15 Best Printable Angry Birds barvne strani za otroke

Otroci dobijo barvne aktivnosti, da povečajo svoje motorične sposobnosti in izboljšajo razumevanje barv. Ko to dejavnost delate s svojim najljubšim likom risanke, nič ni bolj prijetno. Eden od znanih znanih dni je “Angry Birds”. Angry ptice so ena od glavnih tekočih iger v virtualnem svetu. To je precej hit obeh deklet in fantov. Ne uživajo samo mladi otroci, temveč tudi veliko odraslih. Postala je znana leta 2015. Ob tem imenu je serija iger. Ima barvne strani, knjige, videoposnetke in film.

jezen birds colouring pages

Barvanje Strani jeznih ptic za tiskanje:

Tu je nekaj slik Angry Birds Colouring Pages v različnih znakih.

1. Cute Looking Angry Bird Colouring Stran:

Lepo Looking Angry Bird Colouring Page

Angry ptica ima veliko znakov v njem. Eden od njih je srčkano videti jezen ptič. Morda boste želeli obarvati rožnato, sivko, svetlo zeleno ali oranžno. So puhasto in imajo veliko perja. Imajo velike oči. Je zelo sladek lik.

2. Vse ptice v jeznem barvanju Page:

Vse Birds in Angry Bird Colouring Page

Ta barvna stran ima vse znake jeznega ptiča. Ima srednje težko stopnjo. To je mogoče storiti z navodili odraslega. Uporabite lahko različne barve. Je zelo živahna stran. To bo zagotovo vaš otrok zaseden za zelo dolgo časa.

3. Red Angry Bird Colouring Stran:

rdeča Angry Bird Colouring Page

Rdeči jezni ptič je najbolj jezna ptica v mestu. Čeprav so vsi znaki v jeznem ptiču veseli, vendar je ta znak nekoliko ciničen. Ima debele obrvi. Vedno ima jezen obraz. Boste uporabili veselo rdeče barve, da ga barvate. Njegove oči so velike zaradi svojega jeznega značaja.

4. Minion Pig Stealing Velikonočno jajce Angry Bird Colouring Stran:

Minion Pig Stealing Easter Egg Angry Bird Colouring Page

Prašiči v jeznem ptiču vedno poskušajo ukrasti jajca. Ta prašičji prašič je prašič od jeznega ptiča, ki se obleče kot minion. Morda boste želeli obarvati rumeno, namesto zelene barve. Velikonočno naredi zabavo.

5. Big Beak Angry Bird Barvanje Stran:

Veliko Beak Angry Bird Colouring Page

Velika zlomljena jezna ptica je še en znak v seriji jeznih ptic. Ima velik rumeni kljun. Je zelene barve steklenice. Prav tako ima jezen izraz. Uporablja se večinoma v zanki. Otroci všeč.

6. Rumena jezna ptica Slika za barvanje:

Rumena Angry Bird Colouring Page

Ime rumenega jeznega ptice je Chuck. Vedno teče zelo hitro. Prav tako je zelo govoril. V težavah pride zaradi impulzivnega vedenja in preveč govora. Odlično je, če hrepenite pozornost otroka in povečate koncentracijo.

7. Star Wars: Angry Birds Coloring Stran:

zvezda Wars Angry Bird Colouring Page

Starske vojne so zelo stara stripa. Na zvezdnih vojnah je serija filmov. Na to vplivajo celo jezni ptiči. Tu so jezni ptiči vidni v znakov zvezdnih vojn. To je barvna možnost. To je zabavno za ljubitelje zvezde.

8. Velikonočni turnir Angry Bird Colouring Stran:

Velikonočni Tournament Angry Bird Colouring Page

Velikonočni je velik festival na zahodu. Morate poiskati jajca, ki jih skriva velikonočni zajček. Ta festival vpliva tudi na jezen ptič. V tej barvni strani jezne ptice iščejo velikonočna jajca. Lahko je obarvan sijoč in svetel. Poskusite uporabiti niz barv za prikaz tega zabavnega festivala.

9. Bad Piggy Angry Bird Barvanje Stran:

Slab Piggy Angry Bird Colouring Page

Prašiči v jeznih pticah so hudodelci. So poredne in vedno poskušajo ukrasti jajca. Barve so zelene barve. Živijo v preprosti vasi. To je zabavni znak. Otroci ga obožujejo.

10. Pirate Pig Angry Bird Barvanje Stran:

Pirat Pig Angry Bird Colouring Page

Prašiči so središče serije jeznih ptic. Imajo veliko znakov, da bi bilo zanimivo za otroke. Piratski prašič je eden izmed njih. Otroci jih lahko barvejo v kateri koli barvi in ​​ne nujno zelene barve. To je zanimivo.

Poglej več: Strani za barvanje živali

11. King Pig Angry Bird Barvanje Stran:

King Pig Angry Bird Colouring Page

Prašiči živijo v vasi. Imajo kralje in delavce. Kralj prašič je tudi zelen. Ima krono na glavi. Vedno ga je videl jesti. Ima velike zobe. Otroci uživajo v tem karakterju, saj je smešno videti kralja. Izstopa kontrast rumene krone in zelenega kralja.

12. V akciji Angry Bird Colouring Stran:

V Action Angry Bird Colouring Page

Ljute ptice poskušajo preprečiti, da bi prašiči ukradli jajca. Napadajo na prašičevo vas. To je z brazgotinami in helijskimi bombami. Ta ‘v akciji jezni barvni listi’ prikazuje rdečo ptico, ki zadene steno svinjske vasi. Vključuje majhne majhne dele barve. Zaradi tega je barva zanimiva.

13. Epic Angry Bird Slika v barvi:

Epic Angry Bird Colouring Page

Epska jezna ptica je rdeča ptica, oblečena kot rimski vojak. Izgleda zelo smešno. Morda boste želeli, da bo barvita. Ščitniki, klobuki in plavuti lahko dobijo različne barve. Ta stran je namenjena povečanju zanimanja otrok.

14. Ljubezen ptice Angry Bird Colouring Stran:

Ljubezen Birds Angry Bird Colouring Page

Ljubezni ptice jezni ptič je valentinška različica jeznih ptic. Par je prikazan drug proti drugemu. To je sladka slika. Globina, vidna v očeh, je enostavna za zajemanje z barvo. Ta stran je bolj priljubljena od velikih otrok.

Poglej več: Barvanje strani v tiskanje

15. Christmas Angry Birds Coloring Strani:

Božič Angry Bird Colouring Page

Božič je največji festival zahodne civilizacije. Ta festival je videl svoj vpliv povsod. Barvne strani božičnih jeznih ptic imajo jezne ptice na božično drevo. To bo dobra izbira, da bodo otroci zaposleni v tej sezoni, medtem ko ste pripravljeni na božični obrok.

Slabe ptice so preprosti znaki. Ampak zabavno je barvati. Ima svetlo in živahno možnost. Obstaja veliko strani, ki jih iščejo v jezni zbirki ptic. Ima živali, naravo in risanke. Vaši otroci bodo uživali v barvanju ure. To bo vašo svežino veselja zabavno napolnjen čas. Barvne strani lahko postanejo zelo dolgočasne, še posebej, če je zapleteno in težko.

Slike Vir: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.