Kylie Jenner, înainte și după

Din toate Înainte și după noi'ați examinat până acum, una dintre cele mai dramatice transformări ale oricărei caracteristici facială unică trebuie să fie Kylie Jenner'cu buzele.

Până acum, știm cu toții că 'Păstrează-te cu kardashienii' Steaua a recunoscut pentru a obține injecții cu buze. Într-un clip din spectacol, ea specifică: “Am avut umplere temporară a buzelor'e doar ceva ce am vrut să fac “.

Înainte de asta, Kylie a insistat că aspectul ei mai complet era doar de la linerul buzelor. Când a fost întrebat de E! Știri, ea a spus: “Mă simt ca toată lumea a vorbit despre asta de luni întregi, așa că eu'M-am săturat de asta. Imaginile mele, le distrez foarte mult. Cred că buzele mari sunt minunate. Îmi plac buza de buze și îmi căpesc buzele. Dar eu nu'nu mai grijă. eu'ca orice, spune tot ceea ce vrei. “

Sora ei, Kim, a spus același lucru într-un interviu cu surorile Pixiwoo (vezi la 5:05):

“Ea își trage buza … și arată uimitor”, spune Kim. “Și eu intru în camera ei și eu'cum ar fi “Ce fel de căptușeală purtați?” Pentru că poartă doar o linie de buze și apoi o umple; ea nu poartă un ruj sau o luciu …. Dar ea este atât de bună la machiaj. Fiecare eveniment, o face ea însăși.

Riiight. Kylie folosește MAC Soar, dar nu prea sigur'iti dau buze ca acestea! 

Lăsa'să privim mai atent la transformarea ei:

Kylie în 2009

Prima fotografie este din 2009, când Kylie avea doar 12 ani. Un astfel de copil drăguț și avea pistrui! Eu nu'Știu dacă'ai fost lasere acum, sau doar îngropat sub un strat de machiaj gros, în stil Kardashian. Oricum, rușine să nu le arătăm! Simt că tonul pielii ei pare complet diferit acum.

Kylie în 2010

În anul următor, 2010, Kylie părea încă adorabil naturală. Iubiți acest machiaj potrivit vârstei. Finisajul pielii este încă destul de proaspăt, iar buzele ei sunt bune, cu o luciu lucios. 

Kylie în 2011

Până în 2011, a început să apară stilul Kardashian de semnătură. Părul ei pare întunecat, iar fundația este greu prea greu pentru oricine, dar mai ales pentru un băiat de 14 ani. eu'm, de asemenea, curios dacă într-un anumit moment între acest pic și următorul, ea a avut o rafinament la nasul ei. 

Kylie în 2013

Aceasta este Kylie în 2013. Fundația nu este't minunat, dar cred ca ea arata destul de aici … fata are parul superb, ochii si sprâncenele. Deci, dacă buzele ei sunt (erau) pe partea subțire? 

Mai târziu, în acelasi an, Kylie a zguduit trendul buzelor vampi. Bine, astfel încât o culoare închisă poate face buzele să pară și mai subțiri, dar nu am probleme cu asta “Cred că arată foarte bine aici! (Bine,poateeu'd-am sărit peste tanarul fals.) Îmi place cum tonul bogat al buzelor se ridică pe culoarea ochilor căprui, iar culoarea galben pal în colțurile interioare este foarte misto.

O lună mai târziu … mă simt ca și cum Kylie a descoperit linia de buze. Am dreptate? Pentru mine se pare că a atras linia buzei inferioare, dar a păstrat-o într-adevăr moale și colorată, pentru a nu fi evidentă. Pot ajunge în urma asta. (Dar nu conturul … eeks.) Observați cum frunzele ei sunt tot mai groase, de asemenea.

Kylie în 2014

Următoarea fotografie este din februarie 2014, la vârsta de 16 ani. Cred că buzele ei arată puțin mai plină. Dar normal normal. Eu nu'Știu dacă aceasta este în continuare linerul buzelor sau începutul injecțiilor pentru buze … dar dacă ea'am păstrat lucrurile la acest nivel, nu'Nu cred că oamenii vor vorbi.

Totuși, până în luna mai, a fost clar că ceva sa ridicat. Sigur, ea's-au depășit linia buzelor, dar acolo'e mai mare suprafață și proiecție la buzele ei acum. Și dacă te uiți atent, poți vedea câteva bulgări și umflături, care sunt un semn semnal al umpluturilor. Pentru mine, sprâncenele ei arată mai arcuite, de asemenea.

Următoarea lovitură este din iunie 2014. Buzele se uită în realitate, iar eu doar nu'Cred că acest lucru se poate face numai cu machiaj. Îmi place parul și machiajul de ansamblu, deși “aceasta este o potrivire atât de bună pentru ea, și ea poartă tonurile maro de noroi mai bine decât oricine altcineva chiar acum.

La începutul lunii august, am fost tratați cu o versiune mai naturală a lui Kylie. Sau cel puțin la fel de natural ca și membrii familiei Kardashian! Acest lucru este frumos, chiar dacă conturul pe nas este puțin prea evident. Din nou, suprafața buzelor este mult umflată față de cei doi ani.

Această fotografie'de la începutul lunii august. De data asta, Kylie's poartă o culoare buzelor palide și mată, deci efectul nu este't ca exagerat ca înainte (și voi admite, ea arata minunat). Dar vezi? Puteți totuși să observați semnele de umplere. 

Dar umplutura dureaza doar cateva luni … se pare ca Kylie a avut o reteta la un moment dat in august, asa cum a aratat pana la sfarsitul lunii. OMG, buzele ei sunt chiar mai mari. Cel de jos a fost aproape dublat în dimensiune! Ea'încă 17 ani aici.

O altă lovitură din august. C'mon “cineva ar putea pretinde serios acest lucru este doar liner buze? nu cred. 

Aici'este unul deosebit de șocant din noiembrie 2014. Efectul este dincolo de ridicolele buze permanente de rață! 

Actualizare: Kylie în 2015

Lucrurile au fost tonate, cel puțin lipsite de buzunar pentru acest eveniment de covor roșu, în timp ce Kylie purta o perucă drapată Cleopatra cu machiaj de ochi potrivit. De fapt, îmi place ideea, deși efectul general seamănă cu o figură de ceară.

Actualizare: Kylie în 2016

Kylie arată mai mult ca Kim decât oricând. Cel puțin acest machiaj este mai proaspăt și putem vedea tonul normal al pielii, fără fundație, contur și bronz fals. Se pare că aspectul cu buze mari este aici pentru a rămâne?

Actualizare: Kylie în 2017

Și asta ne aduce la cel mai recent pic de covor roșu, cu Kylie îmbrăcând o perucă blondă și cu fruntea ei favorită Instagram. Dacă vă uitați atent, puteți vedea conturul în josul nasului. Bineînțeles, buzele ei arată încă super-plumped.

Concluzie

Suportul pentru buze nu'să devii mai evident decât asta! Întrebat dacă a crezut că Kylie a avut injecții, Dr. Michael Salzhauer, chirurg plastic, a declarat pentru Hollywood Life: “Da. Categoric. Nu este doar ruj. Buzele ei arata de trei ori mai largi ca si in cazul 'inainte de' poze & # x201D.;

eu'nu am nicio problemă cu Kylie să-și mărească buzele naturale subțiri, dacă o ajută să se simtă mai încrezătoare, dar am o problemă cu aspectul exagerat, umflat în mod deliberat, umflat'se întâmplă. N-am crezut niciodată'd vezi ziua în care filmele de buze ar deveni o tendință de modă reală! Când oamenii merg prea departe cu ei, începe să arate foarte artificiale și lipicios. Kylie a traversat cu siguranță această linie acum.

“Buzele ei par să fi crescut dramatic, bănuiesc că acest lucru ar putea fi din mai multe injecții de umplutură ca Juvederm”, a declarat dr. Anthony Youn, chirurg plastic, pentru Radar Online. “Dacă vă uitați atent la unele fotografii, puteți vedea că buza superioară este puțin mai mare decât buza inferioară la colțuri, cu o mică ciocnire în partea dreaptă în special”, adaugă Dr. Salzhauer. Acest lucru nu este mai putin frecvente dupa obtinerea de injectii de buze si aproape niciodata nu apare in mod natural. 

Dar asta nu ar putea fi singurul lucru care se întâmplă aici. “Nasul ei pare mai subțire și mai rafinat, posibil dintr-o rinoplastie subtilă”, spune dr. Youn. Și “sprâncenele ei sunt mai arcuite și înălțate, o posibilă consecință a injecțiilor cu Botox pe frunte și în jurul ochilor ei”. Si ea'încă 19…

Ce crezi despre Kylie?'evoluția frumuseții?
Care din aceste priviri este preferata ta?
Ce “lucrări de frumusețe” credeți că ea's-au făcut?