15 najboljših egiptovskih modelov za tatoo in pomenov

Egipt je ena od dobro in civilizirano kulturno državo na svetu. Misterijska dežela, ki je bogata z zgodovino in kulturnim ozadjem, je obnovila številne njene značilnosti. Eno, hranili so v obliki lepih tetovaž, ki so uporabljali različne hieroglope in simbole. Tetovaže se razlikujejo od drugih rednih modelov tatoo, ki jih sledijo v Egiptu.

Egiptovski tattoo designs

Egiptovski modeli tatoo so bogati z videzom in najbolj priljubljeni v svetovni zgodovini tatoo. Danes večina mladih nima teh tetov v Egiptu. Nekatere nagovorjene in v modnih zbirkah egiptovskih simbolov za tetoviranje, ki vas bodo pripeljale do legendarne zgodovine Egipta.

Egyptian Tattoo Designs in pomen:

Tukaj je nekaj najboljših egiptovskih modelov tatoo s svojimi pomeni in slikami tako za moške kot za ženske, ki vam lahko pomagajo okrasiti svoje telo s tetovažami.

1. Sphinx Egyptian Tattoo Designs:

Egiptovski tattoo designs 13

Sphinx zajema mistični značaj, kjer je glava človeškega in levega telesa in je morda egiptovska različica keltskih grifonov. Točen pomen tega mističnega značaja je še vedno skrivnost, a številna zaupanja je bila namenjena skrbniku nad vladarjem, ki je nekoč položil v sosednjo piramido. Glede na to, kako ekspanzivno potrebujete vašo Sfingo, bi lahko sedel na različnih področjih na telesu. Sfinga s popolno figuro bi lahko bila polna hrbtna kos, medtem ko je lahko glava in ramena na zgornji roki ali rami. Ta tetovaža je podoben moči, zato je lahko ena od najboljših egiptovskih tetovaže za moške in ženske.

2. Več simbolov Egiptovska tetovaža:

Egiptovski tattoo designs 14

Lepi načrt in splošna zasnova s ​​tem malom izdelkom. Cvetovi, ki nimajo senčenja, pomenijo nekaj posebnega, vendar se lahko izgubijo vsi, razen samega obrtnika. Ta egiptovska tetovaža je natisnjena s posnetki. Sonce pomeni, da zagotavlja, da se dotaknejo njeni žarki. Oko pomeni kakovost in silo. V primeru, da imate z vami en dolar ameriški dolar, ga vzemite in preiskujte. To je isto oko. Piramide prav tako povezujejo silo in moč.

Poglej več: Geisha Tattoo Designs za moške

3. Hieroglyphics Egiptovski tetovaže:

Egiptovski tattoo designs 12

Hieroglifi predstavljajo eno najbolj najučinkovitejših egiptovskih tetovaže za simbole, ki jih še vedno šteje za elegantno zadovoljstvo in privlačnost danes. Predstavljajo posebno kakovost uganke. Dejansko bi celo preprosto ime naredilo zanimivo tatoo. Precej, kot so hieroglifi vodili raziskovalce, ki so zasedli precej dolga časa, poskušali razkosati svoje pretepanje, boste posameznike spraševali o skrivnostnem pomenu vašega tetovaža. Z egiptovskimi hieroglifičnimi tetovažami lahko komuniciramo tako, da izberete slike in pojdite po fonetičnih ali logotipskih besedah, vključno s senčenjem, pri čemer se odločite, iz katerih smera bi morali tatuirati perforirane in koordinirati slike v večje tetovaže. Obstajajo možje, ki so možni.

Preberi več: Tetovže živali

4. Egyptian Primordial Hill tetovaže:

Egiptovski tattoo designs 11

Prvotno pobočje je egiptovska tattoo simbol, ki je slika dveh dogovorov o korakih, ki se srečata na ravni na vrhu. Sliko simbolizira nejasen, potem ko so pobočja rekla, da se dvignejo iz motenj, da bi naredili suh prostor. Oblika dodatno govori z najzanimivejšim egipčanskim komasijskim čudežem, piramidama. Tattoo misli za primarno pobočje vključujejo razprostiranje kos prečno preko obeh ramenskih kosti ali ga uporabljajo kot pas okoli roke ali spodnjega dela noge. Prvotno pobočje se še dodatno posoja kot del prizora, morda vključuje tudi uraeusovo sliko (kača).

Poglej več: Christian Tattoos

5. Feniks:

Egiptovski tattoo designs 15

To legendarno egipčansko bitje je bilo obtoženo, da se je iz svoje lastne oživitve spet spet začelo ziveti. Številni ljubitelji tetoviranja ga uporabljajo kot znak vstajenja ali premagovanje velikih težav skozi vse življenje. Dajte prostor feniksu, da se razširi; na eni strani na nadlakti ali razširijo hrbet. To je eden najlepših egiptovskih modelov tatoo za vedno.

6. Tattoos Scarab Without Wings:

Scarabovi so bili znani okraski v starodavnem Egiptu. Zaradi velikega števila in zaradi svojih gravogramov in tipologije so bistveni izvor podatkov za arheologe in zgodovinske specialiste starega sveta. Poleg tega so klasična predstavitev starodavne egipčanske obrti. Za egipčance je bila scarab osnovna iznenada. Odkrila bi se, kjerkoli je bila, ko je bila vgrajena. To je bila tudi podoba vstajenja.

Egiptovski tattoo designs 9

Cool Egyptian tatoo design za scarab vključiti z uporabo bug kot tetoviranje kolka ali malo tatoo na hrbtu vratu. Prav tako bi bil prijetno na zapestju. Na zunanji priložnosti, ki je bila zelo okrašena, bi scarab prav tako prijetno delal na malem zadnjem delu.

7. Egiptovski Ba Tattoo:

Beseda ba je ponavadi dešifrirana kot “duša”. Bodite tako, da je ba verjetno bolje razloženo kot “globoka indikacija”. Ba je eden od posameznih segmentov posameznika, ki so ga razumeli v egipčanski misli. V Novem kraljestvu je bil ba nekonvencionalni del osebe, ki je preživela ali se pojavila pri smrti. Vložili so ga z razlikovanjem in identiteto posameznika. Ba se je mimogrede vrnil k grobu poginulih, ker je bilo mrtvo telo legitimen dom.

Egiptovski tattoo designs 10

Ba je egiptovski simbol tatoo letečega bitja, značilnega za identiteto in neutrudnost. Kot pravi legenda, bi Ba končala naloge sredi dneva pred nenehnim vračanjem med večerjo. Egipčani so verjeli, da bi slika Ba lahko zaščitila moškega skrbi za smrt. Tattoo misli za Ba vključujejo konsolidacijo pernatega bitja v egipčansko svetišče scene ali ga uporabljajo kot osrednji del rokava.

8. Egyptian Cat Tattoo Designs:

Egiptovski tattoo designs 8

Različne tetovaže najdemo na egiptovskih mačkah, ki so bile v civilizaciji zelo pomembne. Mačke so imele značilne lastnosti in tatoo so uspešno ujeli vse od njih. Uporabite črno za tetovaže skupaj z zlato. Ta bogata kombinacija bi izničila vsak egipčanski tatu.

Poglej več: Irski modeli tattoo za ženske

9. Egyptian Scarab Tattoo:

Egiptovski tattoo designs 6

To je tatoo škrobnega hrošča. Ti hrošči so bili vključeni v oči Ra in s tem je mogoče ustvariti inovativne in čudovite tetovaže. Ljudje dodajo tudi krila. Stiskanje tega glede na velikost lahko krade svojo lepoto, zato je varnejša možnost vzdrževanja standardne velikosti med delom na tem. Lahko obdržite v črno-belo ali dodate različne barve, da bi ta egiptovski tatoo živahno.

10. Anubis Egyptian Tattoo Design:

Egiptovski tattoo designs 7

To je abstraktna tetovaža boga smrti po imenu Anubis. Ta vam daje prožnost pri obravnavi različnih barv in velikosti, ki vplivajo na njegov pomen ali učinek. Tetovaže na Anubisu so običajno črne barve. To je eden od odličnih egiptovskih modelov tatoo na hrbtu za moške in ženske.

11. Egypt Tattoo King:

Egiptovski tattoo designs 4

Tetovaža faraona je odličen dizajn, če želite pokriti veliko površino. Uporabite zlato, rumeno in srebro s črno-belo za vse majhne podrobnosti o tetovaži. Poudarite na očeh in to bo vaše delo tatoo. To je znak moči in prevlade. To je eden izmed najbolj priljubljenih egiptovskih modelov tatoo za moške s pogumom. Je eden najboljših egiptovskih modelov tatoo za moške.

12. Egiptovski živali tetovaže:

Egiptovski tattoo designs 3

Uporaba animiranih hieroglifov je sijajno ideja, če želite delati z inovativnimi modeli in vzorci tatoo. Ti vzorci so redki in pogosto niso vidni. Torej z uporabo različnih barv za to je dobra ideja. Tatoo na rokah je najboljša ideja, da dobite črnilo.

13. Ključna egiptovska tetovaža:

Egiptovski tattoo designs 1

Simbol se imenuje Ankh, in to je ključ, ki predstavlja življenje. Prav tako je simbol Nila, ki je vir življenja v Egiptu in simbol življenja. Ta preprost anh egiptovski oblik tatoo je mogoče naslikati kjerkoli. Lahko pa uporabite zlati podton, da ga poudarite. To je najboljši majhen egiptovski tetovaže.

14. Eye Egyptian Tattoo Design:

Egiptovski tattoo designs 2

Udjat ali oko je simbol, ki se uporablja za izražanje zdravljenja in zaščite. Znana je tudi kot ura ur. Ženske nosijo ta egiptovska tetovaža najpogosteje. To oko Ra je tudi simbol bogastva, moči, blaginje in modrosti. Poskusite uporabiti zlato črnilo, da poudarite oko ali ustvarite ozadje z drugimi egipčanskimi vzorci ali vzorci, ki komplimentirajo tatoo. To je eden najboljših egiptovskih modelov tatoo za ženske.

15. Egyptian God Tattoo Designs:

Egiptovski tattoo designs 5

Tatoo egipatskih bogov so prav tako zelo priljubljeni. Bili so znak najvišje moči in ugleda znanja. Najpogostejši je od Ra, sonca. Te zapletene tetovaže imajo globoke pomene in interpretacije. Za to uporabite bele in zlate barve. Ta egiptovska tetovaža se mora izničiti.

Egiptovske tetovaže so lepe za obrabo, zato izberite in vse, kar morate storiti, je, da jih vtisnete. V primeru, da cenite zgodovino, posnetke ali preprosto ohranjanje posameznikov, ki špekulirajo, razmislite o pridobivanju ene od številnih egiptovskih teterjev hieroglifov. Sestavite svoje posebne ideoge skupaj, da oblikujete razmišljanje ali si prizadevate definirati besedo s fonetičnimi slikami iz katerega koli ležaja, potencialno v mejah embalirne obrobja.

Slike Vir: 0, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.