10 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de prima ceară braziliană

Urați de bărbierit? Alăturați-vă clubului - clubul de ceară brazilian! Dar, înainte de a le dezbrăca pe pielea goală, obțineți cele mai jos 10 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de primul dvs. brazilian.

Cred că toți suntem de acord cu rasul e de rahat. Este nevoie de totdeauna, sunteți mereu lăsat cu bumps, și trebuie să repetați procesul din nou, doar câteva zile mai târziu. Care este soluția? O ceară braziliană! Nu este așa de înfricoșătoare pe cât credeți, dar există câteva lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți în mod clar în prealabil.

Lăsați-vă "părul în jos sub" creste o jumătate de trimestru inch

Știu, știu. Dacă sunteți obișnuiți să vă rasați zona privată, nu bărbieritul timp de cel puțin o săptămână înainte va fi tortură; dar garantez ca rezultatele finale merita. Imaginați-vă: nu va trebui să vă radeți vreodată și veți fi complet părul acolo, timp de câteva săptămâni, înainte de a avea nevoie de un alt serviciu de ceară. Uimitor, corect!?

Lăsați părul să crească la cel puțin jumătate de centimetru. Dacă nu faceți acest pas necesar, parul dvs. vă poate respinge pentru că nu vă va "prinde" părul cu ceara și nu-l puteți scoate.

Poate fi făcută numai pe pielea sănătoasă

Acum, trebuie să vă spunem acest lucru în prealabil: numai pielea sănătoasă poate obține o ceară. Dacă vă luptați cu orice tip de problemă a pielii de la psoriazis la o STD, nu veți putea obține o ceară braziliană. Efectuați o verificare amănunțită și asigurați-vă că sunteți piele complet sănătoasă înainte de a vă face o întâlnire.

Aveți un mic înainte de ceară-vin

Veți fi înghițit în fața unui străin, iar ei vor elimina părul de la rădăcini în una dintre cele mai sensibile zone; dureroase și jenante simultan. Scoateți marginea cu un pahar de vin înainte de a vă duceți în ceară. Se va relaxa corpul tau suficient, asa ca nu vei fi prea timid ca sa te dezbracai,.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de prima ceară braziliană

Cunoașteți că veți fi pe deplin expuși

Acest lucru este de la sine înțeles, dar doar știu că nu există nici o lenjerie de corp speciale sau lenjerie de corp furnizate pentru a vă acoperi-chiar dacă este doar un tad. Toata zona ta obraznica va fi expusa pentru ca ei sa vada, dar nu-ti face griji - nu sunt judecatori de vagin, asa ca nu e nevoie sa fii ingrijorat.

Cunoașteți că vă veți simți stânjenitoare

Dacă nu ești unul dintre acei puțini oameni care nu-ți pasă deloc de cineva care te-a văzut gol, probabil că te vei simți puțin ciudat. Și e în regulă! Profesioniști au văzut un milion de vaginuri înainte, deci a ta nu este nimic special. Trebuie doar să termini și să încerci să te gândești la mici conversații cu care te poți distra.

Ceara braziliană include spatele

Ceara braziliană NU are ceruri de bikini pentru simplul fapt că ei își ceară firele de păr. Vreau să spun, hei, dacă vrei să fii curat și curat acolo, trebuie să mergi până la capăt. Dar nu vă faceți griji! Majoritatea oamenilor spun că această parte, de fapt, doare mai puțin decât restul procedurii.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de prima ceară braziliană

O să doară

Nu am vrut să-ți spun asta, dar simt că trebuie să te avertizez: va răni. Deși, în funcție de cât de mare este toleranța la durere, este posibil să nu fie acea rău, dar încă o să vă simțiți incomod cu o ușoară răsturnare.

Acum, nu vorbesc atît de dureros de groaznic pe care vrei să-l plîngi, nu e nimic de genul ăsta! Dar trebuie să te gândești la asta în felul următor: părul tăiat din rădăcini pare dureros, nu? Și este destul de traumatic. Așa că fiți pregătiți să vă mușcați buza, să priviți mâinile pe orice și pe toate în apropiere și să respirați adânc și adânc!

Duș în prealabil

Cred că acest lucru nu este obligatoriu, dar este cu siguranță un lucru bun. Cred că dușul în prealabil este pur și simplu un lucru de respect. Vrei să mergi la o întâlnire fierbinte cu prietenul tău, fără să te duci mai întâi, știind că va fi oriunde lângă părțile tale? Probabil ca nu. Arătați același respect și etichetă pentru artistul dvs. de ceară și cabină de duș în prealabil.

Probabil vă va face să vă simțiți puțin mai puțin sigur, știind că oricum miroși frumos și proaspăt, așa că funcționează pentru toată lumea. Duș în prealabil!

Purtați haine confortabile

După terminarea slujbei de ceară, veți avea o anumită roșeață și poate o durere de durată (din nou, nimic groaznic, mai mult decât doar iritare). Din acest motiv, veți dori să purtați haine confortabile care nu vor exercita presiuni asupra pieselor nou rase.

O haină foarte recomandată pentru o ceară braziliană este desigur o fustă. O fustă ușurează apariția, ridică-ți fusta și faci treaba. Este, de asemenea, o ușurință să aruncați doar fusta peste zona ta obraznic și să plece. O rochie ar putea funcționa, de asemenea, în același mod, dar pantalonii - în special blugi - NU sunt recomandați.

10 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de prima ceară braziliană

Nimic neobișnuit pentru cel puțin 24 de ore (inclusiv sex!)

Se pare că nu toate locurile vă vor spune acest lucru, dar este cu siguranță o idee bună. Deci, dacă credeai că o să te obosesc și să te întorci în casă în casa ta pentru o noapte plină de pasiune, ai crezut greșit. Orice timp de activitate intensă, de la actul sexual până la călărie sau călărie (sau orice faceți voi că este obositor) va provoca o mulțime de transpirații. Sweat și bacterii ar putea intra cu ușurință în porii tăi răniți, sfâșiți, lăsându-vă o infecție. Pe de altă parte, aceste tipuri de activități ar putea, de asemenea, să vă irită pielea deja deranjată pentru un sentiment destul de neplăcut care durează mult mai mult decât ar trebui.

Ceara braziliană nu este chiar atât de rea. Dar știind la ce te implici este cu siguranță un lucru bun. Asigurați-vă că sunteți curați, relaxați și pregătiți pentru o experiență, spre deosebire de orice ați fi simțit vreodată înainte.

Ai avut vreodată o ceară braziliană? Cum a fost? Ce sfat ați da un prim-cronometru?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

85 − = 76