70 Ideje francoskega manikura

69 French Manicure

Pokažite svoje nohte poljubljene nohte s to belo in nočno modro tematsko francosko manikuro. Osnovna barva je prevlečena v bež barvi in ​​prevlečena s polnočno modri lak, obložena s čisto belo barvo. Drugi nohti so prevlečeni v obratni smeri, mat polnoči modre barve z belimi črtami, ki so na presečišču.

Francoski ali Pariz je vedno izraz, povezan s frontalno modno revolucijo. Francoska manikura je že dlje časa priljubljena v modni industriji nail art. Veliko žensk se je seznanilo s slogom. si lahko ogledate veliko žensk, ki gredo v salone za nohte posebej, da dobijo svoje najljubše francoske nasvete.

Francoska manikura lahko skupaj z vsem, kar nosite. To je tako vsestransko, zato je ženskam zdi, da so primerne za noro, ne da bi morali spremeniti svoj stil nohtov v dveh tednih. Med najbolj priljubljenimi odtenki francoske manikure so gola, smetana, rožnata in beževina, ki jih nato nataknemo s čisto belo poliranje. Dizajn izgleda preprosto, lepo, elegantno in brez napora tudi od daleč.

Kljub temu, da je lahko zelo enostavno narediti od zunaj, premaz na francoski manikuri potrebuje natančnost, pa tudi dobro in stabilno roko. Francoske manikure preprosto ne morete storiti naenkrat, vendar boste s stalno prakso obvladali umetnost francoske manikure. Najpomembnejši del je konica žebljev, ki mora izgledati kot nalašč.

Tukaj je nekaj nasvetov francoskega manikura, ki vam lahko pomagajo:

 • – Ne polagajte na lak
 • – Če niste prepričani, da lahko naredite francosko manikuro, to najprej ne storite sami
 • – Pri poskusu s francosko manikuro doma, vzemite si čas
 • – Vaja dela mojstra

Kako uporabljati francosko manikuro

Za svojo francosko manikuro boste potrebovali nekaj preprostih stvari, če se boste odločili za to doma.

 • bombažne kroglice,
 • ročno vlaženje,
 • pilica za nohte,
 • odstranjevalec laka za nohte,
 • potisnik,
 • čist lak za nohte,
 • belo poliranje,
 • kakršen koli neprozoren lak za nohte iz zgoraj navedenih barv.

Prvi korak je, da vedno očistite nohte pred nanosom lakirance na vrh, če imate prejšnji lak za nohte, uporabite odstranjevalec laka za nohte, da ga očistite. Ko končate s tem, začnite s čistim plaščem na nohtih, da ga zaščitite. Nato lahko nadaljujete z dodajanjem barv, ki so vam všeč, kot osnovna barva za vaše francoske nasvete. Naredite tri čase od središča in navzdol do strani; en premaz je več kot dovolj. Ko se posuši lak, bodo proge postopoma izginile.

Trdni del je na konicah vaših nohtov na belo žico. Kot začetnik lahko vaši možgani izgledajo robustni in sploh ne gladki. Nekateri menijo, da lahko uporabite trak kot vodilo pri izdelavi definiranih in zakrivljenih potez. Prepričajte se, da je vaš osnovni plašč popolnoma suh, preden poskušate preprečiti uničenje barve. Nato ga prevlečite s čistim plaščem!

In tam imaš! Zdaj imate elegantne in sonce sacionalne francoske konice, ki so odlične za vaše poletne izzive.

54 Flower French Manicure

Imajo žareče videti nohte s temi elegantnimi francoskimi nasveti. Z uporabo svetlo roza kot osnove, so nohti tanko pobarvani v beli barvi. Drugi nohti so naglašeni z belimi in črnimi cvetličnimi vzorci, ki so prijetni za oči.

60 French Manicure

Poglej to veselo malo francosko vrsto! Na osnovi roza laka in debela v kremi, so nohti naglašeni s sladko in preprosto cvetlično zasnovo v črni in morski zeleni kombinaciji.

68 3D French Manicure

Okrasite svoje nohte s francosko manikuro in loki. Ta majhen ansambel uporablja svetlo rožnato osnovno oblogo in je prevlečen z belo lakiranim lakom. Nohte so nato nadvladali s srčkimi majhnimi belimi loki, ki imajo kromiran učinek.

73 French Manicure

Glitter galore! Naredite izjavo s to iskricno francosko manikuro, ki uporablja jasen lak kot osnovo in preliva s srebrnimi bleščicami za dokončanje zvezdnega žrebčlanega učinka. Drugi nohti so tudi prevlečeni v polnem srebru bleščice za splošno poletno zvezdo auro.

11 Leopard French Manicure

Izstopite s to golo in črno francosko kombinacijo tipov. Na podlagi nude barve se nohte nato prevrnejo s črnim lakom. Dodatni poudarki črne barve polka so prevlečeni na vrh drugih nohtov v matu nude.

19 French Manicure for Spring

Uživajte v tej bogati cvetni ansambel na nohtih. Francoska manikura je s svetlo rožnato barvno podlago in prežeta z debelim lososom. Ostali nohti so umetniško prepleteni v cvetnih in metulskih modelih z roza, belo in morsko zelene odtenke.

10 Lace French Manicure

Oglejte si to čipko tematski francoski vrh! Če pogledamo zelo srčkano in umetno, so nohti prevlečeni z golo podlago in obloženi z belim in črnim polisom z obrnjenimi polkotnimi pikami na vrhu. Notranji robovi francoskih nasvetov so prav tako naglašeni z oblikami v obliki lahkih kovin, da bi dodali več “odnosa” do konice za nohte.

1 French Manicure

Enostavno in elegantno. Ta francoski končni komplet je sestavljen iz gola laka osnova in zaključen z zanimivimi temno modrimi v obliki črke V.

2 French Manicure

Nastavite trende s to noro glittery francosko manikuro. Na podlagi čistega laka za nohte so nasveti močno naglašeni s srebrom bleščicami in obloženi z belim lakom. Zelo privlačna oblika nohtov za nohte.

3 French Manicure

Govorite o kovinskih nohtih. Ta futuristični francoski nožni prsti so neverjetni, saj uporablja mat srebrni plašč, ki temelji na barvnem in kovinskem srebru. Celoten ulov in trendovsko oblikovanje nohtov.

4 French Manicure

Zelo sproščujoča francoska manikura, ki igra z belimi, moreno zelenimi in črnimi kombinacijami. Nohti so prevlečeni z morsko zeleno kot podlago, pri čemer je bela kot vrh; oblikovan v cikcak oblike. Dodatni črni diamantni obliki so nato pobarvani na vrhu.

5 French Manicure

Zelo domiselni francoski vrh, vključno z belo in črno kombinacijo. Nohte so prevlečene s čistim lakom za nohte kot podlago in prepletene s kombinacijo bele in črne prekrivajoče se med seboj. Črni deli so prav tako naglašeni z bleščicami za učinek.

6 French Manicure

Postanite kot licenčnina s to svetlo rožnato in zlato kombinacijo. Francoski vrh se začne z mat črno rožnato podlago in se zaključi s tanki zlati namigi. Zelo classy in kot nalašč za formalne priložnosti.

7 French Manicure

Trendi nasveti! Ta francoska manikura ima jasen lak za nohte, ki se uporablja kot osnova in se igra z oblikovanjem francoskega konca, namesto da ga polni. Črno lakiranje, ki oblikuje konice nohtov, izgleda popolnoma na točki.

8 French Manicure

Lovely videti bele in sive francoske nasvete. Oblikovane v mat črno kot podlago, nohte nato prevlečeni s srebrnim bleščicami, ki preprosto izstopajo iz navadnega črnega ozadja, matrične srebrne nohte s bleščicami pa tudi navdušenje pritegnejo na ansambel za oko.

9 French Manicure

Eden od vaših klasičnih francoskih konic za nohte, ki uporabljajo nude lak za nohte kot osnovni plašč in mislite, da je belo lak za vrh. Izgleda tople in mehke, kot nalašč za vsakodnevni videz.

12 French Manicure

Oglejte si osvežujočo francosko manikuro na prostem! Svetle barve v kombinaciji z drznimi oblikami so preprosto popolne za poletje! Uporabite modri vijolični lak kot osnovo, nohte so nato oblikovane z obratnimi v-oblikami v temno zelenih, roza in limonskih odtenkih lakirance, pri čemer barvo osnovne barve kot barva.

13 Flag French Manicure

Ameriška zastava ni mogla biti boljša. Poglej to neverjetno in iskrčno ameriško zastavo francosko manikuro. Z rednimi barvami zastave, ki so kraljevsko modre, rdeče in bele, so barve naglašene z bleščicami. Jasna laka za nohte se uporablja kot osnova, medtem ko rdeče poliranje z bleščicami se umetno uporabljajo kot nasveti.

14 Purple French Manicure

Lepo videti francoske nasvete v vijoličastem sijaju! Nohti uporabljajo čist lak za nohte kot osnovni premaz, medtem ko barvajo nasvete v vijoličastem lakov za nohte, dodajo se tudi bleščice kot čudovit naglas, medtem ko so nekateri nohti na splošno pobarvani v vijoličastem bleščanju.

15 French Manicure

Oglejte si ta sladek videz v obliki črke v francoskih nasvetov v treh plasteh. Odlično za kratke nohte, francoska manikura se začne z jasnim plaščem kot podlago in dodana s tremi plastmi različnih rdečih odtenkov od svetlobe do temne.

16 Eye French Manicure

Kaj bi nohti izgledali z očmi? To boste dobili. Prevlečeni s prozornim lakom kot podlago, se v notranjem robu nohtov, ki pokrivajo kožico, naslikajo beli lak. Na vrhu bele laka se doda majhna kapljica modrega in zelenega plašča s črnim poudarkom na sredini, da se poudari “oko”.

17 French Manicure

Resnično kreativen in srčkan ansambel za kvadratne oblikovane nohte. Ta francoska manikura vključuje goli, beli in morsko zeleni ansambel. Nohti so prevlečeni s čistim belim lakom kot osnovnim premazom. Na prozornem premazu sta dva vodoravna poteza bele in morsko zelene barve vzdolž drug drugega. Dodatni zlati biseri so dodani za naglas in nekaj bleščic.

18 Bow French Manicure

Preprost in klasičen debel francoski vrh s srčkanim lokom. Nohti so prevlečeni s čistim lakom kot podlago in obloženi z debelim belim premazom. Naglaševanje nohtovega ansambla je srčkan črni lok, ki je zasnovan s srebrno nogo.

20 French Manicure

Lavish in začaran pogled francoske manikure. Dajte čudovit ansambel s krvavo rdečo osnovno barvo in obarvajte s srebrnim lakom z bleščicami. Zelo elegantna in privlačna oblika nohtov za nohte.

21 French Manicure

Popolnoma oblikovani beli francoski nasveti. Nohti so prevlečeni s prozornim lakom kot podlago in obloženi s popolno oblikovanim belim lakom in obloženi z elegantnim črnim akrilom.

22 Black French Manicure

Ta čudovita videti francoska manikura igra s kombinacijami gola in črne barve. Nohti uporabljajo gole barve laka kot osnove in navaden črni lak za konice prstov, ki zaključujejo francoske nasvete.

23 French Manicure for Spring

Ta luštna, elegantna in elegantna francoska manikura se začne s smetano obarvano podlago in ima belo poliranje. Zelo klasičen, preprost in čudovit videz francoskega konica.

24 Heart French Manicure

To je zelo zabavna in igriva francoska manikura, ki jo zagotovo preizkusite. Nohti so prevlečeni s svetlo roza lakom in prevlečeni z debelo morsko zeleno prevleko. Območje med konico in podnožjem je nato obloženo s srebrnimi bleščicami, poleg tega pa srčastim poudarkom s srebrnimi bleščicami.

25 French Manicure

Senzitivna snežinka je navdihnila francosko manikuro. Nohti so prevlečeni s čistim lakom kot podlago in obloženi s polnozrnato modro oblogo. Na koncu polnoči modri francoski nasveti so tanke oblike snežinke, ki izgledajo kot da počasi padajo na prst. Francoski nasveti so obogateni z belim lakom za naglas.

26 Bow French Manicure

Še ena čudovita različica klasičnega loka je navdihnila francoske nasvete. Nohti so prevlečeni s čistim lakom za nohte, ker so obloženi z belim lakom, na vrhu pa so dodani še preprosti, a luštni naglavni naglavni pajki, da se dokonča videz, saj jih pritrdijo majhne srebrne kroglice.

27 French Manicure

Igrajte se s kovinskim poliranjem s tem čudovitim francoskim vrhom! Nohti so prevlečeni z mat belo poliranje kot podlago in obloženi s kovinskim srebrom. Čudovita in privlačna kombinacija barv.

28 French Manicure

Uživajte v tej francoski manikuri v mavričnih odtenkih. Nohti uporabljajo navaden golo barvo kot podlago in tanko obložijo z multi-barvnim lakom za nohte za velik učinek. Lahko kombinirate neonske barve, kot so magenta, nebo modra, rumena, svetlo modra in roza.

29 French Manicure

Naredite izjavo s tem francoskim vrhom nohtov! Obložene z gole lakom kot podlago, se nohte nato odlično prevrnejo s črnim lakom za nohte, zaradi česar je francoski vrh bolj viden kot kdajkoli prej.

30 French manicure flower design

S to lepo francosko manikuro nastavite rože na noktih. Obarvan s smetano kot podlago, nohte nato krasijo cvetje v svežem belem, lososu in zelenih odtenkih. Nohte se nato prevrnejo s klasičnim belim premazom.

31 Zebra French zebra

Zebra je navdihnila francosko manikuro. Na začetku so nohti prevlečeni s svetlo rožnato podlago in obloženi z debelim belim dlako. Potegnejo se tanke Zebra, ki se dotikajo belih konic; Za končni dotik so nohti prevlečeni s čistim lakom, da ohranijo zasnovo.

32 French Manicure with red snowflake nail

Klasičen francoski vrh s twistom. Čeprav ostali nohti izgledajo kot vaš povprečni francoski vrh; svetlo roza podlaga in belo konico, drugi vrh konice pa je prevlečen z rdečim rdečim lakom za nohte. Da bi poudarili, da so bili dodani boljši blesti, in čudovita bela snežinka potegne nad rdečim vrhom nohtov.

33 color french manicure

DVOJNA SLIKA

34 Fantastic French Manicure

Poglej s tem francoskim manikirnim ansamblom. Nohti so prevlečeni v globok vijolični lak kot osnovni element in elegantno prevlečeni z zlatim barvnim lakom. To je vizualno omamljanje in resnično privlačna kombinacija barv.

35 gold bling french manicure

Ne moreš dobiti zlata? Preverite to neverjetno zlato in bleščeče navdihnjene francoske konice nohtov. Žeblji se začnejo z jasnim lakom, ker je osnovni in kasneje narejen z zlatim plaščem in naglašen z bleščicami.

36 Colored French Manicure

Navidezno prekrivajoče se barve in inverzne barvne kombinacije na tej francoski manikuri so popolnoma osupljive! Nohti so prevlečeni v različnih osnovnih barvah, kot so modro modre, rdeče, srednje vijolične rdeče, bistro, temno vijolično in zlato. Nasloni so potem prevlečeni z inverznimi barvami z dodatno belo.

37 nude and black animal print nails

Leopard je navdihnil francoske nasvete vse do konca! Nohti so prevlečeni s čistim lakom kot podlago in s skoraj smetano kremo, da očistijo lak. Na vrhu so srebrni blešči za naglas in majhni briski temnega krzna, kot so poudarki, ki tvorijo leopardne odtise.

38 Black & Nude French Mani

Simpijska francoska manikura nikoli ne postane stara. Tukaj so nohti prevlečeni v matirani goli za osnovno barvo. Konice so nato tanko prevlečene s črnim lakom, da zaključijo francoski vrh.

39 Christmas time French tips

Odlična francoska manikura v jasni in beli kombinaciji. Nohti so zasnovani s čistim lakom in debelo z bradavico. Med konico in osnovo je črta srebrnega lakirja za naglas, dodatni zeleni in modri kroglice se uporabljajo tudi za nagib obloge.

40 French Manicure

Lepe srebrne kroglice narejene francoske konice nohtov. Žeblji se začnejo z naravnim čistim lakom in končajo s tankim belim vrhom, ki oblikuje kvadratne žeblje. Na notranji rob nohtov so dodani tudi dodatni srebrni kroglice.

41 A Heart French Manicure

Lepo in srce navdihnjeno francosko manikuro boste zagotovo ljubili. Prosojni lak se uporablja kot osnovna barva nohtov, nato pa je obložena z debelim in v obliki črke bele barve. Naslednje črne oblike srca se nato potegnejo čez prečne bele črte.

42 French Manicure

Francoska manikura s sanjskim videzom, okrašena z bleščicami. Manikura se začne z jasnim lakom za nohte kot podlago in je prevlečena z debelim in oblikovnim belim lakom. Čudovito paleto bleščic je prav tako posuta na vrh, da bi sanjal podoben učinek.

43 Flower French Manicure

Naj sveže in lepo cvetje krasijo vašo francosko manikuro s tem nagovorom, ki je navdahnila francoski vrh. Nohti so obarvani z matiranim nogo kot osnovna barva. Za nasvete so rožnate roza barve z rožnate barve z listi, ki dopolnjujejo to poletje in spomladanski popoln videz.

44 Lucky Clover French Manicure

Detelina, ali je lahko štiri ali tri listi še vedno videti dobro! Napolnite svoje nohte s to čudovito deteljo navdahnjeno francosko manikuro. Igriv listi zelene detelje so narisani preko belega in jasnega poljskega francoskega konca. Malo belih, zlatih in zelenih polka pik so prav tako narisane po nasvetih za naglas. Prav tako lahko vidite zlato z bleščicami.

45 French Manicure

Simplicirano še iz škatle, ki je videti v francoskih nasvetih. Nohti so prevlečeni z navadnim belim lakom kot podlago in so obrnjeni s tankim črnim lakom v obliki v obratni obliki.

46 Wedding French Manicure

Napolnite svoje nohte s tem čudovitim ansamblom bleščic in kroglic! Ta francoska manikura se začne s čistim osnovnim plaščem in oblečena z debelim belim premazom in srebrnim bleščicami. Kroglice so dodane, da še bolj poudarijo oblikovanje nohtov.

47 Generous French Manicure

Igrajte se z več kovinskimi barvami z vašo francosko konico manikure. Začnite s preprostim belim lakom kot osnovo. Nato z majhnim kovinskim zlatom polepšajte svoje nohte, da dokončate eleganten videz.

48 French Manicure

Unikatni francoski manikirni ansambel, nohti uporabljajo jasen lak, ker je osnova, ki je na vrhu prevlečena, debela plast belega laka za francoske nasvete. Dodaten sladek srce oblikovan lak je tudi prevlečen med v-oblikovanimi francoskimi nasveti.

49 French Manicure

Deep purple nohti

50 Bow French Manicure

Podarite svoje francoske nasvete s to edinstveno videti francosko manikuro. osnovna barva, uporabljena za to, je naravna ali čista lak. Temelji se nato prevrnejo z modro lakom polnoči z dodatnimi iskricami na vrhu. Med francoskimi nasveti in osnovo je tudi linij razmišljanja.

51 French Manicure

Krasen videz modre sive in smetane navdihuje francoski vrh. Nohti uporabljajo mat lak modre sive barve kot osnovno barvo in tanko prevrnejo s kremno lakiranim lakom. Izgleda popolnoma lep in eleganten na nohtih.

52 French Manicure

Preprosta, a lepa francoska manikura za kratke kvadratne nohte. Začnite s svetlo roza barvno podlago za ta ansambel, nato pa nanosite tanko plast belega poliranja na nasvete, skrbno sledite liniji konice nohtov in sčasoma oblikujte obliko nasmeha.

53 French Manicure

Nedolžni in čisti videz francoskih nasvetov z belim lakom. Jasne in bele plašče so hkrati uporabljene kot osnova za to francosko manikuro. Srednje velikosti belih nasvetov so nato podložene preko čistih nohtov. Poleg tega so bele barve dodane majhne srebrne kroglice za naglas.

55 French Manicure

Črna je čudovita v tem očesu in zagotovo ena od prijazne francoske manikure. nohti uporabljajo mat črno-belo podlago, nato obložene s sijajnim črnim lakom kot francoski nasveti nad črno podlago mat. Po drugi strani pa so tanka črna v-linije podložena preko bele matrice.

56 Christmas French Manicure

Snežno navdihnilo francosko manikuro. Namigajte nohte v tankih črnih črtah preko čistega osnovnega premaza. Poleg tega dodamo različne velikosti bele pike, kot da predstavljajo padajoč sneg na zimski dan.

57 French Manicure

Naredite svoje žeblje živo s tem svetlim in cvetličnim francoskim manikirnim ansamblom! Obrišite nohte s čistim belim lakom in sledite pravilnemu francoskemu vzorcu konic, tako da prevlečete belo poliranje in počasi sledite liniji vaših nasvetov za pošto. Če želite dodati dramo v svoje nohte, obarvajte rožnate barve hibiskusa in pritegnite pozornost vsakega s svojimi neverjetnimi nohti.

58 Bow French Manicure

Odlični francoski nasveti s tankim poudarkom črnega premca. Namestite nohte v otroško modro in rumeno poliranje. Namigi nasipajte kot inverzne barve nohtov in preprosto sledite liniji med francoskimi nasveti in osnovnim plaščem, da narišete črni trak.

59 Purple Flower French Manicure

Dreamy violet navdihnila francosko manikuro. uporabite matte vijolično kot osnovno barvo nohtov in navaden bel za francoski vrh. Vrvico napolnite s srednje močnim vijoličnim lakom in ga prevlečite s premazom belega hibiskusa. To je francoski tip, za katerega ne boste žal obžalovali.

61 French Manicure

Sveža in napeta francoska manikura, ki je najboljša za poletje! Začnite s čistim lakom za nohte in jo vlečno namažite s svetlo zelenim premazom. Če želite dodati bolj zmanjšan učinek, lahko barvite cvetove belega cvetja med francoskim vrhom in osnovno barvo.

62 French-Manicure

Cool videti inverzne francoske nasvete. Igrajte se z modrimi modrimi in modrimi matiranimi barvami na nohtih. Uporabite nasprotne barve kot vrh za vsak žebelj in imate izvrstno kombinacijo barv, ki izhajajo iz ansambla.

63 French Manicure

Se sprašujete, kaj lahko francoski manikir prilega vašim lepo oblikovanim žebeljim? Preizkusite ta cvetni in zlati bleščeči ansambel. Nohti so prevlečeni s čistim lakom, ker je osnova obložena z debelim belim lakom. Na vrhu francoskih nasvetov so srčkani modri in rumeni cvetovi s tanko črto zlata, ki sije na notranji francoski konici.

64 Panda French Manicure

Cute panda navdihnila francosko manikuro. Uporabite čist lak za nohte kot podlago francoskega konica in bele za sami nasvet. Prinesite pandersko temo s slikanjem na drobne črne pande šape nad belim lakom. Za naglas, naredite pando iz enojnega in debelega belega konica in dokončajte temo.

65 French Manicure

Baby modro in bleščeče navdihnilo francosko manikuro. Nohte uporabljajo čist lak kot osnovni plašč in otroški modri lak za nasvete. Če želite dodati več v zasnovo, se namesto tega doda rahlo škropljenje bleščic.

66 French Manicure

Elegantna bela in gola francoska manikura. Nohti so prevlečeni z gola mat in tanka črta belega se počasi izsledi, kot da je postavitev nevidnega francoskega konica narisana čez noht, ki tvori nasmeh. Daje iluzijo, da na nohtih obstaja neviden francoski vrh.

67 French Manicure

Bodite bleščeč s to srebrno iskrico navdihnili francoski vrh. Matte belo lakiranje se uporablja kot osnovna barva nohtov, pa tudi polno srebrno brušen lak za nohte. Naslovi so obloženi s srebrnimi iskricami, ki jih lahko vidimo tudi v temi in daleč.

70 pink french nails

Popolna zunanja luštna luštna francoska manikura za vas! V tem ansamblu prevladujejo čudovite rožnate odtenke. Uporabite bistro in belo poliranje kot osnovno barvo, medtem ko žvečite nohte v rožnatem otroku. Dodatni nageljni obarvanih vrtnic so narisani preko nasvetov in nohtov, ki izžarevajo ta poletni občutek.

71 3D Flower French Manicure

Neverjetno skoraj 3d navdihnjeni cvetlični francoski nasveti. Nohti so prevlečeni s čistim lakom za podlago in obloženi z navadnim belim lakom. Navidezno ogromna bela vrtnica je prav tako naslikana na vrh, kot če bi izgledala, da se narašča iz vaših nohtov.

72 Flag French Manicure

Ameriški in bleščati navdihnjeni francoski nasveti. Obrišite nohte v barvi mat črne barve, medtem ko jih obrišete s srebrno zelenimi iskricami in ameriško zastavo s bleščicami na modri barvi.

Roza and Eiffel Tower - romantic French maricure - 600

Pink in Eifflov stolp – romantična francoska manikura

Bela French nails with silver stripes

Bela francoski nohti s konicami s srebrnimi črtami