15 Best Money Clip Denarnice za moške v usnju | Styles At Life

Ker industrija oblačil se širi iz dneva v dan, pa tudi pribor industrije. Na trgu so na voljo vrste sort denarnih denarnic za moške, kot so bi-fold denarnica, viteška in kul denarnica, denarnica čekovne knjižice in še veliko več, da bi izpolnili svoje potrebe in pričakovanja. Denarnica z denarnim izrezom je posebej zasnovana tako, da hrani denar, pa tudi plastični denar in je narejena z različnimi materiali, kot so kovine, titan, ogljikova vlakna in magnetna.

denar clip wallets

Mens Slim denarnice z denarjem:

Moški veljajo za najzahtevnejše in selektivnejše tržne deleže v primerjavi z ženskami zaradi njihovih zahtevnih zahtev. Torej, tu so različne vrste denarja denarnice Denarnice za moške.

1. Sprednja žepna usnjena denarnica z denarjem:

usnjena sprednja žepna denarnica-denarnica

Izdelan je pri Alpine Swiss za tiste posameznike, ki nikoli niso uporabljali vitekega denarnice. Sestavljen je iz treh slotov, ki vodijo račune, kartice in osebne izkaznice ter prihajajo v dveh različnih odtenkih črne in rjave barve. Kakovost te denarnice lahko doživite s podrobnimi šivi na površinah.

2. Denarnica Dosh Moške Wallet Clip Money Clip:

dosh-mens-embossed-money-clip-denarnica

To je najboljša denarnica Denarnica, ker je sestavljena iz šestih rež, ki lahko vsebujejo vse potrebne elemente, ki jih zahteva posameznik, kot denarja, papirja, kartic itd. Sestavljen je iz polimera in nerjavečega jekla s preklopom trajnih kavč. zelo trpežna. Specifikacije, ki so najboljše, je, da je vodotesna denarnica.

Poglej več: Različne vrste kovinskih denarnic.

3. Denarnica Carhartt Long Neck denarnice:

Carhartt-dolg-vrat-denar-posnetek-denarnica

Ta usnjena denarnica z denarnico je tanka in klasična v oblikovanju. Sestavljen je iz šestih rež z enim glavnim predelkom, ki omogoča posamezniku, da obdrži svoje vizitke skupaj z osebnimi izkaznicami. Ta denarnica iz usnja denarnice se je izkazala za najboljše za poslovneže in je na voljo v različnih barvah.

4. Denar iz fine usnja Magnetic Money Clip:

drobno usnjeni magnetni denarček-denarnica

To moško denarnico z denarnim posnetkom izdelujejo zbirke T aplikacij. Sestavljen je iz umetnega usnja in ima 3 reže, med njimi dva na hrbtni strani in eno veliko režo za shranjevanje kartic. Prav tako je sestavljen iz magnetnega posnetka za shranjevanje denarja.

5. Classic Silver Money denar Clip Denarnica:

klasična-srebrna-denar-denar-posnetek-denarnica

Alaska Bear (R) ta denarska denarnica ni resnična denarnica, vendar je znana po svoji elegantni in oblikovalski podobi s svojim slogom. Zgrajen je iz nerjavečega jekla, ki povečuje njegovo trajnost in je zelo prilagodljiv, npr. Lahko prilagodite debelino glede na potrebe

Poglej več: Tanke denarnice za fantje.

6. Adamantna denarnica z denarjem:

adamant-money-clip-denarnica

Denarnica denarnica je odlična kombinacija trajnosti, enostavne uporabe in poceni. Narejen je iz usnja in ima majhen posnetek za shranjevanje računov, pomembnih papirjev in plastičnih kartic. Najbolje je za moške, ki vedno ostanejo na turah za svoje poslovanje.

7. Tiskana denarnica za kožo z denarjem iz usnja:

tiskana žita-kravja koža-denar-posnetek-denarnica

Ta denar denar za denarnico je čudovito obrti z vestnimi in odličnimi obrtniki iz Indije in prihaja v dveh odtenkih črne in rjave. Sestavljen je iz 5 rež za shranjevanje osnovnih kartic in ID-jev ter pomembnih računov. To je najboljša kombinacija faux in usnja, ki povečuje njegovo trajnost in učinkovitost.

8. Skrij denarnico z denarnicami Stitch Money for Men:

skrivnost-moški-pristen-denar-posnetek-denarnica

Ta 8-slotna denarnica za denarnice je lahka in dolgotrajna. To je popoln pripomoček za dokončanje videza in je zelo nizka cena.

9. Bosca Leather Front denarnica Clip Denarnica:

bosca-usnje-front-money-clip-denarnica

Ta sprednja žepna denarnica iz denarnice je znana po zasnovi in ​​šivanju. Ima 4 reže za shranjevanje kart in dva notranja žepa. Glavna atrakcija te zaponke je barva denarnice, ki dodaja bogato osebnost v moški zbirki.

10. Denarnica denarja Union:

distil-union-denar-posnetek-denarnica

Namen podjetja Distil Union je ustvariti pametnejši način za prenos manj denarja. Ta bifold denarnica za moške omogoča posamezniku, da vzame veliko kupcev s potiskanjem usnjenega pasu. Najboljša stvar, ki jo ima ta denarnica je ena reža za skrivanje pomembnih kartic.

11. Stainless Steel Slim Money Clip Denarnica po SHARKK (R):

iz nerjavnega jekla-tanek-denar-posnetek-denarnica

Ta ameriški denar s srebrnimi denarnicami je najboljši za tiste posameznike, ki želijo prinesti denar za takojšnjo uporabo. Sestavljen je iz nerjavečega jekla, robovi pa so okrogle, ki dajejo gladko in elegantno obleko tej denarnici.

12. Tumi Monaco Usnjena RFID Denarnica Denarnica:

tumi-monako-usnjeni-rfid-denar-posnetek-denarnica

Ta usnjena denarnica z denarnim posnetkom ima 2 režo in drsni žep za shranjevanje vaših bistvenih računov in predmetov. Ta denarnica je zelo trpežna in kompaktna ter ima strogo zaščito, ki ščiti kartico pred tatovi in ​​žepi.

13. Usnjena spomladanska denarnica za sprednji žep:

usnjena spomladanska denarnica-sprednja žepna denarnica

Najboljša izbira med moškimi je usnjena spomladanska denarnica. Ima preprosto obliko, vendar ponuja še funkcije, kot je kompaktna in elegantna za osebe, ki jo uporabljajo. Usnje, ki se uporablja za gladko teksturo. Sestavljen je iz zaslona, ​​ki ima 10 slotov, tako da lahko enostavno daste svojo osebno izkaznico ali kreditne kartice.

14. Goson (R) usnjena denarnica z denarjem:

gosonr-usnjena denarnica-denarnica

Ta moška denarnica z denarnim izrezom je sestavljena iz 5 rež za shranjevanje kartic in bistvenih računov skupaj z eno transparentno režo za ID okno. Ta denarnica je izdelana iz premium usnja iz The P & P Inc., zaradi česar je močna in trpežna.

15. Denarnica za zlato in srebro:

zlato in srebro-denar-posnetek-denarnica

Denarnica denarnica je edinstven slog denarnice. Denarnica ima polno kapaciteto za shranjevanje kartic. Ta pozlačena denarnica je najboljša izbira za poslovneža, ki redno ne želi vzeti svojih kart. Ima ukrivljene robove, tako da nobena številka hlacenja ne raztrga.

Vsi vedo, da imajo vsi posamezniki različne izbire in želje po modi in dodatkih. Vendar ne moremo jamčiti, vendar smo poskušali predstaviti našo zbirko glede na sloge, specifikacije in potrebe. Denarnice denarnice za moške prejmejo odlične pohvale in so visoko ocenjene zaradi svoje teksture in izvedljivosti.

Slike Vir: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.