szerelmeseinek, ez az Ön számára. Ha szeretsz egy bizonyos filmet, akkor miért nem próbálod beilleszteni a filmet az esküvői fogadalomodba valahogy? Hihetetlenül buta, de te, a házastársa, és a vendéged kap hatalmas rúgni belőle. Extra pontok, ha olyan esküvői témát készítesz, mint a film és öltöztesd fel a karaktereket! (Most, hogy egy tradicionális esküvő!)

Buzz Lightyear: Vége az esküvői fogadalmadnak: szeretni foglak a végtelenbe és azon túl!

A gyűrűk ura: Az én szerelmem, adok neked ezt az értékes gyűrűt. Tartsa titokban, biztonságban tartsa. Megígérem, hogy megvédelek a világ gonoszságaitól, mint Saruman és Sauron, a Föld Ura. Az életed minden oldalán maradok, egészen a Mount Doomig.

Csillagok háborúja: A királynőm, legyen az Erő velünk, miközben az élet galaxisán haladunk. Megígérem, hogy soha nem fordulok a sötét oldalra, hanem örökké állok a szeretet megvilágításában. Megfogadom, hogy harcolni fogok a gonosz császárral, és meghívlak, hogy vegye be a helyedet az oldalamon, miközben uralkodunk a galaxison. Vegyem a kezemet és álljak velem a világosság és az igazságosság érdekében egész életünk során. (Az esküvőktől.LovetoKnow.com).

Egyéb nagyszerű fogadalmi ötletek …

Énekelni a fogadalmakat

Oké, légy őszinte. Ki esküvőre készül, arra számítva, hogy a menyasszony és a vőlegény kórusba kerül, miután megkértek, hogy olvassák el esküvői fogadalmukat? Ez komolyan megdöbbentette, de határozottan nevetni fog a tömegnek. Ha van bátorsága erre, azt mondjuk, hogy egy lövés. Igen, ez teljesen tradicionális, de ez a lényeg. Extra bónusz pontok, ha úgy döntesz, hogy fogadjátok egy vidám rímbe, amely valójában rap. Most van valami, amit senki sem vár!

Teljesen természetes

Hagyományosan egyetlen személy fogja mondani a fogadalmat. De ha igazán szeretné felemelni az esküvő alkalmi vonzerejét, miért próbál valami normális beszélgetést folytatni az oltáron? Ennek az egész természetes módon a fogadalmaknak az a célja, hogy mindkettő egyszerre beszéljen, nem pedig egymás után. Ez rendkívül alkalmi módja a dolgoknak, de feltétlenül hatalmas siker. Például a vőlegény elkezdhet beszélni a srácok első dátumáról. A menyasszonynak itt-ott szólhat a saját naplójával, vagy egyszerűen olyan dolgokat mondani, mint “Oh my cosh”, “Ez annyira vicces”.

Csinálj egy kis táncot

Ismét hagyományosan a tánc a fogadalom után jön. De mi a kettő kombinációja? Úgy értem, mindenki szeret táncolni. Tehát a szeretővel való táncoskodás valami ostoba, igaz? Kettő, sokkal nyugodtabb és nyugodtabb környezetet teremt (ez is sok romantikus vonzerőt jelent). Nagyszerű módja annak, hogy átváltoztassuk a dolgokat anélkül, hogy túlszárnyalnánk. Másrészt, te és a házastársod csinálhatsz egy buta táncot ahelyett, hogy egy romantikus, hogy erősítse fel az ostoba tényező az esküvő, hanem az alkalmi.

Miért szeretlek?

Néha könnyebb olvasni a listát, mint megpróbálni elképzelni a mondatokat és a bekezdéseket. Ha meg szeretnéd mondani a feleségednek vagy a férjednek, hogy érzi magát, akkor milyen jobb megoldás, mintha 10 okból felsorolná, miért szereted őket? Gyors, könnyű és egyszerű, de tényleg nincs jobb módja annak, hogy átvegye a pontot.

Miért nem kellene házasodnunk?

Lehet, hogy újra elolvastad, hogy párszor egy zavaros gondolat. Miért akarod elmondani a jövőbeli házastársának, hogy nem akarsz együtt lenni? Itt van: ez nem egy felszakítási jegyzet (ó, milyen szörnyű lenne!). Ez valójában egy buta módja annak, hogy rámutasson az okokra, amelyek miatt valószínűleg nem kellene, de mindenképpen megy. Ne feledje, hogy ez sem egy lista semmi komoly. Mindenképpen olyan vicces dolgok lennének, mint például: “Tetszik a macskák és szeretem a kutyákat” vagy “Nem tudod elviselni a kék színt, de az egész szobám kék színű.” Ez teszi a fogadalmat vicces, és mindenki nevetni fog az ostoba dolgokról, ami kettőt különböztet meg.

Használja a hibáit

Valószínűleg soha nem gondolta volna, hogy a hibáid az Ön előnyére fognak működni? Hát hogy csinálj valami mulatságos fogadalmat, amely magában foglal olyan dolgokat, amiket nem hiszed, hogy más emberek is állhatnak. Például: “Azt ígérem, szeretni és ápolni téged, mert szeretsz és ápolsz engem, még azt is gondoltam, hogy hóhéznak hangosabbak, mint egy elefánt”.

Néhány dolgot megfontolni:

-Mint korábban említettük, győződjön meg róla, hogy a házastársa ismeri a vicces fogadalmakat. Ne próbáld össze egy komoly fogadalmat egy buta emberrel – csak nem fog működni.

-Győződjön meg arról, hogy fogadásaid megfelelnek a közönségnek. Ha vannak gyerekek az esküvőn, akkor szeretné megtartani a G fogadalmat, anélkül, hogy megemlítenék a szexet. Másrészt, ha mindannyian boldogulnak a felnőttek a szexi viccekkel és a rettenetes éjszakákról szóló beszámolókkal,.

-Próbálj meg leírni azokat a dolgokat, amelyeket a vendégeid értenek. Próbálja meg a lehető legrövidebb időn belül tartózkodni a viccektől!