9 Privlačne modre bluze z modeli Styles At Life

Ste zainteresirani za modele modre bluze? V tem članku bomo razpravljali o nekaterih modelih bluza, ki je eden izmed najbolj priljubljenih barv žensk, modre barve. Tam bo svetlo modra, mornarsko modra itd. In številne druge odtenke modre bluze z različnimi oblikami. To je očitno nekaj najboljših v tej kategoriji in vas bodo očitno navdušile.

Neverjetno modra blouse modele s slikami:

Blue Modes so zelo privlačne in lepe. smo bili podani pod različnimi modeli modre bluze s fotografijami.

1. Polna rokav modra bluza:

Modra Blouse Designs

Če iščete nekaj preprostega, vendar modnega ob istem času, potem bo to prava modra bluza za vas. Ta bluza bo primerna za modre saree in se lahko nosi v skoraj vseh primerih.

2. Blued Dekorativna Blouse Design:

Modra blouse designs2

Iščete nekaj posebnega? Ta posebna bluza oblikuje cvetlični vzorec po vsej bluzi in izgleda tako čudovito od črne barve. To je verjetno ena izmed najboljših bluzov za ženske, ki so zaljubljene v indijski tradicionalni trend oblačenja.

3. Elegantna modra bluza Design:

Modra blouse designs3

Če ste v modre bluze, potem je to res dobra izbira. Blouse prihajajo z majhnimi vzorci, ki jih je mogoče opaziti le, če je zasnova namenjena ustrezna pozornost. Temno modra barva izgleda tako udobna in primerna za to obliko ter majhne vzorce, ki so na njem izdelane, da je celoten dizajn vreden.

4. modra sintetična bluza:

Modra blouse designs4

Če potrebujete modro sintetično bluzo, potem bo to eden izmed najboljših. Na hrbtni strani je res kul vzorec in odločitev o vstavljanju čipke na hrbet je odlična, saj naredi celotno bluzo lepo od zadaj. Ta zasnova si zagotovo navdušila. Torej, ne da bi zapravljali čas, pojdite za to obliko in šport, kot je desi diva.

Oglejte si več: Modeli senčila Green Saree

5. Najnovejša Modra modna oblikovalka Blouse Design:

Modra blouse designs5

Takšni modeli niso bili nikoli videli. To je nekaj novega in upam, da bodo vse ženske tam raje nosile to posebno oblikovalsko oblačilo bluza na dogodku. Blazina ima enako lep design na hrbtni strani, kar pomeni, da bluza izgleda skoraj enako lepa tudi iz hrbta. To je ena najlepših modelov modre bluze za vse vrste priložnosti.

6. Sijajna modra bluza Oblikovanje:

Modra blouse designs6

Želite sijati v najboljših indijskih oblačilih za ženske. Šport vašega najljubšega modre saree s to posebno modro bluzo. Prihaja z zanimivim dizajnom na sprednji strani, ki je glavna atrakcija tega videza. Poleg tega je bluza tudi lepa oblačila. Modra bluza vas bo razlikovala od množice etničnih oblačil in vam vso pozornost namenila.

Oglejte si še: Zlata bluza za Saree

7. Južna indijska modra bluza:

Modra blouse designs7

Iščete najboljši tradicionalni kos indijskega oblačila. Tukaj je! Ta posebna južna indijska modra bluza je verjetno najboljša stvar, ki jo lahko športno letos. Na voljo je s čudovitim dizajnom in je zagotovo ena najboljših modrih bluzov tega desetletja. Modra barva izgleda odlično na tej bluzi in zdi se, kot da bi bila bluza namenjena za določene posebne družinske priložnosti.

8. Svetlo modra blazinka:

Modra blouse designs8

Kako lepa je ta modra bluza? Izgleda tako lepo na modelu, ki ga igra, in si lahko ogledate ta način, tako da nosite to bluzo. Če boste dobili ta predmet, ga zagotovo shranite za posebno priložnost.

Oglejte si še: rumena bluza za Saree

9. Tiskana temno modra bluza:

Modra blouse designs9

Te tiskane temno modre bluze so zajemale trg kot karkoli. Ta poseben kos je res poseben in ga lahko nosite tudi na datum. Lepote tega predmeta ni mogoče prezreti. Uporabnik bi moral biti ponosen na oblikovanje, ki je vtisnjeno na ta poseben kos indijske ženske oblačil.

Zgornji članek se ukvarja s približno 9 modeli modre barve. To bo pomagalo uporabnikom, ki iščejo modro bluzo modelov za katero koli posebno saree ali kakršne koli priložnosti.

Slike Vir: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.