12 lepih modelov ženskih zlatih prstanov brez kamnov

Zlato je nič drugega. Ali je zlato zapestnico ali zlato nahrbtnik, zlato je prineslo samo svetlost in sijaj. Zlati obroči so izdelani v številnih edinstvenih modelih in se ob oblačilu pojavljajo izjemno. Včasih se šteje, da so ugodne in je celo možnost, da darujete svoje bližnje in drage. Zlati obročki brez kamnov izgledajo enako privlačni in prihajajo v vrsto modelov in vzorcev. Preveri.

Obroči zlatih obročev za žensko brez kamnov:

Zato si oglejmo 12 najboljših zlatih obročev, izdelanih brez kamnov.

1. 14 K medsebojno sklenjen srčni obroč:

14 K Interlocked Heart Shape Ring

Ta neverjetna in precej videti veriga je izdelana v zlatu 14 kilogramov in ima edinstveno obliko srca, zasnovano v zaprtem vzorcu, ki prikazuje dva srca ljubljenih. Prstan ima zelo ljubek videz in se lahko združuje z vsemi vrstami oblek, ki jih nosite.

2. Zadnji zlati obroč brez kamnov z zvončki:

Zadnje Gold Ring without Stones with Bells

Zlati obroči vedno privabijo vsako osebo in si želijo imeti enega. Zlati prstan ima vrhunsko umetniško zasnovo na njem z majhnimi zlatimi zvončki, ki na njem visijo in tako dajejo ekskluzivno in eksotično podobo, ko se nosijo na prstu žensk.

3. Obročni obroči iz zlata brez kamnov:

Angažiranje Rings Made of Gold without Stones

Ta zaročni prstan spada v oblikovanje zlatih obročev za moške in jih lahko nosijo tudi ženske. Ti tipi prstov so kot nalašč za pare, ki bi radi nosili obroč, ki so izdelani brez kamnov. Prstan je narejen iz treh plasti, pri čemer je tesen vozel, ki prikazuje pare, kmalu vezan v vozel.

4. Enostavno oblikovani zlati obročki brez kamnov:

Preprosto Gold Rings without Stones

Kot je dejal mnogi veliki ljudje, ta edinstvenost leži v preprostosti. Ta vrsta preprostih cikcakovih obročev izgleda preprosto, vendar, ko je obrabljena, izgleda zelo lepo v rokah. Te vrste obročkov se lahko nosijo vsak dan, pa tudi v pisarni. Enostavnost obroča je posebej privlačna.

Poglej več: Obroči za obroče Gold

5. Tradicionalni zlati obročki brez kamnov:

zlato rings without stones

Te vrste obročkov dajejo osebi tradicionalni videz. Prstan je narejen iz čistega zlata in dizajn čakre v sredini z majhnimi konicami v obliki žoge se zdi fantastičen. Ta vrsta obroča se lahko nosi tudi v vsaki priložnosti tudi katerikoli stranki.

6. 14 k zlati pleten vzorčni obroč:

14 k Gold Braided Pattern Ring

Obroč je izdelan iz čistega 14 k zlata in se ob obrabi pojavi zelo občutljivo. Tovrstna obroča je lahko popoln darilni napoj vašim ljubljenim ob dogodku, kot so poroka, obletnice in vaša ljubljena valentina. Pleteni dizajn daje trenden videz obroča.

Poglej več: Designer Gold obroči

7. Široke zlate obroče brez kamnov:

Širok Gold Rings without Stones

Ta tip prstov postaja zelo priljubljen med mladimi dekleti, saj jim daje trendy in moden videz. Prstan pokriva skoraj polovico prsta in majhne medsebojno zaokrožene kroge sredi obroča, ki se jim novo pogleda. Nov dizajnerski prstan, izdelan brez kakršnih koli dragocenih kamnov, vgrajenih v njej.

8. Stone manj Made Forever Ring v zlatu:

Izdelano Forever Ring In Gold

Ta vrsta obroča je odlična izbira za novega para, ki so obljubili, da bo vstopil v resno razmerje, saj obroč prikazuje dve roki, ki se držita drug drugega. Prstan je preprost brez dodatnih plasti. To udobno drži na prstih.

Poglej več: Zlati prstani s kamni

9. Slogan slogov Gold Rind za dekleta:

Puzzle Style Gold Rind for Girls

Prstani so zelo edinstveni v slogu in povsem drugačen tip draguljev za mlada dekleta, ki jim dajejo čudovit videz. Ta vrsta prstan naredi jo izstopajoč v množici in ji daje očarljiv videz. Vrhunski oblikovalski prstan brez kamnov.

10. Simple Gold Ring Design brez kamna:

Preprosto Gold Ring Design without Stone

To je idealen prstan, če iščete nekaj preprostega. Prstan je zasukan z vzorcem na vrhu in je navdihnjen, da izgleda elegantno in preprosto. Je lahka in bi jo lahko zaprosili za isto v srebru.

11. Bela zlati obroč:

Bela Gold Ring

To je elegantno belo zlato obroča nastavitev brez kamnov. Prstan je navaden pas, ki nima nič več dodatnega in nič manj. To je resnično preprosto in ga lahko nosijo tako moški kot ženske na dnevni osnovi.

12. Ženski zlati obroč:

Dame Gold Ring

Ženski zlati prstan brez kamna je preprost dizajn, katerega vzorec je naguban na zgornji strani obroča. Ta najnovejši model zlata obroča je lep in lahek. Ženske so najbolj navdušene in se lahko vsakodnevno nosijo, če se dobro vzdržujejo.

Za tiste, ki imajo radi prstan enostavno brez kakršnih koli dodatnih kamnov ali vzorcev, je ta seznam idealen, da dobite nekaj zamisli. Te vrste obročev se pojavljajo čudovito in pametna in vam lahko dajo tradicionalno in sodoben videz. Lahko jih nosite ob vsaki priložnosti, saj zlato velja za elegantno in elegantno. Spravite svoje misli in jih poskusite prilagoditi tako, kot vam je všeč.