15 najbolj priljubljenih ženskih oblikovalec torbice modele v Indiji

Tam, kjer gospe gredo torbice, jim sledite! Torbice, gospe so ljubile dodatke in so pripravljene porabiti več kot na počitnicah. Je eden najbolj poželjnih in modnih člankov za 99% žensk. Mnenje o ročni torbici ljudi v starih dneh je imelo negativno konotacijo, saj so ženske, ki so nosile predmete osebne obleke v zaprtem in vidnem žepu, imenovane torbice, šokirale za mnoge ljudi.

Večina Popular Women's Designer Handbags Models in India

Po 20. stoletju prevladujoča množica je prevladala prevzem torbice in ostala kot pripomoček, ki prinaša lepoto žensk. Zbiranje torbic je eden izmed najbolj priljubljenih hobijev za ženske in ga je mogoče dejansko obravnavati kot umetniško obliko.

Designer Inspired torbice za ženske:

Spoznajte različne vrste torbic in za katero priporočilo priporočate vrsto torbice in kakšne so različne vrste materialov, ki se uporabljajo pri izdelavi torbice, s poudarkom na vrhu 15 listov torbice za oblikovalce.

1. Classic Bag v črni barvi:

Classic Day Bag in Black

Črna je standardna barva za oblačila, čevlje, enako velja za vrečke. To je ena od najbolj prodajanih oblikovalec Barva v kateri koli trgovini. Zaradi enostavne in elegantne perspektive je priporočljivo, da ga nosite v vsakem primeru. Bodite pozorni na priložnostni izgled ali profesionalno obleko, vendar je velikost in dolžina vreče odvisna od priložnosti. Dolga dolžina z jekleno verigo je za stransko obrabo. Kratke oblikovalske vreče se lahko uporabljajo za profesionalno uporabo. Usnjene črne vreče so standardna torbica, ki se uporablja za profesionalne in za priložnostne odeje. Prinaša slog in eleganco.

2. Designer Clutch Handbags:

Sklopka Handbags

Je vreča za enkratno ključavnico, ki je široka, kar lahko v enem prostoru vzame vse kozmetične in dragocene stvari. Izdelana iz različnih vrst materiala bodisi iz usnja, sintetičnega ali kovinskega okvirja s sijočo ciljno črto. Na voljo je v različnih barvah in zaklepanje tovrstne torbice je najbolj privlačen del zaradi zasnovane zaponke in je končal s pasom na straneh, ki je neobvezna. Večinoma se prevaža za zabavo, ki je v skladu s svojo obliko in velikostjo.

3. Woven torba za izdelovalca torbic:

Tkani Shoulder Tote

To je krasen in prostoren vreča z možnostjo zaklepanja magneta, ki zmanjša vrečo, da se odpre široko. Trak je dolg, ki pomaga pri nositi na rami. Večinoma ga nosijo ženske zaradi polne barve in videza plaž. Dekoracijo cvetov je mogoče narediti tudi na strani vreče, da bi ji dal več letnega videza.

4. Oblikovalska usnjena torba z dolgimi obeski:

Usnje Tote

Je elegantna usnjena torba, ki ima različne oblike, ki obdajajo usnjeni material. Lasersko rezanje ali mrežno delo, ki daje zelo drag izgled, kot je res. Ta vrsta oblikovalskih vrečk je dolga, kar pripomore k ohranjanju prenosnega računalnika tudi z drugimi predmeti, ki jih ponavadi nosijo ženske. Ženske lahko enostavno nosijo zaradi ravnega ramenskega pasu, ki je pritrjen z oblikovalnimi čepi. Ta vrsta vrečke uporabljajo znane osebnosti zaradi svoje prefinjene oblike.

5. Bucket Style Tote torbica:

Vedro Style Tote

Tote pomeni nositi in ta tip vreče popolnoma ustreza imenu. Pomaga prenašati vse osebne stvari, ki jih ženske potrebujejo skupaj. Tohta v obliki žlice se odpre preširoko in ima dolge trakove, ki pomagajo zapreti vrečo ali gumbno ključavnico na sredini vreče, ki oblikuje obliko vedra, ko je zaprta, in se zmanjša v velikosti, ki pomaga pri izvedbi veliko predmetov in roko na rami enostavno. Prav tako ima notranji žepi. Lahko je tudi vintage vrste torbice zaradi svojega ustvarjalnega sloga z Olden dan moda Outlook.

Poglej več: Baggit torbice za ženske

6. Torbice s torbico Tote, ki jih oblikovalec:

Platno Tote Bags

Ta vrsta oblikovalec torbice je izdelana iz platno materiala z oblikami vtisnjen na njem, ki izstopajo modo sama po sebi. Prav tako lahko izdelate po meri natisnjene platnene tote oblikovalske vrečke, ki prinašajo ustvarjalnost žensk. To je nepovezana vreča s pasovi, pritrjenimi vzporedno drug z drugim, ki pomagajo obdržati na rami. Zelo priporočljivo je kot priložnostna dodatna oprema.

7. Preko vrečke:

Cross over Bag

Imenuje se tudi kot Messenger Bag. Ima dolg pas, ki se nosi čez telo in ga drži čez ramo in navijanje okoli prsnega koša in počiva na spodnjem delu telesa. Ta vrsta vreče je večinoma vodoodporna in trpežna. Običajno ga nosijo mladi, ker je vreča zelo trpežna in lahko nosi veliko teže. Danes križna vreča se uporablja tudi kot profesionalna obleka, ki je narejena iz usnja in je brez napora.

8. Designer Minaudiere torba:

Minaudiere Bag

Majhna vrečka je podolgovata v velikosti, ki je kovina in zunanja površina je oblikovana z dragimi kamni. Uporaba materiala daje trdno podlago s sijajnim izgledom. To je draguljar, ki ga običajno zamenjamo za večerno vrečko. Lahko se drži v roki ali jo lahko obesijo okoli zapestja s pomočjo verige. Zaradi svoje žareče in miniaturne velikosti ta vrečka prinaša seksi pogled.

9. Vreča za sedlo:

Sedlo Bag

Gre za veliko vrečko z majhno velikostjo, ki prinaša obliko sedla s širokim ravnim pasom. Veliko oblikovalskih vrečk so narejene iz dizajna, navdihnjenih iz sedlarskih vrečk. Večina tipov sedlarskih vrečk je v usnju z zaprtim pokrovom. Trakovi so nastavljivi kot vreča.

10. Famous Muff torbice:

Muff Handbags

Imenuje se tudi kot zimske torbice, saj je sestavljena iz volne ali žameta, ki ima zippered pregrado in drsna odprtina za prekrivanje roke med mrazom. Ta vreča zagotavlja dvojno funkcionalnost, ki je za držanje vseh predmetov, potrebnih za začetek dneva in zaščito rok pred zamrznitvijo. To je precej drago zaradi svojega materiala, vendar je vredno kupiti.

Poglej več: Fancy Handbags Brands

11. Designer Hobo torbe:

Hobo Bag

Nekdo v iskanju prostorne in modne torbe? Potem so torbice, oblikovane s hobo, najboljša rešitev za to. Ima veliko notranjih skladiščnih kapacitet. To je eden izmed znanih stilov torbice med ženskami, ki je ponavadi velik in ima obliko polmeseca oblike. Ko ga obesijo okoli ramena bodisi s preprosto verigo ali verigo s kroženjem ali z navadnim materialom krpo, ročne torbice oblikujejo dober videz oblikovanja. Ta vrsta oblikovalskih vrečk se večinoma nosi kot priložnostna obraba ali obleka. Material vrečk je večinoma sintetičen z vtisnjenimi oblikami na njem ali se uporablja tudi živalski odtis.

12. Vreča za oblikovalca ovojnice:

Ovojnica Bag

Ponavadi ga uporabljajo ženske za poslovno srečanje ali srečanje poslovnih partnerjev. To je ravna vreča, ki je kvadratna ali pravokotna oblika. Torbica je pokrita kot ovojnica s pomočjo trikotne oblike lopute, ki pokriva vrečo in jo varuje. Najpogostejše barve ovojnice so roza, bež, kremna, črna ali bela barva.

13. Torba za kegljanje:

Keglanje Bag

Kot že ime pove, je nekakšna torba, ki je bila dejansko uporabljena za držanje Bowling Balla. Oblikovalci so navdihnili obliko vreče, ki je kasneje postala modni dodatek za ženske. Izgleda rahlo ovalno, z vzporednimi držali, ki so ponavadi močni in imajo enako barvo, kot je vreča, prav tako je pritrjena tudi dolga veriga, ki je odstranljiva. Priporoča se za obleko in stransko obrabo zaradi svoje kompaktne velikosti, ki omejuje prenašanje dolgih datotek.

14. zapestje pustite torbico:

Zapestje let Handbag

Ta vrsta torbice je zelo podobna torbam iz sklopke. V tem zapestju pustite vrečo, ki je ob strani vrečke pritrjena, ki je lahko usnjen pas ali veriga, ki je videti kot zapestnica, ko jo nosite okoli zapestja. To pomaga ženskam, da počivajo vrečo okoli zapestja in se gibljejo prosto, ne da bi spremljali vrečko vedno, ko gre za ročno torbo. To je za vse vrste priložnosti.

Poglej več: Majhne torbice za oblikovalce

15. Baguette torbica:

Baguette Bag

To je vreča v obliki črke, ki je dolga od strani in širina vreče je manjša, kar daje videz Baguette. Vreča je pritrjena na pas, ki ga lahko nosite v roki. Loputa, ki se uporablja za zapiranje sledi, je dolga z zaponko, pritrjeno na sredini. Sistem zaklepanja je običajno zasnovan, ki skrije sponko in daje bogat videz. Uporabljeni material je običajno usnje sintetičnega materiala. V zadnjih letih je v Baguette vrečah v trendu.

Designer torbice je eden od najbolj tradicionalnih dodatkov za ženske, čeprav v prototipu torbice iz 18. stoletja so ljudje mislili kot smešno stvar namesto reticule, ki je vrvica torbico iz neto ali biserov material. Bodisi normalna torbica ali blagovno znamko dvakrat drago vrečko ženske znorele za zbiranje in jih naredi, da se počutijo na oblaku devet, ne samo, da ga nosi skupaj, ampak tudi, da je kot slog izjavo v množici. Z nedavnimi študijami, ki so dokazale, da se je več kot ženske obleke povečala prodaja ženskih torbic, kar kaže na pametno oblikovanje torbic in tržnih strategij, se je zagotovo močno povečalo.

Slike Vir: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.