9 Najboljši medeni meseci v Orisi s slikami

Orissa je ena od države Indije, ki je bogata s kulturo in dediščino. V njej je zanimivih več zanimivih mest, ki jih obkrožajo zanimive turistične destinacije. Tukaj je seznam 9 najboljših medenih mest v Orissa s slikami.

Najboljših medenih destinacij v Orisi s slikami:

1.Bhubaneshwar:

Medeni mesec Places In Orissa

Bhubaneshwar je v Indiji, znana po Indiji za spektakularno številčnost in lepoto templjev, hkrati hiše več kot 2000 templjev. Danes so glavna mesta za obisk tukaj Tempelj Lingaraja, Državni muzej Odisha, Muzej plemenskih umetnosti in artefaktov, Nandankananski zoološki park, Ekamra Kanan, Udayagiri jame, Dhauli Hill, rezervat Satkosia Tiger, Tempelj Brahmeshvara, Bindu Sarovara, Regionalni muzej zgodovine , Park Biju Patnaik, stadion Kalinga, Plananiar Pathani Samanta in budistično izkopavanje Ratnagiri. To je odličen medeni mesec v Orisi, zlasti za preveč religiozne ljudi in mlad par.

2.Cuttack:

medeni teden places in orissa-Cuttack

Cuttack ima več turističnih znamenitosti, od katerih so najpomembnejši Mahanadi Barrage, Muzej za rojstni kraj Netaji, Sanitarni svet Bhutarkanika, tempelj Singanatha, otok Dhabaleswar, tempelj Qadam-I-Rasool, Bhattarika, Gurudwara Datun Sahib, Pomorski muzej Odisha in Ansupa. Sedanja komercialna prestolnica Orissa, tudi športno bolj hustle vrveža od drugih tišjih delov te države.

3.Sambalpur:

medeni teden places in orissa-Sambalpur

Zdaj je to kraj, ki je bolj primeren za romantično bivanje. To lepo lepoto in tiho osamljenost privabijo mlade pare, ki si želijo zaspati v drugem podjetju z razpoložljivostjo nekaj zanimivih taborišč tu in tam. Glavna mesta za obisk tukaj so Hirakud Dam, Ushakothi Wildlife Sanctuary, Divrigarh Wildlife Sanctuary, živalski otok, Badrama Wildlife Sanctuary, Kalasuni Wildlife Sanctuary, Chiplima, Huma, Pradhanpat, Vikramkhol, Bells Galore, Hatibari, Nrusinghanath in Samaleswari Temple.

Poglej več: Medeni meseci v Nagalandu

4.Puri:

medeni teden places in orissa-Puri

Puri je ena od zloglasnih plaž v Indiji. To pomeni, da je šport več gomil, kot na drugih mestih v Odisha, vendar je še vedno vredno. Čut zlatega peska in modre vode, ki se meša s svežim zrakom in veliko odpira temo, presenetljivo in čudno pomirja. Glavna mesta za obisk tukaj so Tempelj Jagannath, Plaža Puri, Plaža Swargadwar, Chilika jezero, Sanctuary Wildlife Chilika, reka Daya, Tempelj Gundicha Ghar, Raghurajpur, Most Atharnala in Pipili.

5.Rourkela:

medeni teden places in orissa-rourkela

Rourkela je omenjena povezana z jeklenimi mesti in Orissa. Kljub temu je privlačna tudi za turiste z vrsto zanimivih krajev za obisk, kot so tempelj Vedavyas, Green Park, tempelj Vaishno Devi, Badaghagra Falls, Khandadhar Falls, Ushakothi, Darjeeng, prometni park Nehru, Ghogar, jezera Mandira, Pitamahal Dam, Barehipani Falls in Joranda Falls.

6.Konark V Odishi:

medeni teden places in orissa-Konark

Konark je znan po templju Sun, ki ga hrani. Ta lepo izklesan tempelj je treba obiskati. In ne pozabite prositi vodnika, da vas povzdigne z vsemi zanimivimi zgodbami, povezanimi z njeno zgodovino. Druge točke za obisk tukaj so Muzej arheoloških najdišč, Ramachandi Temple, Ramchandi Beach, Kuruma, Astaranga in Chandrabhaga Beach.

Poglej več: Destinacije medenih tednov v Punjabu

7.Barbil:

medeni teden places in orissa-Barbil

Malo mesto, ki se nahaja v naročju naravne lepote Barbil ima več panoramskih pogledov in svojim obiskovalcem omogoča, da uživajo v miru, ki je neprimerljivo. Glavna mesta za obisk tukaj so Uliburu rezervirani gozd, Thakurani Hills, Hawa Mahal, Murga Mahadevski slapovi, Gonasika, Kendujhargarh, Hanuman Mandir, Shiva Mandir, Ghatgaon, Sanaghagara, Badaghagara in Khandadhar.

8.Jeypore:

medeni teden places in orissa-Jeypore

Malo mesto ima številne pomembne kraje, kot so Gupteshwar jame, Sunabeda, Deomali, Duduma Falls, Hatipathar, Nandapur, Kolab Falls, Botanični vrt Kolab, Jagannath Sagar, Patroput in Minna Jhola. Lush naravna lepota id ključna prodajna točka Jeypore. To je ena najboljših destinacij za medene tedne v Orisi.

9.Bargarh:

medeni teden places in orissa-burgarh

Bargarh športne zanimive turistične programe, kot so Tempelj Kedarnath, Svetište Debrigarh Wildlife, Gandhamardan, Tempelj Nrusinghnath, Slapovi Nrusinghanath, Slap Chaldhar, Papaharini in Papanga Hill.

Poglej več: Najboljši medeni meseci v Jharkhandu

Orissa tako ima veliko ponuditi svojim turistom, še posebej, če so mladoporočenci.