9 Najboljši Organix šamponi v Indiji | Styles At Life

Slastne in mehke dlake so nujna ne le za mene in za vas, ampak verjetno tudi za vse ženske na svetu, ki si prizadevajo videti po svojih najboljših močeh in pustiti, da njihovi lasje vladajo svojim videzom. Kratek trendovski kotni bob, ali dolgočasne zaponke Rapunzel, gladke lase preprosto ni enostavno doseči, dokler se ne odločite za najboljše. V Organixu, najboljši eksotični elementi pridejo do vaše bolezni, ščitijo in zagotavljajo vaše lase ustrezno skrb in ljubezen. Blagovna znamka se imenuje Organix, ki ustvarja nekatere najboljše recepte za brezhibne dlake iz svojih opojnih lasnih olj za eksotične šampone.

Priljubljeni šamponi Organix v Indiji:

V tem članku smo naročili nekaj svojih najboljših šamponov, ki bodo vaše lase pretvorili iz brez življenja v bogastvo in živahno.

1. Organix maroški arganov oljni šampon:

orgoks shampoos

Uporaba močanega zlata arganovega olja naravnost iz eksotičnega Maroka, uporablja organoks arganovo olje, verjame v zmanjšanje kemičnega odstotka vašega šampona, s čimer zagotavlja organsko pot do močnih las. Prisotnost vitamina E in antioksidantov dopolnjuje in oživlja vašo predhodno škodo, medtem ko UV-zaščita, ki jo omogoči ta šampon, ščiti dlak pred hrapavostjo ali zamegljenostjo.

2. Organix Ever Straight brazilski keratinski terapijski šampon:

Organix ever straight Brazilian keratin therapy shampoo

Vedno naraven brazilski keratinski šampon uporablja keratinske aktivne snovi, ki tvorijo vlakna vaših las, s čimer povečate moč in volumen do vaših lahkih trepalnic. Zmanjševanje občutljivosti in nenadzorovanja curka iz las, ta šampon nalaga kokosovo olje in avokadino olje, ki neguje in dopolnjuje vaše lase, hkrati pa ohranja močne kožice, odpravlja močno polnjenje.

3. Organix hranljivo kokosovo mleko šampon:

Organix nourishing coconut milk shampoo

Priprava mešanega kokosovega mleka z mešanico organskih mešanic se zmeša z ulitimi belimi beljakovinami, ki niso le lahka in lahko zlahka mešajo, temveč tudi z vitalnostjo in elastičnostjo las. Hranljiv šampon kokosovega mleka iz OGX uporablja kokosovo mleko za hidratiranje in pomlajevanje lase.

4. Organix debeli in polni šampon za biotin in kolagen:

Organix thick and full biotin and collagen shampoo

Debeli in polni biotinski šampon dodaja salon, ki je eleganten, saj Pro Vitamin B7 globoko prodira v vlažno in negovalno vrv, popravlja predhodno poškodovano. Kolagen v šamponu doda vitalnost in količino na vaše pramene, ki plavajo po dimenziji vaših las, medtem ko hidrolizirani pšenični proteini dodajajo moč in sijajo na vaše lase.

5. Organix pomlajevalni šampon iz črnega češnjaja:

Organix rejuvenating cherry blossom ginseng shampoo

Šampon z ginsengovim češenjskim cvetom uporablja azijske korenike ginsenga, da ponovno oživi in ​​oživi vaše suhe dolgočasene lase, medtem ko izvlečki češnjevega cveta dodajo količino in telo vašim ključavnicam. Ne samo, da ta šampon očisti in ščiti dlake pred izgubljanjem pri hidrataciji, ampak tudi infuzijo bambusovih izvlečkov, ki vam pomagajo dodati živahno mehkobo vašim tremam.

Poglej več: Revlon šamponi

6. Organix intenzivno oživlja šampon z mokrimi eukaliptusi:

Organix intensely invigorating eucalyptus mint shampoo

Opojna kombinacija mešanega ekstrakta evkaliptusa, prečiščenega v čistem čajevčnem olju, pri čemer dodaja rahlo naneseno bistvo vašim ključavnicam, je pravzaprav vrsta hrane, za katero si prizadevajo lase. Če odstranite morebitno umazanijo in prhljaj iz glave, ta šampon dopolnjuje lasišče in lasne mešičke ob hkratnem krepitvi kožic, tako da je vaša igra na dnu na vrhu seznama.

7. Organix Energizing Šampon:

Organix energizing passionfruit guava shampoo

Energijski strastni guava šampon uporablja eksotično strastno sadno esenco z antioksidantnimi lastnostmi guave, ki čisti glavo, medtem ko jo temeljito hidrira. Guava je znan tudi po svojih lastnostih vitaminov, ki dodajajo mešanici, ki zagotavljajo zdravo nego za vaše ključavnice.

Poglej več: Redken šampon za lase

8. Organix krepi šampon sojinega mleka v lavadi:

Organix fortifying lavender soy milk shampoo

Utrjevalni šampon uporablja svoje močne sestavine za utrditev in volumen vaših las, medtem ko globinsko kondicioniranje. Induciranje par eksotične sivke, okužene z eteričnimi olji, ultra-whipped sojino mleko beljakovin skupaj z nevitno olje neguje, hidrira, navlažijo in ščitijo vaše lase pred sušenjem ali umiranjem.

9. Organix oživlja šampon iz belega čaja:

Organix reviving white tea grapeseed shampoos

Tokrat grapsko olje, azijski beli čaj in izvlečki pomarančne lupine se združijo v roke, da vam zagotovijo odličen šampon, ki zdravi in ​​dopolnjuje vaše pramene, medtem ko očistite glavo umazanijskih ostankov.

Poglej več: Dove Dry šampon Indija

Slike Vir: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.