Emma Watson, înainte și după

Emma Watson poate fi doar 23, dar ea'e un profesionist vechi la mers pe jos covorul rosu. 

Mulțumită 'Harry Potter' film serie, care a fugit 2001 – 2011, ea's-au aflat in ochii publicului inca de la varsta de 9 ani “, ceea ce inseamna ca acei ani de adolescente ciudat au fost capturati pe camera!

Bine, în Emma's-ar putea să nu fie'Asta ciudat … dar acum arata destul de diferita. Lăsa'să aruncați o privire la evoluția frumuseții ei de-a lungul anilor și să vedeți ce's-au schimbat.

Emma în 2001

În prima noastră fotografie, Emma are 11 ani și un copil drăguț! Noi'am pistrui; noi'ai sprâncenele drepte, întunecate. Chiar și culoarea părului este o potrivire cu umbra pe care o poartă astăzi.

Emma în 2002

Emma avea 12 ani aici; este greșit să ai invidie de sprâncene? Chiar înainte să-i dau peste ele 'Nu, nu'Credeam că a mea mi-a fost vreodată așa. Observați dinții ei (pe care mai târziu le fixase) și nasul ei (care este posibil mai mare comparativ cu acum).

Emma în 2004

Binecuvântează-i inima “cu tendrile curl și flori în păr, Emma arată ca ea'mergem la bal, in loc de o premiera de mare film. În acest timp, avea 14 ani și poate a crescut puțin în nas. Sprâncenele ei au fost agresiv tweezed (așa cum a fost moda de atunci), ce păcat!

Emma în 2005

Acum'a lui 2005 și Emma este de 15 ani. Cu subtilul ei Ombré, a fost cu câțiva ani înaintea acestei tendințe! Acolo'nu acordă nimic despre acest aspect “'este atât de proaspătă și drăguță astăzi, așa cum era acum un deceniu. Cred că nasul ei arată la fel ca în fotografiile anterioare, nu-i așa??

Emma în 2007

Marea schimbare aici este parul mai ușor și sprâncenele! Îi îndepărtează, dar ei o pot spăla. Avea 17 ani aici. Dacă și-a schimbat nasul în acest punct (asta'este cea mai comuna operatie celeb), munca a fost extrem de bine facuta.

Emma în 2009

Până în 2009, Emma a fost crescută. Întunecarea culorii din nou îi arată pielea minunată și îmi place și plasarea blush-ului.

Emma în 2010

Taierea părului este un ritual de trecere pentru atât de multe stele, iar Emma a făcut doar asta în 2010, la vârsta de 20 de ani. Ea poartă acest pixie uimitor de bine! Machiajul are, de asemenea, un upgrade elegant, oferind căptușeală neagră și un ruj ușor și mat. Dar schimbarea principală a anunțului este zâmbetul ei. Dinții ei sunt drepți și chiar și acum, indicând faptul că s-au făcut niște lucrări dentare cosmetice, care probabil includ și furnir.

Emma în 2011

Parul scurt a rămas în jurul anului 2011, cu un stil care era și mai îndrăzneț. Acești ochi fumatori de aur și cărbune cu bucăți de strălucire sunt o operă de artă! Și pielea ei este perfectă. Fața ei este un artist de machiaj'visul lui!

Emma în 2013

Emma are cu adevărat un gust deosebit în machiaj – ați câștigat'o văd în genele false sau conturând greu! Acest aspect este atât de frumos și delicat, și în cele din urmă sprâncenele ei s-au întors la vechea lor glorie.

Actualizare: Emma în 2014

Până în 2014, Emma'părul lui a crescut mult timp, tăiat în capete fine. Rareori îl poartă pe covorul roșu, așa că'e frumos să vezi! Machiajul este încă foarte scăzut, cu un subțire pentru a accentua ochii.

Actualizare: Emma în 2015

În ultimii câțiva ani, Emma a purtat o mulțime de ruj roșu, cu pielea proaspătă, cu genunchii cioplite și cu umbra brună. Aceasta'este mai clasic decât trendy, dar niciodată nu pare a fi suprasolicitat.

Actualizare: Emma în 2016

În 2016, Emma și-a tăiat părul în acest bob, și asta'este super-adorabil într-un stil de jumătate de sus, cu volum în față. Îmi plac vibrațiile fără efort pe care le aduce o buză roșie și aceeași căptușeală de pisoi ca și în 2014.

Actualizare: Emma în 2023

Asta ne aduce în 2023 și o Emma care arată mai sofisticată ca niciodată. Aplicarea de 360 ​​de grade a umbrei maro este o alegere aventuroasă, dar pistruiile ei și aerul updo îl mențin proaspete. Și acolo'e zâmbetul perfect din nou!

Concluzie

Deci putem să atribuim schimbările în Emma'e aparenta la procesul de maturare normala de la adult la adult? Sau a fost supusă unei proceduri mai permanente?

Deși au existat zvonuri că Emma a avut un serviciu de nas, eu'nu m-am convins că sa întâmplat, uitându-mă la aceste poze. Dacă ar fi făcut orice remodelare, a fost foarte conservatoare și sa întâmplat în timp ce era încă în adolescență!

În ceea ce privește chirurgia plastică, Emma ia spus lui Elle: “Mi se pare destul de înfricoșător din cauza faptului că toți acei tineri care au chirurgie plastică. Dar lucrul este că nu'Nu vreau să arăt ca toți ceilalți. Eu nu'n-ai dinți perfecți'm nu lipiți subțire. Vreau să fiu persoana care se simte minunată în corpul ei și poate spune că o iubește și nu vrea să schimbe nimic. Aceasta'e ridicol care pare a fi un astfel de scop nerealist. Cred că actrițele care au succes cu adevărat sunt cele care sunt confortabile în propriile lor piei și încă arată umană “.

O crezi ea?

Ce crezi despre Emma?'evoluția frumuseții?
Care din aceste priviri este preferata ta?
Ce “lucrări de frumusețe” credeți că ea's-au făcut?

  Jennifer Lawrence, înainte și după