Ariana Grande, înainte și după

Ca oricine îmi citește rapoartele despre covor roșu știe, eu'mi-a luat frumusețea … și apoi eu'Mi-am luat oamenii ca Ariana Grande. 

Cu coada-coada ei, cu rujuri greige și genele false, ea a dezvoltat o estetică deosebită de frumusețe,'t mai departe de a mea. Personajul ei “sexy baby” include, de asemenea, garderoba: o rotație a raselor, îmbrăcăminte ca lenjerie care nu ar'Nu te uita la locul pe Bratz! păpuşă. 

Chiar și așa, aceste lucruri nu't de fapt deranja pe mine. Problema mea are mai mult de-a face cu fața ei relaxantă. Sau, după cum a subliniat Buzzfeed: “Ați observat că Arianna Grande pare întotdeauna că aude politicos o glumă foarte proastă?”

Dar lucrurile nu au fost'întotdeauna în acest fel. Eu, unul, mă întreb dacă nu s-au făcut niște intervenții cosmetice'joacă un rol în Ariana, în vârstă de 23 de ani'o transformare dramatică. Aici'e traseul foto:

Ariana în 2008

Primul nostru film datează din 2008, când Ariana avea doar 15 ani. Arată ca o persoană complet diferită, nu? Acolo'cu zero urme de expresie smug aici, doar un zâmbet autentic, fericit. De ani în urmă, avea păr brun natural întunecat (cu sprâncenele să se potrivească). Tonul ei de piele este, de asemenea, mult mai usor, care arata atat de frumos cu parul inchis. Luați notă de nas, sprâncene și buze, deoarece cred că acestea se schimbă în timp ce ne mișcăm de-a lungul anilor.

Ariana în 2009

În 2009, Ariana a devenit roșcată pentru rolul ei 'Sam și Cat,' și de fapt arată foarte bine pe ea. Desi'nu este un aspect roșu natural (și isn't intenționat să fie), umbra îi conferă un aspect foarte măgulitor, piersic și crem. În acest moment, ea a început să-și îndrepte părul. Observați cât de aproape îi erau sprâncenele la ochi. 

Ariana în 2010

Încă cu părul roșu, Ariana îl purta pe o lungime mai lungă, cu capete slabe. Îmi place încă ce face culoarea pentru pielea ei și că și-a lăsat fruntea singură (care, din nou, se așează mult mai aproape de ochii ei decât acum). Urăsc să spun, dar nu'nu mai văd aceeași strălucire în ochi.

Ariana în 2011

Aceasta este momentul în care Ariana (care avea vârsta de 18 ani aici) a început cu updosul fără îndoială datorită deteriorării de la toate vopselele de păr. Aceasta's, de asemenea, atunci când a început bronzarea prin pulverizare; noul ei ton de piele nu't armoniza cu părul roșu strălucitor. eu'm surprins să văd rujul roșu, care ar fi foarte inofensiv pentru ei în aceste zile. Se pare că a încercat să-și vopsească sprâncenele, dar ele'încă mai ești în centru.

Ariana în 2012

De acum înainte, am câștigat'vezi Ariana fără semnătura ei de jumătate în sus sau cu coadă înaltă. Pentru mine, lungimea ei are aspectul extensiilor, pe care știm că le-a adoptat din cauza părului ei natural deteriorat. Chiar și în continuare, cred că arată destul de drăguță cu machiajul de lumină (mai puțin decât ea poartă acum) și cu sprâncenele moale. Dacă te uiți la buza superioară, pare mai plină decât în ​​2010'cu Restylane sau pur și simplu cu buza, nu'Știu.

Ariana în 2013

eu'ai trei fotografii pentru a te arăta din 2013, pentru că acesta a fost un an de pivot pentru Ariana. Atunci, sprâncenele ei au început să migreze pe frunte, iar fața Smug Smug a început să se prindă. Deasupra, ea a scos părul roșu pentru un mediu maro, dar a păstrat bronzul (o rușine pentru că eu cred că culoarea ei naturală este atât de frapantă).

Acest eveniment a fost prima dată când am fost eu'am auzit vreodată de Ariana. Puteți vedea cum expresia ei facială ar putea freca o persoană în mod greșit. Acum știm asta'e cauzată de sprâncenele ei care stau mai sus decât ar trebui să fie. Eu nu'Știu despre tine, dar eu'm susținând un ascensor de frunte. ei've, de asemenea, a fost colorat o culoare cenușie care arată nefiresc cu tonul ei pielii.

În acest moment, Ariana avea 20 de ani, iar aici ne ducem din nou. Dacă își ridică sprâncenele pentru a face această expresie, atunci de ce nu'Nu ai pe frunte? O ridicare a sprâncenelor ar explica cu siguranță această situație și continuați cu Google “ridicați fruntea înainte și după” și tu'voi vedea.

Ariana în 2014

În anul următor, Ariana a lovit cu adevărat pasul ei, înflorindu-se într-o diva pop pop. Totul este mai exagerat. Părul ei este mai ușor și triplu decât dimensiunea. Buzele ei sunt în mod evident supra-căptușite (și poate injectate), au pictat tonul ei tonic maroniu. Acum, ea nu se duce niciodată fără genele grele false, iar sprâncenele ei sunt încă cenușii și înalte. Aproape arată că jumătate de coadă îi trage! 

Ariana în 2015

În 2015, Ariana și-a întunecat părul, ceea ce se potrivește mai bine decât maro deschis de la anul precedent. Imediat, sprâncenele ei arata mai bine (desi inca imi pun intrebarea despre plasarea lor). Chiar îmi plac ochii de pisică și de luciu de buze roz. Dar acum'e timpul să-i abordăm nasul. Eu pot't exact exact când sa întâmplat, dar asta nu't pare să fie același nas pe care la avut în 2011.

Ariana în 2016

Asta ne aduce în 2016 și quelle surpriză“Ariana continuă să rămână puternică cu coșurile de ponei și cu pulverizatoarele. Acum are 24 de ani, așa că am obținut că a pierdut un pic de grăsime pentru bebeluși, ceea ce ar schimba în mod natural o față. Dar încă cred că sprâncenele ei arată foarte tras în sus, ceea ce îi dă o expresie artificică. Buza ei superioară pare să se umfle și să se dezumfle, indicând injecții, și cu siguranță cred că există's-au rafinat și s-au îngustat cu nasul.

Concluzie

Cel mai surprinzător lucru despre Ariana's Before & After este că nu a fost't sa născut cu fața ei odihnitoare Smug. Se pare că a fost introdusă prin intervenții cosmetice.

Eu întotdeauna simțit ca ceva a fost “oprit” pe fata ei, dar nu am putut'Nu-mi puneți degetul pe ea. Acum că eu'am examinat dovezile fotografice, presupun că Ariana a avut un lift de frunte (liftul frunții), rinoplastia și, eventual, injecțiile cu buze Restylane. Deși pot'Imaginați-vă de ce cred că a fost incredibil de adorabilă ca adolescentă, cu sprancenele ei chiar în locul în care erau. Presupun că, la fel ca multe vedete pentru copii, a existat o presiune pentru trecerea de la “drăguț” la “sexy”. Ce rușine că fața ei a fost modificată permanent. Eu pot'dar nu uitați că lumina a ieșit din ochi.

Cum te simți în legătură cu Ariana?'evoluția frumuseții?
Care din aceste priviri este preferata ta?
Ce “lucrări de frumusețe” credeți că ea's-au făcut?