15 Unikatni in najnovejši par Tattoo Designs s pomeni

Par tetovaže so prihajajoči nov slog v svetu tatoo. Kot vse druge vrste, obstaja na stotine možnih modelov tatoo na voljo. Toda par tetovaže zahtevajo resno zavezo, zato jih mnogi ne odločijo. Toda za tiste, ki imajo pogum, je to eden od najboljših načinov, kako pokazati tistega, ki ga ljubiš, koliko ti pomeni.

par tattoo designs

Ujemanje tetovaže za pare s pomeni in slike:

Izberete lahko skupne modele tatoo ali nekaj posebnega, ki označuje nekaj zasebnega trenutka. Da bi lažje rešili vašo odločitev, tu je zbirka 15 majhnih in hladnih tetovaže, skupaj s slikami in pomeni.

1. Tattoo majhen obroč za pare:

prstan tattoo for couples

Iščete tetovaže za par? Tukaj je čudovita ideja tatu tatu, kjer je prstni prst dečka in dekle lepo tatoo. Vsak par bi rad nosil te čudovite tetovaže v prstnih prstih. Majhna in sladka tetovaža na prstu vas bo spominjala drug na drugega, ne glede na to, kako daleč so drug od drugega. Majhna je, vendar so podrobnosti motiviranega motiva zelo dobro vidne. Primeren je za najstnike, poročene pare itd. Če pogledamo na lepoto in privlačnost tega tetovaža, lahko rečemo, da je to delo pravih umetnikov za tetovažo.

2. Zaklepanje srca in ključni pari Tattoo:

Zakleni and key couple tattoos

Druga najpogosteje izbrana para tatu je tista ključavnica in ključ. Na eno osebo dobiš ključavnico in ključ do zaklepa na drugi osebi. V ta namen lahko uvedete različice tako, da izberete druge takšne odlične kombinacije. Še enkrat se lahko odločite, da bo vaš tattoo barvit ali pa bo preprost črni okvir. Lahko naredite ključavnico in arhaično ali sodobno. Podrobnosti so odvisne od vas!

3. Demon in Angel Tattoo za pare:

Demon and Angel tattoo for couples

Ta je nekoliko abstrakten od prejšnjih modelov tatoo. Angelovo tatoo lahko nosi moški, da ga spominja na svoje ženske. Po drugi strani pa dekle tatoo nosi dekle, da jo opomni na človeka. Tetovaže so bile zelo lepo storjene, umetnost in celoten vzorec tatoa pa kažejo, da je to delo profesionalnega umetnika za tetovažo. Tetovaže lahko bolj privlačno z uporabo barv glede na vaše želje. Toda klasična črna barva se zdi najboljše črnilo za to obliko.

4. True Love Par Tattoo Design:

Ljubezen lettering couple tattoo

Ena stvar, ki jo imajo vsi pari po vsem svetu, je ljubezen. Torej, kaj boljši par tetovaže, kot tisti, ki bere ljubezen? Preprosto besedo lahko okrasite s srci in cvetnimi vzorci ali pa preprosto. Uporabite lahko kaligrafsko pismo ali navadna starega besedila v angleščini. Obstajajo stotine različic, ki jih lahko naredite s tetovažo za ljubezensko črko.

5. Mickey in Minnie Couple Tattoo na ramenih:

A cute Mickey Miney couple tattoo

Mickey in Minnie je najslabši med vsemi risanimi pari, ki jih je morda pokvarila Donaldova raca in marjetica! To tatoo lahko naredite barvno in srčkan tako, da izberete želeni položaj, s katerim želite biti Mickey ali Minnie. Ta tetovaža je videti dobro ločeno in še bolje, ko jo sestavite. Poleg Mickey in Minnie lahko uporabljate tudi druge risanke!

Poglej več: Buda tetovaže

6. Pari Tattooji Sonce in Moon na prstih:

Sonce and moon couple tattoo

Če iščete enostavno in nepregledno obliko tatoo, lahko izberete simbole klasičnih para. Sonce na splošno predstavlja moško energijo, medtem ko Luno predstavlja žensko podobo. Torej lahko izberete in še posebej oblikovanje sonca in lune in nato dobite to kot vašo tetovažo!

7. Par Tattoos Together Forever:

skupaj forever tattoo

To skupaj večno tetovaže je verjetno ena izmed najboljših ljubezenskih tetovirjev za pare. Ta poseben model tatu design kaže, da bo nekaj skupaj za vedno tudi v življenju. Tatoo preprosto pomeni, da bosta ti in tvoj partner ostali skupaj, ne glede na to, kaj se zgodi. Celo mogočna smrt vas ne more ločiti od svojega ljubljenega.

8. Love Ptice Par tetovaže:

ptica tattoo

Ali iščete tatoo modelov za pare? Potem je ta lahko popoln za vas in tvoje dekle. Tukaj lahko vidimo, da sta narejeni dve ptici, ki izrazita svojo ljubezen in občudovanje drug za drugega. Tetoviranje je precej preprosto, je mogoče storiti brez uporabe različnih barv. Privlačne barve preprosto naredijo ta dizajn videti kot najboljši design za tatoo za najstnike. Moški lahko to storijo na rokah in ženske lahko to tatoo naredijo na hrbtu.

9. Cute Heart and Arrow Couples Tattoo na zapestju:

Lepo arrow and heart couple tattoo

Še en cute design za par tetovaže je puščica in srce. Dobiš puščico tatoo na eni osebi in srce na drugi. Ko bo združena, bo videti, kot da bo puščica udarila srce kot kupid.

10. Cute Matching Par tetovaže na rokah:

Lepo couple tattoos

Obstaja nekaj ljubkih modelov tatoo na voljo za ljubezen parov, ki jih lahko narežete na polovico na tak način, da lahko dobite polovice tatoo na različnih rokah. Na ta način, ko par prinese svoje roke skupaj, je slika popolna. Koncept je podoben polovičnim in polovičnim omaricama, ki jih pari na splošno predstavljajo drug drugemu.

Poglej več: Devil Tetovaže Slike

11. Par Tattoos Citati o zapestju:

Beseda couple tattoos

Mnogi ljudje se odločijo, da bodo stavili tatoo. Kakšni parovi razkrijejo te fraze in jih na polovici in polovici tatujejo po zapestjih ali rokah ali prstih. Na ta način, ko se prepletajo okončine, se beseda, ki se je zdela nepopolna, zdaj postane popolna. Čeprav skupni koncept in ideja, nikoli ne izgleda videti neverjetno in vas čutijo cenjene.

12. Pari Cartoon Tattoos na Thumb:

palec cartoon finger tattoo

Tukaj lahko vidimo, da sta bila na prstnih palicah tetovirana dva znaka Disneyja. To je eden od najboljših modelov tatoo za par in skoraj vsi pari se bodo zaljubili v to čudovito oblikovanje tatoo, ko bodo videli.

13. Boy in Girl Couple Tattoo na zgornji roki:

fant girl tattoo

To je ena od preprostih zamisli za tatu, ki je bila v znamenju razveseljiva z uvajanjem modelov in zapletenih vzorcev. Tukaj risanka na levi prikazuje žensko, ki je lahko žena ali dekle. Desno puščični znak označuje moške r fantje, ki so možje ali fantje.

14. Ujemanje pari Jigsaw Tattoo Design:

Jigsaw tattoo design

Izberete lahko sestavne dele sestavljanke kot vaš design tatoo preveč! Simbolizira dejstvo, da sta se ti dve odlično združili kot dva koščka! Lahko ga naredite majhno in preprosto ali celo barvito in živahno. To je eden od najboljših in popolnih modelov tatoo za pare.

Poglej več: Carpe Diem Tattoo Ideje

15. Tattoo za eno peto za pare:

Ring tattoos for couples

Mnogi paroji se odločijo, da bi dobili tetovaže obročev. Njegova bolj trajna kot izmenjava prstov in bolje v smislu, da vam ni treba porabiti toliko kot pravi zvonec in ga ne morete izgubiti!

Zgoraj so bili nekateri izmed najboljših modelov tatu za tiste pare, preko katerih lahko izrazite svojo ljubezen in pohvalo za svoje dekle in obratno. Tetovaže so precej preproste in jih lahko enostavno opravijo skoraj vsi tatoo umetniki. Ohranite svojo ljubezen do svojega dekleta, tako da jih vtisnete s katerokoli od teh čudovitih tetovaž.

Slike Vir: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.