15 Zadnje Long Churidar vrhovi modelov za dekleta Styles At Life

Churidar je tudi Salwar-kurta imenoval eno najbolj tradicionalnih oblek v Indiji, ki krepi žensko. Ker se moda širi, kot je virus, to pomeni, ko gre za tradicionalno obleko, ki se nosi v drugih tujih državah. V zahodnih državah se čudežniki oblečejo predvsem med poletja zaradi svoje sijajne perspektive.

zadnje-dolge-churidar-tops-designs-za-dekleta

Dekleta lahko poskusijo prilagoditi svoje. V do-zahodni kurti ali oblikovanje Anarkalijeve obleke s kamni in vezeninami, ki delajo na njem, in preizkusite modele patchwork v navadni tkanini in nato šivanje tkanine.

Različne vrste dame Churidar vrhovi:

Tukaj je top 15 znanih Churidar top modelov, ki pomaga mladim dekletom in gospe tam zunaj, da odkrijejo neznani dizajn in znani dizajn, ki se lahko nosi, da bi razkrila vsestranskost indijske opreme, ki jo je predstavila kot sodobno oblačilo preveč.

1. Long Straight Kurta:

dolga ravna kurta

To je ena izmed najbolj vidnih kurt, ki jih nosijo vse starostne skupine žensk. Zaradi preprostega in elegantnega videza je ta vrsta kurte lahko priložnostna ali formalna obraba. Ravni kurta je do dolžine kolena brez drsenja na dnu.

2. Blok Pattern Straight Churidar:

blok-vzorec-ravno-kurta

Blokovni vzorec se izvaja okoli tkanine z različnimi barvami Printed block, ki so običajno kontrastne barve. Vendar izbira prave barvne kombinacije igra ključno vlogo, da lahko izberete popolno obleko za dan. Ta vrsta kurta je ravna in dolžina kolen, ki rahlo blaži na dnu.

3. Tiskani Churidar:

tiskana kurta

Enostavna natisnjena kurta s čipko ali Saturnovo delo za vrat. Ta vrsta dela na vratu dodaja fino kakovost obleki in tudi izreza v dodatno opremo. Ta vrsta kurta se navadno nosi kot casual outwear.

4. Shirt Style Kurta:

shirt-style-kurta

Ta vrsta čuridarskega vrha je najbolj v povpraševanju v kateri koli modni trgovini. To je fuzija indijskega čudrida in zahodne vzorec srajce. To je ena od trendovskih oblek in izbira pravega materiala je ključ. Najpogosteje vidimo tekstilni material ali platneno tkanino. To se nosi do kolena s parom nogavic.

5. High-Low Churidar Top Design:

visoka nizka kurta

To običajno nosijo med mladimi, saj prinaša eleganten in moderniziran videz. Sprednji rob je krajši, če ga primerjamo s hrbtno stranjo brez kakršnih koli stranskih kosov, zaradi česar je videti videz fruška.

Poglej več: Floral vrhovi za ženske

6. Kaftan Churidar Top:

kaftan-kurta

To je zdaj v trendu z vsemi mladimi kolegi. To je svoboden prilegajoča se kurta s širokimi rokavi, pade kot padec, ki razbira čar in prefinjen videz. Ta obleka se običajno ujema z gleženj ali jean. Večina jih nosi kot poletno najljubšo krpo.

7. Princess Cut Kurta Vzorec:

princesa-cut-kurta

Princess cut id, ki se uporablja za šivanje bluze za dame, ti šivi prinašajo ženske krivulje telesa. Enako načelo rezanja se uporablja za izdelavo kurte. Ta šiv odreza se začne z ramena in se nadaljuje do pasu regiji, ki prinaša telo krivulje s 3/4 rokavi.

8. Asimetrični Long Top Churidar:

asimetrična kurta

Ženske radi poskusijo vse vrste prilagojene opreme z različnimi vzorci reza. Na tem seznamu je med njimi asimetrična kurta. Ta vzorec najpogosteje nosijo medijski ljudje, da se izstopajo iz množice. Uporabljeni material so krep, georgette, šifon, ki so lahki, kar daje brezhiben videz.

Poglej več: Šifon vrhovi za ženske

9. Zadnji dvoplastni Kurta:

dvoplastna kurta

Kot že ime pove, je dvoslojni salvar. Dve plasti je mogoče povezati v skladu z meritvami ali ločeno salwar z eno tkanino kot brez rokavov in še eno, ki se lahko nosi na vrhu, kot plašč z rokavi, ki so 3/4 . Razločevalna barva naredi obleko nesmiselno med množico.

10. Reverzibilne vrhove Churidar:

reverzibilna-kurta

Ta vrsta kurta je najbolj ekonomična sorta med drugimi, saj jo lahko nosite na obeh straneh. Twist in turn so ključne besede ne samo njena prednost, temveč tudi pri izbiri obleke v ženskah garderobo, ki je že v ustih polno.

11. Indo-zahodna Kurta:

indo-zahodno-kurta

Ustvarjanje lastne slogovne izjave prinaša indo-zahodni slog. Ta vrsta vzorca ponavadi prinaša oblikovanje izvrstnega izreza z dodajanjem čipke ali mrežaste tkanine v predelu vratu z inovativnimi kosi in oblikami rokava. Ta vrsta vzorca je navadno nad nivojem kolena s parom nogavic.

12. Floor Length Churidar vrhovi za poroko:

tla-dolžina-kurta

Ta vrsta kurte se večinoma nosi v praznični sezoni ali ob posebni priložnosti, kot je poroka. Danes indijska nevesta običajno izbere dolžino kurta za recepcijo zaradi velikega videza, ki ga prinaša kamnita in čipkasta obleka z opravljenimi vezeninami. Dobra ličila za lase s to obleko je dovolj za začetek zabave.

Poglej več: Ladies Printed Tops

13. Razmišljal Churidar Kurta:

naravno-kurta

Razgibana kurta je v slogu zaradi svojega pripravljenega pogleda, ki ga kupi krojenje in je feminiteta obleke dobro vzdrževana. To je ena od vrst Anarkali kurta, vendar je ta tip kurta izdelan iz bombažne tkanine in rakete so sorazmerno kompaktne. Razgibana dela z robom dobro ustrezajo visokim dekletom.

14. Anarkali Long Top Churidar:

anarkali-kurta

Beseda Anarkali naredi dekleta nori, toliko je v modi in ljubljeni obleki od mladih do žensk srednjih let, ki so celo priljubljene pri majhnih otrocih. Ta kurta prinese popolno obliko telesa, kot sta jabolka ali hruška ali obliko peščenjaka, pade pod koleno in se razkrije. Ta kurta naravnost okrog prsnega območja in se odpre z baklo. Za debele deklice izbere pravo barvo in modele, ki izboljšajo pri ustvarjanju popoln videz.

15. Dizajner Dhoti Style Kurta:

dhoti-style-kurta

Stil stil Dhoti je prihajajoči trend obleke med ženskami. Med običajnimi modeli tovrstnih modelov razkrivajo raznolikost in ustvarjalnost. Ta vrsta kurta je ohlapna in uporabniku prijazna. Večinoma se priporoča strankam. Pas lahko nosite okoli pasu, da izboljšate krivulje telesa.

Ženske se dopolnjujejo z izbiro prave serije oblačil, ki ji sledi njena polt, višina in teža. Kar govori o svoji osebnosti. Salwar Kurta je ena od starejših tradicionalnih oblačil, ki so jih nosile indijske ženske in še naprej ostaja dediščina sodbe v današnjem modnem svetu preveč. Improvizacija pri oblikovanju teh kurtov je postala bolj slavna ne samo tradicionalno, ampak tudi v toku ustvarjalnosti. Za visoke zgraditi dame naj raje nosijo kroglaste kurtas s preprostim zaslonom na vratu. Za ženske, ki so majhne, ​​bi morali poskusiti nositi kurtte, ki imajo zasnovo vratu ali Mandrin ovratnike.