25 népszerű platina gyűrű a világban és jelentőségük

A gyűrű egy ékszer, amelyet mind a férfi, mind a nő díszít. A gyűrűk, mint ékszerek nagyon régiek és nyomai vannak a történelemből. Az emberek a régi Királyságban Egyiptomban különféle ujjlenyomatokat viseltek, és azóta divatos. A gyűrű különböző dolgokat jelképez. Kőként viselik a viselő jótékony hatásait, és az eljegyzési gyűrűket a párok között cserélik.

platina rings

A bal kéz negyedik számjegye vagy gyűrűsujja a szokásos hely, ahol a jegygyűrűt a világ sok részén hordják. A régi hiedelemhez kötődik, hogy a bal oldali gyűrűsujj közvetlenül a szívhez kapcsolódik: a szeretet véna. Ezeken kívül divatékszerként is használják, ami növeli az egyik szépségét.

A Platinum gyűrűk legújabb formatervezései a nők és a férfiak számára:

A platina a legszebb fém és gyűrűzik, ha csodálatos. Íme néhány platina gyűrű terv a lányok és a párok számára.

Platinum Floral Ring Design lányoknak:

virágos-platina-1 gyűrű

A virágok mindig a boomot és a sikert jelképezik. Ez a platina gyűrű három szirmokkal virágzik gyémántokkal és lila kövekkel. A gyűrűbe épített lila gyémánt virág elegánsnak tűnik. Ez egy tökéletes platina gyűrű a lányoknak. Hűvösnek és sugárzónak tűnik. Hosszú ujjak és ez a gyűrű egy nagyszerű meccs. A színes platina gyűrűvel magabiztosan mozoghat.

2. Egyszerű kerek platina gyűrű:

kerek-platina-ring2

Ha egyszerűnek kell lenni, mégis sugárzik, akkor ez a kerek platina gyűrű kis gyémántokkal ideális. Formális ruhában és alkalmi ruhában viselhető, hiszen a formális találkozón elegánsnak kell lennie anélkül, hogy túl színes lenne. Ez a kerek platina gyűrű egy félelmetes dizájn tinédzserek számára, amelyek könnyen hordozhatják őket bármilyen ruhában, anélkül, hogy bármilyen probléma lenne a ruhák illesztésével.

Többet látni: Gyűrű formatervek aranyhoz női számára.

3. Bow Knot Platinum Ring:

íj-csomót-platina-Ring3

Az íj csomó nemcsak hajszalagokban vagy cipőkben, hanem gyűrűkkel is. Az orr csomó platina gyűrű egy nagy gyűrű, amely jól látható lesz. A gyűrűs csuklón gyémántok csillognak. Ez egy tökéletes ékszer, amely elkápráztatja és ellopja az összpontosítást, így a viselő szépnek tűnik. A nagy bow platinum gyűrűk már most trendként vannak, mivel meg akarják mutatni, mit viselnek. Minél nagyobb a gyűrűnek a megjelenése. A hagyományos ruhákra nézve szebb lesz.

4. Womens Twisted Platinum eljegyzési gyűrű:

sodrott platina-ring4

A platina gyűrű gyönyörű díszítésével platina eljegyzési gyűrű található. Az ujj alsó részét ez a csavart gyűrű borítja. Gyémántok vannak a gyűrű csavart hurkokba ágyazva, amelyek nagy erejűek. Nagyon elegáns megjelenést kölcsönöz az embernek. Ez a gyűrű emlékezetessé teszi az eljegyzést. Rendszeresen is használható a munkahelyen és a pártokban, hogy a kezed jól nézzen ki.

5. Lányok Platinum Heart Ring gyémántokkal:

platina-szív-ring5

A szivárványozás régi, de soha nem divatos. A szív szimbolizálja a kapcsolat nagymértékű szeretetét, és ez a platina szív gyűrű a legjobb módja annak kifejezni. Ez a platina gyűrű egyedi kialakítású; két hurok és egy szíve gyémántokkal tetején. A szív középpontja egy nagy, egyedülálló gyémántral teli, amely szuper stílusosvá teszi a megjelenését. Képesek lehetnek a kedveseiknek.

6. A hagyományos arany és platina gyűrűk a nők számára:

arany kialakított-in-platina-gyűrű-6

Az arany önmagában nemesfém. Ez aranyozott platina gyűrű szép. A sárga és fehér fém kombináció kiváló. A gyűrű aranyművészete hasonlít a Mughal műemlékeiben található művészeti munkához, ami azt jelenti, hogy a virág és az ívelt levelek kialakítása kedvence a történelemtörténetből származik. Ez az arany platina gyűrű elegánsan fog megjelenni a hagyományos ruhákban, és bármelyik korosztály női számára viselhető.

7. Solitaire Diamond Platinum Ring Design:

szoliter-platina-ring7

A szoliterek mindig a legmagasabbak a keresletben. Ez a pasziánsz platina gyűrű nem olyan fényes platina és polka pontok, mint a gyémántok rajta egy nagy pasziánsz tetején. Nincs más design még mindig lenyűgöző. Bármilyen ruhában viselhető, és viselője csodálatosnak tűnhet.

Többet látni: Solitaire Ring Designs.

Gyönyörű fekete platina gyűrű:

fekete-platina-ring8

Fekete a királyi szín, ha bármi hozzáadásra kerül, bájossá teszi. Ez a platina gyűrű fekete virággal rendelkezik, gyémánt vázlattal, ami teljesen elképesztő. Ha valaki szemben áll a színkombinációval, akkor a fekete-fehér kombináció a legjobb. Ez a gyűrű zökkenőmentesnek tűnik. Viseljen azt a párton, hogy megmutassa szépségét.

9. Esküvői platina gyűrűvel:

platina-gyűrű-a-stones9

Színes kövek, mint a rubin, zafír, smaragd, stb., Amikor hozzáadják a platinát, a gyűrűt értékesebbé teszik. A platina esküvői gyűrűnek van köve a ruhához. Ez a gyűrű zöld kővel rendelkezik, amely szépen elrendezett virág. Ez a gyűrű a hagyományos ruhák viselésénél figyelemre méltó. Úgy tűnik, túl vonzó és szemet vonzó.

10. Platinum gyűrű gyöngyökkel:

gyöngy-on-platina-ring10

A gyöngyök elegánsnak tűnnek, és a platina gyűrűvel kiegészítve eleganciát ad a viselő számára. A gyöngy királyi kinézetet nyújt, és platina gyűrűkkel használható. A gyöngyszem ezzel a fenséges érintésével a kapcsolat örökké tart.

11. Smoky Platinum Ring Ékszer:

füstös-platina-ring11

Ez a platina gyűrű füstös tulajdonságokkal rendelkezik, és gyémántokat tartalmaz, és a közepén egy nagy gyémánt. Úgy néz ki, klasszikus. Régimódinak tűnik, de nem az. Ez még egy kellemes pillantást is ad a sötét arcszínre. Ez teszi a viselő kinézni imádnivaló.

12. A lányok széles platina gyűrűje:

széles-platina-ring12

Széles gyűrű teszi az ujját negyedévre, és csodálatosvá teszi a megjelenést. Ez a széles platina gyűrű csillogó kristályokat tartalmaz a tetején, ami káprázatos. Úgy néz ki, nagyon jó, és a tizenévesek viselhetik azt a főiskolák és a nap, hogy nézzen stílusos és más.

13. Feather Touch platina gyűrű a mindennapi használatra:

tollas-Touch-platina-ring13

Egy nagyon egyszerű és elegáns gyűrű ez a tollrajzolt platina gyűrű. Ez egy durva és kemény megjelenést kölcsönöz és a viselő bátorságát mutatja. Bárhol és professzionális célra viselhető, ahol egyszerűnek, de stílusosnak kell lennie.

14. Bold & Sweet Platinum Couple gyűrűk:

félkövér édes-platina-ring14

Ez egy platina gyűrű a párok számára. Nagyon ritka, hogy a gyűrűk párosuljanak és ez egyike azoknak. A merész az ember, aki egészen sima és csak egy gyémánt a tetején, míg a nő a gyűrű, amely a minták a gyémánt oldalán, amely úgy néz ki, mint a szárnyak. Egy tökéletes párnak kellett keresnie ezeket a gyűrűket. Az ember ezt meg tudja kapni, és szárnyait átadja feleségének, és támogatja őt, mint a gyűrűket.

15. Kék érintés Platinum gyűrűk párok számára:

kék-touch-on-platina-ring15

Az ég és a víz kék, és ez a kék szín tükröződik ezeken a gyűrűkön. A kék királyi színű, és ezek a gyűrűk a platina és a fél kék színének fele, ami nagyon egyszerűnek tűnik. Egy kis gyémánt van oldalukkal. A kék ruhát viselhetjük a párzáshoz, és a párok csendben megnyithatják a kapcsolatot azáltal, hogy a gyűrűket nyilvános alkalmakkor vagy munkahelyen viselik.

16. Szívegyüttes platina gyűrűk esküvőre:

szív közös platina ring16

Ezek a szívifunkciós platina gyűrűk ideálisak az elkötelezettséghez vagy az esküvőhöz. A teljes szív csak akkor készül, ha csatlakozik. Egy párnak félig szíve lesz az egyik és másik fele a partnerrel. Ezek a platina gyűrűk a legjobb módja annak, hogy szeretjük egymást. Lehet, hogy harcolni fog, de ezek a gyűrűk varázslat biztosan közelebb hoznák a partnereket.

17. Amazing Butterfly Platinum Ring:

pillangó-platina-ring17

A pillangó hatalmas átalakulást jelent az életben, és hívja felénk, hogy bővítsük a szárnyakat és továbblépjünk. Ez a platina pillangó gyűrű használható önmagának, valamint egy divatgyűrűnek a hitetlenek számára. Gyönyörű platina gyűrű, pillangó kialakítással a tetején gyémántokkal. Ez elegáns megjelenést ad a tinédzsereknek és a fiatal nőknek.

18. Diamond Leaf Platinum gyűrűk nőknek:

gyémánt-levél-platina-ring18

A természet szerelmesei biztosan szeretik ezt a levéltetős platina gyűrűt. Egyedülálló megjelenésű, gyönyörű gyémánttal és csillogással. Ez a gyönyörű gyűrű imádnivaló, és a viselő félelmetesnek érezheti magát. Ezek bármelyik korú nők számára tehetségesek, mivel mindenki szépnek tűnhet gyönyörű megjelenése és káprázatos megjelenése miatt.

19. Vezetékes Platinum gyűrűk férfiak és nők számára:

vezetékes-platina-ring19

Ez a platina gyűrű úgy néz ki, hogy sok vezetéket megsebesítettek egymásnak. Nagyon zavaros pillantást vet. Mind a férfiak, mind a nők viselhetik. A főiskolai lányok, akik ezt a hűvös ruhát viselik, elbűvölőnek tűnnek. A férfiak ezt fekete ruhákon viselhetik, hogy láthatóvá váljanak, ami biztosan hozzáadja a személyiségüket. Egy osztályt ad.

Többet látni: Férfi gyűrű design arany.

20. Plébánosgyűrű:

kúszónövények-on-platina-ring20

A creeperek olyan növények, amelyek a földön nőnek és mozognak. Nem másznak fel. Ez a művészet másolódik ebben a platina gyűrűben. Ez a gyűrű három kör alakú mint egy fürt, amely egy virágot ábrázol és a szárat vonalazza. Összességében a formatervezés szépnek tűnik. Ez egy nagyon egyszerű design, de nem kevesebb, mint más gyűrű minták. Tulajdonképpen rendelkezik saját osztályával. Ez hűvös lesz a tinédzserekre és gyönyörű az egyikre, aki partner ajándékokat ad.

21. Antik Platinum esküvői gyűrűk:

antik-platina-ring21

Az antik platina gyűrűket nehéz megtalálni, de ez az egyik közülük. Jól néz ki. Egyedülálló designja füstös megjelenéssel. Használható elkötelezettségként vagy jegygyűrűként, hogy szebbé tegye ezt az alkalmi platina gyűrűt. A menyasszony vagy a menyasszony a világ fölé fog érezni ezt a lenyűgöző platina gyűrűt.

22. Egyszerű Csillag Platinum Gyűrűk Pároknak:

csillag-platina-ring22

Annak érdekében, hogy kinézzük a csillagpárat, ez a csillag platina gyűrű segíthet ennek a kinézetnek. Ez a gyűrű egyszerűen stílusos gyűrű, nem tervez, és csak egy kis csillag design kíséri egy kis gyémánt. Nagyon elegáns és hűvös megjelenést kölcsönöz. A viselőket egyértelműen észre kellene venni, hogy a szemüveges platina gyűrűk miatt másképp nézzenek ki.

23. A szerelmeseinek összekapcsolt platina gyűrűje:

reteszelve-platina-ring23

A két szerelmes szívének egymásba illesztése, ahogyan ez a platina gyűrű elkészített egymásba illesztett mintákat. A kialakított munka a gyűrű között helyezkedik el, és a végek között van szóköz. Finoman stílusosnak tűnnek. Olyan megjelenésű, amelyet mind a férfiak, mind a nők viselhetnek. Glamot ad hozzá egy stílushoz.

24. Fekete kő platina gyűrű:

black-stone-platina-ring24

A fekete abszorbens minden olyan színt, amelyet köveként használnak ebben a platina gyűrűben. Ez a gyűrű gyönyörűen gyémántokkal és fekete kővel van bevonva, amely spirális nézetet tesz lehetővé. Ez egy nagy platina gyűrű, amely jól néz ki a menyasszonyok és a többi hölgyek a hagyományos alkalomra.

25. Megnevezett Platinum Ring:

név kialakított platina-ring25

Korábban a kulcstartókon, a kávéscsészetnél és mindenre nyomtattuk a nevünket, most már vannak gyűrűk is, amiket a számukra készítettek. Nincs szükség két szerelmes madár nevére; lehet bármilyen típusú kapcsolat testvér testvér, anya gyerekekkel és másokkal. A név által készített platina gyűrűk örökre ott lesznek, és gyönyörűek lesznek, és büszkék lehetnek arra, hogy megmutassák. Ez a név a platina gyűrűnek egy nagy gyémántja van és a nevek a másik oldalon. Káprázatosnak tűnik.

A gyűrűk olyan ékszerek, amelyek a kezüket gyönyörűvé teszik. Divatosak voltak és mindig be fognak maradni. Divatszimbólumként használják őket. Egyszerűen átadhatja az alapvető információkat az első találkozón. A platina nagyon értékes fém, és ez egy gyűrű, ami a legjobban néz ki a többiekről. A platina gyűrűket mind a férfi, mind a nő viseli, és mindkettőnek különböző formái vannak, amelyek aranyosnak tűnnek. Különböző tervezési gyűjteménye van az elkötelezettségnek, az esküvőnek és a pároknak. Mindannyian kiemelkednek.

Képek Forrás: 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17., 18., 19., 20., 21., 22., , 25.