15 najboljših modelov Rangoli za tekmovanje | Styles At Life

Oblikovanje in ustvarjalnost ne poznata, vendar mora še vedno imeti jasno idejo in domišljijo, da bi ustvarjalnost postala privlačna in privlačna. Vsako indijsko gospodinjstvo ima radi oblikovanje Rangoli pred svojo hišo in zdaj-a-days, ljudje z vsega sveta oblikujejo različne privlačne Rangolis pred svojo hišo, tako da celoten ambient pomaga pri odražanju veselja skozi barve, ki se uporabljajo v Rangoli.

Beautiful Rangoli modeli za tekmovanje:

1) Dobrodošlica:

rangoli designs for competition

Ta zasnova se uporablja v skoraj vseh gospodinjstvih skozi vse leto, ne glede na to, ali je na festivalu ali ne. “Dobrodošli” napisani odraža toplino, s katero gostitelji pozdravljajo svoje goste. Miren cvetlični dizajn, okrašen s svetlimi barvami, pospešuje lepoto Rangolija. Beseda “Dobrodošli” je lahko napisana z različnimi barvami, črke pa so označene z belo.

2) Ganesh Design:

Ganesh Rangoli Designs

Gospod Ganesh je dejal, da je Gospod “začetkov” in številna gospodinjstva radi, da je Gospoda privlečena v Rangoli, tako da označuje začetek sreče. Ganesh lahko narišete z uporabo papirja, ki je razrezan v oblikovanje Ganesh. Nato je raztopljen prašek Rangoli nad papirjem in oblikovan. Različne oblikovanje je mogoče narediti tudi okoli Ganesh-a, tako da je videz Rangoli bolj privlačno.

3) Kathakali plesalka pokrivala Design:

Kathakali Dancer Headgear Design

Dizajn Kathakali Dancer Headgear je edinstven, a preprost. Zasnovan je z uporabo praška in cvetov rangoli. Zelena je osnovna barva in zasnova temelji na glavi, ki jih uporabljajo plesalci Kathakali. Zasnova je popolnoma osupljiva, tudi če je izvedena s prosto roko.

4) Design Flute Rangoli:

Flavta Rangoli Design

Ta dizajn Rangoli odraža enostavnost, a prefinjenost. Ima izvrstne cvetni lističi na zunanjem delu, ki so v glavnem izdelane s praškom rangoli in notranjost flavte je narejena z rumenim praškom Rangoli. Ta kombinacija doda kontrast in omogoča, da videz Rangoli globoko in lepo. Različna indijska gospodinjstva na dan Janmashtamijev uporabljajo različne zvrsti tega oblikovanja flavte.

5) Oblikovanje ptic:

Bird Design

Ta dizajn Rangoli je čudovito umirjen in primeren za vse praznične namene ali celo celo leto. Ta dobro oblikovana Rangoli ima modro barvo kot osnovno barvo, ki odraža ponos in spokojnost. Oči in kljunovi so prav tako brezhibni in oblikovanje na zunanjih delih je tudi čudovito.

6) Oblikovanje rib:

Ribe Design

Fish Design je bil opravljen z izredno popolnostjo. Vsaka riba je sestavljena iz različnih barv, kar naredi videz Rangoli barvito in lepo. Ta oblika je zelo edinstvena in privlačna za oči. Rangoli je mogoče narediti z uporabo barv ali cvetov, oba pa zelo ustrezata konceptu.

7) Design Idol Ganesh:

idol-ganesh-design

Kot je bilo že rečeno, Lord Ganesh označuje začetek sreče in zato ljudje radi, da so takšni modeli, ki jih je postavil, postavljeni pred njihovimi vrati. Pod to vrsto oblikovanja so izdelane lepe cvetlice in uporabljene so tudi številne druge modele, zaradi česar je središče Rangolija primarni poudarek. Po zaključku Rangoli se v središče postavi majhen Ganesh idol, ki pomaga pri ustvarjanju 3D-učinka na lepo oblikovani model Rangoli.

8) Oblikovanje obraza Kathakali:

Kathakali Face Design

Ta zasnova zgolj prikazuje obraz plesalca Kathakali. Primarni poudarek je na obrazu in s pomočjo cvetov so izvlečeni številni edinstveni modeli. Diyas so nameščeni tako, da povečajo lepoto in umirjenost zasnove, in obraz, kot ponavadi ostane zelen. Cvetne latice se lahko uporabljajo tudi, da bi zagotovili poseben dotik na Rangoli.

9) Dizajn Rose:

Rose Design

Ta zasnova temelji izključno na eni sami rožici. Rose je vsekakor najljubši cvet vsakogar in zato bo ta Rangoli oboževal vse. Predstavlja risanje eno ali dve vrtnice, ki so napolnjene z rdečo ali rožnato barvo, medtem ko so cvetni listi polnjeni z zeleno. Ta oblika izgleda čudovito, ko se odtenki dajo barvi cvetov in cvetnih listov.

10) Polkrožni Rangoli:

Semi Circle Rangoli

Pod tem žanrom je oblikovanje polkrogov namesto cvetov. To je nedvomno zelo edinstven dizajn, pri čemer notranji modeli opravijo s popolnostjo. Vlečene črte morajo biti tanke in konstantne, tako da ima celoten Rangoli v njej sijajni sij. Rangoli je lahko naslikan, če ga oseba dolgo časa hrani.

Poglej več:  Easy Rangoli modeli s cvetovi

11) Oblika “Aum”:

Aum Design

“Aum” se je vedno štel za sveto besedo in nič bolje, kot bi bilo bolje za design Rangoli. Zasnova je lahko preprosta ali težka, kot zahteva oseba. Vendar je bolj preprost in cvetlični dizajn, bolj privlačen bo videti. Ta Rangoli je mogoče sestaviti cvetlično, kombinacija rumenih in oranžnih cvetov pa se bo pohvalila. Diyas ali majhne sveče lahko uporabite tudi za dodajanje lepote rangoli.

12) Kalash Rangoli:

Kalash Rangoli

Kalashov design kot Rangoli bo naredil čudeže. Štiri Kalash je treba oblikovati skupaj z majhnimi kokosovi drevesi, ki se pridružijo celotnemu konceptu. Kalaš je okrašena z različnimi in svetelimi barvami Rangolija, kokosovo listje pa dajejo naravno zeleno barvo. Modeli je treba obogatiti z belo, kar dodaja kontrast in živahnost dizajna.

Poglej več:  Rangoli Kolangal 2015

13) Swastik Rangoli:

Swastik Rangoli

Swastik Rangoli je tudi zelo plosko oblikovan kot “Aum” Rangoli. Rdeča barva se uporablja za risanje Swastika in na zunanji strani se oblikujejo različni modeli, tako da je celoten videz Rangoli globok in težek.

14) obraza Rangoli:

Obrazi Rangoli

Ta model je sestavljen iz dveh indijskih obrazov, moškega in ženske. Obrazi so bili povsem narisani in okrašeni z belo barvo. Modra se uporablja kot moška barva obraza, rumena barva pa oranžna barva.

Poglej več:  Najboljši modeli Rangoli za Diwali

15) Oblikovanje Peacock:

Peacock Design

Ta zasnova je edinstvena in zgledna, s pavo, ki je zasnovan z perutninskim pasom. Pava je bila narejena s svojimi čudovitimi krili, medtem ko glavno pero vsebuje popolne črtice, ki so potegnjene na mejah.

Prenesite fotografije in slike s posebnim popustom, kupite ugodne Pixmac kredite in pri naročilu uporabite našo promocijsko kodo!.