Top 9 Tanki in debeli pasovi za obleke | Styles At Life

Pasovi v pasu so danes v svetu mode. Če pogledamo nazaj v 80. in 90. let, so pasovi na pasu postali pomemben tudi v modnem svetu. Ženske in moški so izbrali najboljšo stvar v pasovih. Zakaj ne? Vsi moški ali ženske bi želeli, da bi bili primerni in najboljši plakat.

Različne vrste pasovih za pasove za dame in gospodje:

Pasovi pasu olajšajo ljubitelje lepote, da izgledajo tanke in dodajajo lepoto obleki. Hitro pritrjevanje sponke pasu na pasu naredi vse, da vaš videz izgleda izjemno. Celo ohlapne obleke se lahko nosijo s kožo, ki jih enostavno povlečete s pasu, ki zateguje vozle.

1. Širok pas tanka pasu za ženske:

širok-črni pas-pas za ženske

Širok pas pasu iz usnja in dizajnerska sponka v sredini daje popoln videz vaše obleke. Svoboden enodelni vrh je oblikovan v obliki telesa s pomočjo širokega črnega pasu pasu, ki lahko celo izboljša obliko obleke

2. Rjava pasova za moške:

rjav pas-za-moške

Moški in njihov moški videz so privlačnejši, ko se moški oblečejo s krepkim moškim oblačilom, oblikovanimi pasovi pasu. Spodnje pasove pasu, vezane z rjavim trakom iz pasu Louis Vuitton, so videti ljubko, zaradi česar so moški bolj lepi. Rjavi trak pasu je odličen s čistimi modnimi hlačami s kratkimi lasmi.

3. Tanek bela Eleganten pas:

tanko belo-eleganten pas-pas

Tanek pas na pasu je vrhunec obleke ženske. Edinstvenost tankih pasov je privlačila gledalčeve oči, kadar jih nosite. Ženske lahko nosijo tanke bele pasove za pas, da delajo za čudovit poklicni videz.

4. Visoki pasovi za deklice:

visok pasni pasovi

Dekleta se odločijo, da bodo nosile visoke pasove, tudi če njihova obleka ne potrebuje. Toda videz obleke izgleda še bolj krasen, ko se nosi z visokim pasom pasu na njih. Zlati ali srebrni pasovi pasu so v veliki meri izbrali slavne bele, celo široke črne barve pasu pasu, pokriti pasovi lepo videti.

Poglej več: Elastični pasovi za ženske

5. Ženski rdeči pas:

ženska-rdeč pas pas

Rdeči pas na pasu je zanimiva modna izjava. Siv eno vrhu ali temno kraljevsko modri vrh ali celo navaden beli ali navadni črni vrh lahko najbolje izgledajo z visokim pasom rdečega pasu. In ko je rdeči pas pasu v kombinaciji z lokom, je samo fantastičen z videzom.

6. Deklica s srebrnimi pasovi:

dekleta-srebro-pas-pas

Srebrni pasovi so srčkan in kraljevski videz obleke. Vsak kratek vrh lahko izgleda bolj super, če ga spremljate s čudovitim metalnim srebrnim pasom. Dekleta celo radi nosijo običajni pasovi s srebrnimi pasovi za ogledala.

Poglej več: Široki pasovi

7. Formalni usnjeni pasovi za moške:

uradni usnjeni pasovi za moške

Usnjeni pasovi pasu so eden izmed starih najbolj priljubljenih in najpogosteje obrabljenih pasnih pasov med moškimi ženskami in mladostniki v številnih različnih barvah, modelih in umetniških delih na njih. Moški s krepko oblikovanimi usnjenimi pasovi izgledajo kul. In formalni usnjeni pasovi prav tako dajejo profesionalen dotik obleki pri delu.

8. Modni tkanine pasu pasovi:

modni pasovi-pasovi

Talne pasove, narejene iz različnih materialov, so prav tako v veliko povpraševanje med ženskami na zabavah in mladih dekletih. Designer tkanine pasovi pasu z ročno izdelanimi cvetovi in ​​žrebčarna diamanti in celo beaded Pas pasu so modni pas pasovi, ki jih ljubijo ženske.

Poglej več: Ženski verige

 9. Ročno izdelani pasovi za moške:

ročno izdelani pasovi-za-moške

Ročni pasovi pasu niso izdelani samo za ženske obleke, ampak tudi za moške videz. Moški pasovi pasu v usnju z biseri pritrjena na pasu videti super. Druge oblike so narejene tudi na usnju, kot so sami odtisi živali, ali vintage modeli tudi videti čudovito.

Talne pasove so se tudi izkazale za eno od modnih izjav, ki jih moški in ženske sprejemajo, da bi oblekli, da bi izgledale super na svoje načine. Tip oblikovalskih pasov pomaga ljudem, da razkrijejo svojo identiteto s pomočjo predstavitve svoje opreme. Delovni ljudje imajo različne pasove pasu, medtem ko stranke zasedajo oblikovalce z visokim pasom pasu. Žrebec in vintage delo, ki je narejeno na usnjenih pasovih, ima svoj edinstven videz.

Slike Vir: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.