5 cele mai bune produse pentru par friz

Senzație de stres a încercat să se ocupe de un coșmar de neiertat, altfel cunoscut sub numele de păr frizzy? Apoi trebuie să verificați aceste top 5 produse pentru a combate frizul, astfel încât să puteți ieși din casă cu încuietori glorioase care sunt matase și netede.

mare

1. Dynamic Duo de la L’Oreal Paris Everpure Șampon de hidratare și balsam

Ce loc mai bun pentru a lupta de frizz decât în ​​duș? Feriți-vă de frizz la sursă cu acest sampon dominator și duo de condiție de la L’Oreal Paris. Duoul dinamic combină ingredientele esențiale pentru a îndepărta toate semnele de friz, în special la femeile cu păr gros. Samponul funcționează prin cântărirea blocurilor voluminoase de păr, în timp ce balsamul calmează și umezește încuietori. Rezultatul final? Parul strălucitor, stralucitor, care este matasos, drept și complet frizz-free. Folosiți șamponul de fiecare dată când vă duși și terminați prin aplicarea balsamului după cum este necesar – în special în jurul capetelor părului. Cea mai bună parte este că puteți obține acest set sub 20 $!

Loreal-paris-everpure-buna-sampon-balsam

2. Tiny Styler John Frieda Reparatie completa Flyaway Tamer

Acest “stil mic” este perfect pentru controlul frizului în mișcare – sau când pur și simplu trebuie să îmblânzi anumite fire de lăcături nedrepte. Flyaway Tamer de reparații complete de la John Frieda este unic datorită designului său care replică modelul unei baghete de rimel, dar vine cu puterea de luptă pentru a înăbuși chiar și cele mai sălbatice fire de păr. Designul mic al lui Flyaway Tamer facilitează să vă alunecați în geantă (sau chiar în buzunar!), Astfel încât să nu vă faceți griji în legătură cu roaming-ul în public cu o coama frizată. Doar perfect pentru sezonul de iarnă, când frizz pare să devină chiar mai mult o problemă! Bucurați-vă de aspectul neted și lustruit oriunde vă aflați pentru mai puțin de 10 $.

300

3. Infiniti Pro Hair Salon-Performer pentru parul de înaltă calitate

O mulțime de femei vă vor spune, “Da, nu am parul frizzy”, până când nu pornesc uscătorul de păr. Apoi este vorba despre o frizură grozavă! “Este adevărat că uscătoarele de păr au un obicei obișnuit de a frigeze chiar și cele mai netede încuietori. Dar, cu Conair Infiniti Pro Salon-Perform Uscător de păr puteți pune aceste grijile să se odihnească. Designul unic al acestui uscător de păr de înaltă calitate combină un motor de curent alternativ cu tehnologie ionică pentru a reduce frizul și pentru a spori stralucirea, limitând în același timp timpul de uscare general și diminuând expunerea la căldură, lăsând parul tăiat și frumos. Bucurați-vă de un mâner răsucire, astfel încât să aveți acces ușor la uscarea coamei. Puteți obține acest uscător de păr uimitor care este diferit de restul pentru doar 40.99 dolari!

300-1

4. Satisfacția uleiului de îngrijire a părului Davines

Davines Hair Care Oil se diferențiază de concurența sa pentru simplul fapt că este un produs de protecție rapidă, dublă, care protejează instantaneu de friz. Spre deosebire de alte uleiuri de îngrijire a părului, care fie vor ajuta părul atunci când se umezește sau se usucă, Davines Haircare Oil poate fi folosit în ambele sensuri: pe părul umed pentru a preveni apariția frizului sau a părului uscat pentru a înăbuși frizzinessul general. De asemenea, puteți utiliza acest produs după uscarea prosopului sau înainte de uscarea părului pentru a îndepărta orice fel de frizz. Puteți obține ulei de îngrijire personală Davines cu ingrediente complet naturale pentru aproximativ 40 de dolari – în valoare de preț.

9f2e4ba0c10ede688494206ef89fdd1c

5. Tratament de lustruire penetrant, ademenitor Sedu anti-frizare cu ulei argan marocan pur

Nu este un secret că uleiul de argan a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani. Și de ce nu-i așa? Uleiul de argan sporeste parul la maxim atunci cand vine vorba de frumusete si stralucire. Nu numai că, dar a fost remarcat ca fiind unul dintre cei mai buni luptători împotriva frizului. Tratamentul de lustruire Sedu Anti-Frizz cu ulei de argan marocan pur este mai mic de 20 de dolari și oferă chiar și coaja frizziestă, cu multă hrană și moale, lăsând părul matasos neted, care se încadrează cu ușurință drept cu ușurință. Acest produs cu acțiune rapidă diminuează instantaneu frizzul în timp ce adaugă un strat semnificativ de strălucire și moale datorită infuzianului de vitamina E și ulei de avocado. Cea mai bună parte a utilizării acestui produs este că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la sentimentul de greutate sau ulei de uleiuri tipice. Acest tratament cu ulei de argan penetrează rapid părul și se absoarbe aproape imediat, astfel încât să vă puteți bucura de o coajă îndrăzneață, drăguță, fără efecte secundare enervante.

98870_sedu-anti-Electrizare-lustruire-tratament cu-moroccan-argan ulei pur --- 1-oz-1382556139-556

Nu există niciun motiv pentru a trăi zi de zi cu păr frizzy, care este pur și simplu imposibil de gestionat, lăsându-vă să pierdeți pe cele mai tari tendințe hairstyle cum ar fi bucle frumoase sau lăcașuri lungi, drepte. Cu aceste 5 produse de top pentru a vă îndepărta de friz, puteți începe să vă bucurați de coaja din nou – și să o purtați cu mândrie, indiferent dacă optați pentru un duo de șampon și condiție care luptă din interior, uleiuri atrăgătoare care gestionează instantaneu frizzul în timp ce infuzează strălucirea și blândețea, sau un uscător de păr care apără frizz.