9 najboljši in srčkan Bob frizure za otroke | Styles At Life

Mali otroci so obremenitev lepote. Ne glede na to, ali gre za dečka ali deklico, je z njimi vedno zabavno preizkušati nove stvari. Torej, tokrat, kako približno si ustvarjalen in jim dovolite, da se zabavajo s kruhovimi otroci? Včasih postane nujno, da dobijo kratko frizuro, ker veste, poletje je včasih bolečina! Torej, tam! Tokrat imamo kul poletne kose. Poglej.

Kratke bobice so najboljše za dekleta poleti, včasih celo leto, ker je enostavno vzdrževati.

Bob Haircuts for Kids

Otroški Bobi:

Torej, tukaj je nekaj najboljših stilov bob, ki jih lahko naredite svoj dekliški šport poleti in pozneje.

1. Čelada Bob:

The Helmet Bob

Ta otroška bobna pričeska je resnično namenjena vašemu otroku. Najbolj primerna za otroke z ravnimi lasmi, je mogoče narediti na kodrih in valovitih dlačic, da bi bili enako ljubki. To je težko na sprednjem robu in je kot skleda las na glavi. Hrbtna stran ostane čista in jasna, medtem ko spredaj pušča dovolj prostora za lepe zaponke in dodatke za lase.

2. Asimetrični Bob:

The Asymmetrical Bob

Vzemite stran iz pogleda knjige Rihanna in imate to zelo trendy bob za vašo majhno princeso. Ta pričeska je ostra in ostra in če je vaš otrok adrenalinski junak, bo ta zagotovo nekoliko hiter z njimi. Posodobljen z najnovejšim slogom, ki je kot nalašč za poletje. Kot ta otroci bob lase cut?

Poglej več: Kratke kratke Bob Hairstyles 2018

3. Blunt Bob:

Bob haircuts for kids 3

To je klasična bob z enako plastjo las enakomerno po celotni dolžini. To ustreza vsem vrstam las in vsakemu obrazu. Zaradi enakomerne oblike bo dala najmanjšo količino letenja. Še posebej dobri za dodatna preplašena otroka, ki jim ni všeč niti noge las na obrazu. Ta je enostavno pometati nazaj v ponev.

4. Dolgi Bob:

dolga bob

Ta otrok bob frizure je malo dolge lase na hrbtu. Dolga bobica je idealna za tiste otroke, ki imajo radi daljše dlake in ljubezen, ki kažejo svoje sladke ponike. Tudi če so lasje izpraznjene tako, kot da je, naredi lep videz. Ta slog izžareva prefinjenost, se obrnite na igralko Katie Holmes, ki se je odlično odzvala.

5. Shaggy Bob:

The Shaggy Bob

Večplastno rezanje bob las je primeren za tiste, ki želijo prekiniti monotonijo povprečne iste plasti bob. To je tudi primeren za tiste, ki rastejo, da njihov deček kosi dlake ali piksi odbitki.

Poglej več: Edgy Bob Hairstyles 2018

6. Fringe Bob:

Bob haircuts for kids 6

Navaden bob, ki je z rahlo obrobno dlakami, je srčkan in hladen vse hkrati. Dobro izgleda s šolsko uniformo, pa tudi lepimi in barvitimi furkami in kavbojkami. Je zelo vsestransko in jasno od obraza.

7. Progresivni Bob:

Bob haircuts for kids 7

Najboljši del je, da je daljša sprednja lahka potegnitev nazaj in hrbtna stran je brezskrbna in čista. To je podobno asimetričnemu bobu, le da je bolj mračna različica tega izrezanega reza.

8. Oriental Bob:

The Oriental Bob

Katera pogosto se imenuje kitajsko rezanje las je preprosto mešanica tupih in čeladnih bob. Ta otroška pričeska za otroke ima težji rob, ki gre naravnost navzgor do obrvi. Če je vaš otrok v risanki, potem bo to ljubezen temu pogledu naravnost iz svojih zgodb. Če pride do dolgočasnosti, je njegova dolžina takšna, da je lahko stran obrnjena z zaponkami za lase, da bi bila elegantna.

9. Vzgojni Pixie Bob:

The Grown-Out Pixie Bob

Ta je hit z odraslimi in je prepričan, da bo vaša deklica izstopala v množici. Lepo in ustrezno negovano pridelano različico prirezovanja pixie bo vašo princeso videti tako ljubko. To je zelo primaren in ustrezen slog, kjer se lasje lepo prilepijo.

Vemo, da jih imate radi, zato jih poskusite naslednjič, ko bo vaš otrok potreben prirezek. Izbirate lahko med številnimi funky kratkimi figurami ali otroškimi bobičastimi pričeskami, ki so namenjene temu, da jih naredijo videti ljubek. Pojdite kreativno in mu povejte, kako želite.