Megan Fox Secret Secrets razkrila | Styles At Life

Tam je komaj ženska tam zunaj, ki ne zavidaš lepote in privlačnosti, ki jo ima Megan Fox. Kot ena izmed najvišjih hollywoodskih zvezdnikov, njena sijajna obraza, očarljiva in čarobna očesa ter krasen lasje skoraj naredi brezhibno. Milost, s katero se je sprehajala in ljubica, je samo njena splošna osebnost. Milijone žensk želijo spoznati lepotne skrivnosti Megan Foxa.

megan fox beauty secrets

Dobra novica prihaja v obliki tega novega in svežega vodnika pod njim, ki ima vse, kar morate vedeti, da doseže raven Megan Foxja, kjer je njena lepota. Vse, kar morate storiti, je, da jih temeljito preverite in sledite večini od njih s čisto zavezo, da začnete gledati vidne rezultate.

Megan Fox Secrets Secrets, Makeup, Hair, Skin in Diet Secrets:

1. Verjame v “Manj je več”:

Ena od lepotnih skrivnosti, ki se ji Megan v celoti posveča, je, da je “manj je več” mantra. Za njo je čiščenje čim manjše in uporaba manj učinkovitih izdelkov za nego kože je pot. Popolnoma verjame v čiščenje in vlaženje rutine, ki ji sledi s skrbnostjo. Njena najljubša vlažilna krema je bolgarska Rose Otto iz znamke Epicuren Discovery.

2. Kratki tuši:

Ne verjame, da se namoči v vodo, ampak se počuti ob tuših, kadarkoli jih zahteva, nato pa masažo iz hladnega stiskanega organskega olja kot vlažilca. Uporablja olje grozdnih pečk iz olja. Po njenem mnenju popolnoma ustreza njeni koži in je veliko lažja in koristnejša od oljčnega olja.

3. No-No za zaščito pred soncem:

Megan je eden od redkih ljudi, ki sovražijo sončenje in kemikalije, ki jih prinaša. To povzroča alergije na njeno občutljivo kožo. Za zaščito pred UV žarki sonca poskuša izstopiti le v redkih primerih in uporablja sovraštvo za zaščito obraza v takih primerih. V primeru, da je treba zaščititi pred soncem, je samo La Roche- Posay Anthelios AC SPF 30 Visoka zaščita Fluid Extreme Sunscreen.

4. Za nego oči:

Megan se v celoti posvetuje, da skrbi za očesne oči, ki so ji bile od rojstva nadarjene. Uporablja Perricone MD Vitamin C Ester Eye Serum. Za najboljše rezultate je uporabila 3-4 krat v enem dnevu. To počne po pranju obraza.

5. Oxy Facial vsak teden:

Oseba s kisikom vsak teden pomaga koži dihati po Megan. To se naredi, ker nima časa za redno uporabo maske. To predstavlja z rednimi obrazi, ki se nadoknadijo za nego kože.

Poglej več:  Korejska nega kože rutinsko

6. ob obilo vode:

Ena njenih lepotnih skrivnosti je njena ljubezen do vode in drugih zdravih tekočin, ki hidrirajo kožo in dobro izplavljajo toksine. Po njenem mnenju pitje 10-12 kozarcev vode pomaga njeni koži brezhibno in brez vseh težav.

7. Ob ustreznem počitku in spanju:

Za njo je potreben miren spanec in je zelo pomemben, saj verjame, da ohranja svojo kožo sijočo, svežo in brez temnih krogov in otekline. Dejansko so strokovnjaki dokazali, da je to dejstvo resnično.

8. Miss Foundation Včasih:

Po mnenju Megana bi morala vsaka ženska občasno zamuditi uporabo fondacije. To bo pomagalo koži dihati in se tudi izogibati vprašanjem zamašenih pore. Prav tako pomaga pri zagotavljanju naravne lepote obrazu, ki vam bo všeč. To vam bo dala spremenjeni videz iz normalne, kot tudi.

To so nekatere lepotne skrivnosti Megan Foxa, ki jih lahko spremljate v svojem režimu brez drugih misli.