100 Smešno uporabniško ime (in kako se prepričajte, da ste dobili pravica)

Ni važno, kaj počnete na spletu v teh dneh, boste potrebovali uporabniško ime, da to storite. To spletno nakupovalno mesto, kjer kupite vse najlepše obleke? Za to potrebujete uporabniško ime. Potrebovali boste uporabniško ime za Twitter in druge platforme socialnih medijev. Spletni računi za vse zahtevajo uporabniško ime in geslo nekega opisa. V nekaterih primerih je morda vaš e-poštni naslov, vendar v tistih časih, ko se pričakujete, da boste prišli do svojega, to ni nekaj, kar je enostavno zapomniti, kot je e-poštni naslov, pridobivanje pravega pravega uporabniškega imena je trdo delo. 

Mora biti nekaj, kar se boste enostavno spomnili. Prav tako vas mora varovati. In potem morate razmišljati o posledicah uporabniškega imena … Kdo bi vedel, da je treba upoštevati toliko dejavnikov? 

100 Funny Usernames 2

Smešno uporabniąko ime – Kaj ne storiti 

Obstajajo seveda nekaj pravil, ki jih boste morali upoštevati, še posebej, če želite biti varni na spletu. 

Če uporabljate pravo ime, lahko osebe, ki jih ne poznate, uporabijo te podatke, da vas spoznajo. Te podatke lahko uporabijo tudi za iskanje več informacij in potencialno celo ukrasti svojo identiteto. 

Če vključite kraj dela, na primer RobinfromWalmart (na primer), ljudem poveste, kje delate, in jim tako dajte priložnost, da pridejo in vas najdejo. Obstaja tudi možnost, da bi razkritje tam, kjer delate javno, dejansko kršilo pogoje (ali “pravila”) dela za to družbo. 

Če vstavite ime kraja, se prepričajte, da ime mesta ni preveč specifično. Še enkrat, z le nekaj odrezki informacij, lahko najdete več domačinov, še posebej s socialnimi mediji. Če poznate mesto, v katerem živi oseba, jih lahko pogosteje najdete z imenom in grobo zamislijo, kako izgledajo. Spletni svet je veliko olajšal toliko stvari, vendar je ena od teh stvari, da vas bodo ljudje našli, ki jih ne želite najti. 

Vključno z vsemi podatki o datumu rojstva je še ena velika napaka, ko prihajajo s smešnimi uporabniškimi imeni za račune v internetu. Na enak način, da lahko najdete nekoga z grobo predstavo o tem, kako izgledajo, ime in mesto, v katerem živijo, lahko zelo preprosto ukradete njeno identiteto, ko imate datum rojstva. 

Seveda, končni nasvet, za katerega menimo, da je pomembno, da se spomnimo pri ustvarjanju uporabniškega imena, smešno ali ne, je, da morate pogledati dejavnik kršitve. Vaše uporabniško ime je verjetno smešno za vas, vendar bo to smešno ali za nekoga drugega ali pa ste samo žaljivi in ​​nesramni? Morda bi bilo za trenutek vredno razmišljati o tem … Če se lahko šteje za “šokantno” ali “sporno” uporabniško ime, bi bilo morda treba razmisliti še enkrat, preden se zavežete. 

100 Funny Usernames 1

100 Zabavno uporabniško ime

 1. not_JK_Rowling – v to pametno in smešno uporabniško ime lahko dodate katero koli ime, ki ste ga všeč. Odšli smo k tradicionalnemu pisatelju / avtorju, lahko pa si tudi izberete športnika ali ženo, resnično TV slavnost, frizerja, kdor si resnično všeč. Nadaljujte z branjem, da najdete nekaj bolj zabavnih uporabniških imen, ki bi jih lahko uporabili na podoben način …
 2. definitely_not_an_athlete
 3. not_quite_a_celebrity
 4. not_the_official_luke_hemsworth
 5. morgan_freeman_but_not
 6. patrick_not_swayze
 7. kaj_would_Kate_do – to je odličen način vključitve vašega imena. Ne pozabite uporabiti zgornjih navodil za uporabnike, da zagotovite, da vam ne dajejo preveč informacij.
 8. my_name_is_Kate
 9. kate_the_gamer – ali avtor / kuhar / umetnik / itd.
 10. kate_the_great – poiščite besedo, ki se glasi z vašim imenom (ali zveni kot vaše ime) in postanite ustvarjalni! Vključili smo še nekaj idej: 
 11. phil_me_up
 12. the_names_bond_jane_bond
 13. hit_the_jack_pott
 14. čez_the_lorraine_bow – kot “čez mavričo”, vendar s preobratom.
 15. mr_teacher_man – to je odličen način, da prikažete svoj poklic, ne dajajte preveč informacij, ki ste jih postavili v nevarnost.
 16. the_nameless_artist
 17. mechanic_mike
 18. andy_the_aircon_guy
 19. man_with_no_name
 20. cheeseburger_chris – Kakšna je tvoja najljubša hrana? Obstaja toliko načinov, da bi lahko igrali te smešne uporabniške imena! 
 21. chicken_al_fred_o – samo za tvoje ime je Fred.
 22. grahams_crackers
 23. bill_the_bbq_king
 24. not_enough_coffee
 25. andy_alfredo
 26. jimmy_not_choo
 27. samo_add_cream
 28. milk_two_sugars
 29. search_for_the_perfect_cup_of_tea
 30. tell_starbucks_my_name_is_Dave – to bi bilo zabavno in nepozabno uporabniško ime za profil / spletno stran za zmenke. #samo pravim
 31. Buttercakes_babe
 32. cheryl_cakemaker
 33. Candyhearts
 34. just_a_fish_in_a_barrel – govori o dating straneh, ta je kot nalašč za smešno uporabniško ime!
 35. swipe_right_for_me 
 36. i_killed_cupid
 37. grab_your_coat
 38. one_more_pint
 39. dont_friendzone_me
 40. mines_a_cosmopolitan
 41. just_another_single_guy – ali dekle. 
 42. someone_else_took_my_regular_username 
 43. my_other_username_was_taken
 44. unoriginal_username
 45. drugo_rubbish_username
 46. i_cant_think_of_a_better_username
 47. username_mark_two – seveda nadomestite “uporabniško ime” z običajnim uporabniškim imenom. 
 48. to_username_is_garbage
 49. pick_my_new_username
 50. username_envy
 51. best_username_ever
 52. green_eyed_gal – čas je, da začnete pogledati stvari o sebi, ki jih lahko uporabite v svojih smešnih uporabniških imenih. Kaj pa nekaj teh … 
 53. brown_eyed_boy
 54. dimpled_diva
 55. bronzed_adonis
 56. drugo_dumb_blonde
 57. bisep_bloke
 58. b0rn_c0nfused
 59. drugo_zdravje_felo
 60. james_blond – čas je, da začnete izkoristiti naslove filma! 
 61. gentlemen_prefer_brendas 
 62. the_mattrix – kot nalašč za Matrix-loving Matt.
 63. MAXi_driver – vem, kot taksist, ampak za Max. 
 64. saving_private_brian
 65. One_flew_over_the_cuckoos_jeff
 66. crouchingtiger_hiddensteven
 67. crap_thirst – to morda ni smiselno, vendar je pravzaprav anagram Chrisa Pratta, igralca jurskega parka. Pravzaprav je veliko smešnih anagramov, ki jih lahko uporabite za naslednje uporabniško ime … 
 68. swanky_tee – Kanye west
 69. obscenely_woken – Beyonce Knowles 
 70. sly_groaning – Ryan Gosling
 71. odd_silent_moth – Tom Hiddleston
 72. snide_elf – Seinfeld (to nas je bolj nasmehnilo, kot bi moralo storiti!) 
 73. semen_moat – Emma Stone (drugi chuckler!)
 74. random_advice – Britanci bodo to ljubili … David Cameron.
 75. i_am_a_weakish_speller – Ironično, William Shakespeare. 
 76. star_west_action – Clint Eastwood
 77. cunning_at_math – Channing Tatum
 78. fine_in_torn_jeans – Jennifer Aniston
 79. big_melons – Mel Gibson
 80. enjoys_own_hand – Dwayne Johnson (V redu, v redu, zdaj bomo ustavili z anagrami!)
 81. tin_foil_hat – zdaj za nekaj smešnih uporabniških imen, samo zato, ker. 
 82. Wanton_butt
 83. rambo_was_real
 84. whos_ur_buddha
 85. 1_wish_genie
 86. poljub-moj-seka
 87. hello_im_creepy
 88. dumbest_man_alive
 89. twit_twit_facebook
 90. toast-of-the-undead
 91. monkey_see
 92. zmaj-jahač
 93. itchy_and_scratchy
 94. like_my_likes
 95. cuddly_goblin
 96. buh-buh-slanina
 97. brez tolerance
 98. banana_hammock
 99. icycool_ian
 100. marooned_mary

Moje uporabniško ime je prejeto!

Včasih ne moremo dobiti, kar hočemo. Tukaj je Nič bolj nadležno, kot ko je nekdo že vzel vaše popolno uporabniško ime, še posebej, če ste vzeli nekaj časa, da bi prišli do pravega. S toliko osebami, ki so na spletu zdaj, obstaja stalna potreba po novih in izvirnih uporabniških imenih, in obstaja velika verjetnost, da bo sprejet prvi, ki ga izberete. Zato vam svetujemo, da pripravite nekaj uporabniških imen – morda pet? (Kot, da bi prišli z enim, ni bilo že tako težko.) 

Če je vaše uporabniško ime že vzeto, se ne odreči upanja. Morda obstaja način, da jih lahko spremenite – ali vsaj enega od njih. Pripravili ste pet idej, prav? (Ali nismo rekli, da bi bilo dobro, da bi imeli več kot enega?) 

100 Funny Usernames 3

V svoje uporabniško ime dodajte številke, na primer not_JK_rowling_101. Katera je tvoja najljubša številka? Ali srečna številka? Ne uporabljajte svojega datuma rojstva ali katere koli druge prepoznavne številke, čeprav vam bo to pomenilo večje tveganje kraje identitete. 

Vedno si lahko ogledate spreminjanje navadnih znakov za posebne, da shranite uporabniško ime, ki mu ne želite dodati številk. Eden od primerov tega bi bil sprememba not_JK_rowling do n0t_JK_r0wling – preprosto zamenjate črko “o” s številko “0”.