Dietni načrt Pritikin | Styles At Life

Če ste polno pekočega, ker to poletje izgubite nekaj kilogramov, potem je Pritikin prehrana idealna za vas. Ta prehrana vsebuje zdravo prehrano z nizko vsebnostjo maščob. Pri primerjavi diete Pritikin z drugimi dieti, ki so na voljo, bodo ljudje na splošno našli to dieto tiho enostavno in tudi privlačno. Ker je ta prehrana sestavljena iz zrn, sadja in zelenjave, je precej ena najzdravih diet, ki so na voljo na trgu. Če analizirate učinkovitost te prehrane, boste lahko razumeli, da je ta prehrana tehnično namenjena zmanjšanju vnosa holesterola v telesu, da bi pospeševali zdravje posameznika.

pritikin diet

Strokovnjaki Pritikin že nekaj let uporabljajo različne načine za doseganje različnih ciljev. Pravzaprav je prehrana Pritikin odlična možnost za tiste, ki trpijo zaradi sladkorne bolezni in je pripravljen stabilizirati nadzor sladkorja brez uporabe insulina. In če ste na lovu za dieto, ki vam bo pomagal pri izgubi teže na zelo zdrav način, potem je Pritikin prehrana je odgovor za vas. In na strani plus, večina dietetikov tudi priporoča to obliko prehrane. To obliko prehrane je enostavno slediti, saj omogoča potrošnikom, da se z njo preprosto prilagodijo, prav tako pa jim omogočajo, da porabijo maščobo po razumni ceni, ne da bi se v celoti oprostili.

Pritikin Diet za hujšanje:

Poglej več: Kaj je Isagenix Diet

Število kalorij:

Po mnenju zagovornikov prehrane Pritikin morajo posamezniki, ki želijo biti zdravi in ​​ostati zdravi, izbrati hrano, ki vsebuje manj kalorij. Na primer, poraba ovsene kaše je dovoljena, saj omogoča potrošniku, da izpolni svojo lakoto, hkrati pa jim preprečuje porabo preveč kalorij. Pravilno je reči, da jabolka na dan drži zdravnika stran. Če vsak dan konzumirate jabolko, ne boste le ostali zdravi, temveč tudi porabite manj kalorij. Za najboljše rezultate so se ljudje odločili tudi za konzumiranje brokolija, ki daje samo sto tisoč kalorij.

  9 Curious Alligator Tattoo Designs | Styles At Life

Živila, ki se jim je treba najbolje izogibati:

Dietni načrt Pritikin | Styles At Life

Ni treba posebej poudarjati, da prehrana Pritikin ni samo o tem, katere prehrambene izdelke jemljejo, temveč tudi, katere prehrambene izdelke ne smejo uživati. V skladu s to metodo prehranjevanja se posameznikom spodbuja, da se izogibajo hrani, ki vsebujejo več kalorij. Na primer, poraba čokolade ali piškotkov čipov je zelo odvrača, saj vsebuje kar dve tisoč sto in štirideset kalorij. V bistvu načelo Pritikin ljudi seznani z živili, ki jih morajo uživati, in z živili, ki bi jih morali izogibati, in tudi z vsebnostjo kalorij v živilih.

Poglej več: Hcg načrti prehrane

Dovoljena živila v tej prehrani:

Dietni načrt Pritikin | Styles At Life

Na splošno Pritikinovo načelo omogoča posameznikom, da lahko zadovoljijo svojo lakoto, medtem ko jim pomagajo izgubiti nekaj več kilogramov. Ljudje se spodbuja, da uživajo živila, ki imajo veliko vsebnosti ogljikovih hidratov, vendar so nepredelana. In s tem se nanaša na sadje, kot so banane, jabolka in jagode. In z vidika zelenjave, dieta Pritikin spodbuja k uživanju fižola, squash in krompirja. Po drugi strani pa so med najzdravjšimi možnostmi zrna, kot je ječmen, oves in rjavi riž.

Poglej več: Diet Za bolnika s protinom

Če se sprašujete, ali je dieta Pritikin primerna za vas ali ne, morate vedeti, da je ta prehrana dobra za večino splošnih ljudi. Vendar je vedno dobra odločitev, da poiščete nasvete strokovnjaka, ki je dietetik, zdravnik ali strokovnjak za prehrano. Torej, če želite jesti zdravo, poglej mlajše, izgubite težo in očistite svoje telo, potem je dieta Pritikin odlična izbira prehrane.

Slike Vir: zaloga zaklopa, 1, 2.