14 Znaki, ki jih tvoj fant pravi, ko pravi: “Ljubim te”

Na tem svetu ni nič posebnega, kot ljubezen. To je intenziven, božanstven občutek, ki nam daje toplino v naših srcih, toda ohladi našo hrbtenico. Videti osebo, ki jo ljubite, je, da vidimo angela naravnost iz nebes, medtem ko slišimo te tri male besede: “Ljubim te”, nas ustavi mrtvih v naših skladbah, ki se topimo v trenutku. Tudi ljubezen je zapletena, še posebej, če nekdo to pove, ampak to ne pomeni resnično. Torej, kako lahko poveš, če je fant res pomeni, ko vam pove te tri posebne besede? Mi se bomo potopili v svet ljubezni in izpostavili vse znake, ki jih tvoj fant resnično pomeni, ko pravi: “Rad te imam”.

Trije razlogi, ki jih morda pere

Žalostno je, a včasih moški (in tudi ženske!) Rečejo: “Rad te imam”, ne da bi to resnično pomenil. Sramota in resnično nekaj, kar se zmeša s srcem na drugem koncu, ampak za zmanjšanje tveganja, da bi se igrala v lažno ljubezen, vam bomo dali tri glavne razloge, ki bi jih moški lahko rekel “ljubim te” brez kar pomeni.

14 Znaki, ki jih tvoj fant pravi, ko pravi: "Ljubim te"

Hoče, da prideš v svoje hlače

Žalostno je, vendar skoraj vsak človek na planetu zemlja ve, da je ženska čustveno bitje, ki je bolj verjetno, da jo bo “odreklo”, če bo čutila, da je človek zaljubljen v njo. Veliko moških uporablja ta “trik” za ženske, da jih spravijo v posteljo, nato pa se odpravijo in odidejo. Pomembno je opaziti, kdaj moški pravkar govori: “Ljubim te”, da bi spal z vami. To je precej očitno, če to počne, medtem ko se ogrevate, ali ko se očitno vklopi in se dotakne vsake vrste.

On se mu zdi prisiljen reči

Ko je ženska zaljubljena v človeka, očitno želi, da ve, in mu umira, da odgovori. To se pravi, ženska v ljubezni bo verjetno povedal tega fanta znova in znova, koliko ga ljubi, samo čaka, da ga vrne k njej. Če ga nenehno bugaš o besedi “L” in on končno reče, da je nazaj neumno, je najverjetneje čutil, da bi to rekel samo, da bi bil srečen. Ali to pomeni? Verjetno ne.

14 Znaki, ki jih tvoj fant pravi, ko pravi: "Ljubim te"

Štirinajst razlogov, da je resničen

Seveda vsi moški ne rečejo, da te imajo radi, ker si želijo kakšen seks ali čutijo, da morajo to storiti; kako lahko poveste, kdaj je človek resničen? Na voljo je štirinajst preprostih načinov, da bi ugotovili, ali je pravi posel ali ne, in da je njegova ljubezen čista.

To pravi prvi

Večina moških ne želim reči, da te najprej ljubim. Mogoče je, da se prestrašijo, ne želijo naleteti na potrebo, se bojijo zavračanja ali pa preprosto njihov ego ne želi, da bi bili vsi čustveni. Nekateri moški se celo bojijo, da bi bili zaljubljeni obdobje. Vse te stvari otežijo človeku, da končno reče veliko besedo “L”, tako da če je vaš tip prvi, ki bi to rekel, si lahko zagotovite, da je verjetno resničen s svojimi čustvi; še posebej, če to ne počne pred ali po spolnem odnosu.

Sliši se pristno

Z nekaterimi ljudmi lahko samo povej ko so njihovi pristni. Morda imajo določene načine, da povedo nekaj, kar resnično pomenijo, ali pa njihov jezik govori vse. Ko vam končno pove, da te ljubi, bodite zelo pozorni na to, kako resnično se dejansko pojavlja. Bodite pozorni na njegov jezik telesa od glave do pete in res dobil dobro pogled na njega, ko je to rekel.

Globoko pogleda v oči

En hiter in enostaven način, da bi presodili verodostojnost človeka, ko vam pove, da te ljubi, je opaziti, kje so njegove oči. Ali gleda na tla in se poskuša izogniti očesnemu stiku? Lahko bi bil bodisi res, res živčen ali preprosto sploh ne pomeni. Toda devetkrat od desetih, ko je človek resnično zaljubljen in pripravljen reči besede, bo pogledal globoko v oči njegove ženske, da bi ji zagotovil polno pozornost, ko ji bo povedal tako pomembno stvar. Torej, ko pride čas za “ljubim te”, se prepričajte, da so njegove oči zaklenjene na vas. Njegove oči bi morale biti tako, kot da gledajo globoko v svojo dušo, in vsakemu korenu svojega telesa pripovedujejo, da je ljubezen smiselna in resnična.

Pravi to naključno

Zaljubljencu se ne bo treba pozvati, da bi rekel “ljubim te”, in potem, ko bodo zadovoljni povedati, bodo ves čas želeli to povedati. Njegova ljubezen se bo naključno zgodila, ko jo najmanj pričakujete, ker želi, da veste, da je resničen in želi vas nasmehniti, kolikor je mogoče. In on absolutno ne bo zapustil ljubezni samo, da te ljubim, ko se pogovarjaš.

14 Znaki, ki jih tvoj fant pravi, ko pravi: "Ljubim te"

Te drži blizu

Moški, ki so resnično zaljubljeni v svojo damo, jih želijo ves čas držati blizu; ne samo, ko ste se pripravljeni poljubiti ali gledati film, vendar ves čas. To je samo naravno! Mislim na to: ko resnično ljubite nekaj ali nekoga, to želite zraven ves čas in samo želite, da se počutite blizu; to je točno, kako se fant počuti, ko se zaljubi v ženo. Preprosto ne morejo dobiti dovolj dotika, po objemu pa jih je težko spustiti.

Pogovarja o prihodnosti z vami

Naj bo zdaj častno iskren: fant, ki ni sto odstotkov resen glede tebe in ni popolnoma zaljubljen vate Nebom govorite o prihodnosti z vami! Ne želim prihodnost z vami in še vedno imajo žensko v svojih sanjah, da se končno trdno zavežejo. Torej, če vaš fant govori o prihodnosti – ali je to vrsta hiše, ki jo hočete, ali počitnice, ki jih morate vzeti v poletnem času, vzemite to kot veliko znamenje, da je resnično zaljubljen vate in želi, da se držite za zelo dolgo.

Ljubi vas strastno

Obstaja velika razlika med peckom na ustnicah in strastnim poljubom in »Ljubim te« bi se moral končati le z dolgim, strastnim poljubom, kjer se ljubezen raztreseta in navzdol po hrbtenici, saj vaši jeziki pritisnemo proti vsakemu drugi na izreden način. To je poljub, kjer si lahko skoraj ogledate ognjemete, tiste, ki topijo vaše celotno bitje. To je strastno “Ljubim te” poljub, ki ga boste prejeli le od človeka, ki je resnično zaljubljen vate.

14 Znaki, ki jih tvoj fant pravi, ko pravi: "Ljubim te"

Naredi občutek posebnega

Torej hočeš gledati grozno piščalko in očitno bi raje gledal trava? Toda kljub temu gleda? Mora biti ljubezen. Torej, vaš hrbet boli, vendar nočeš iti po masažo? Masažal ga bo za vas. Torej vam pošilja čudovito besedilno sporočilo, da osvetlite svoj dan, ko ste na pol poti? To so vse stvari, ki jih bo človek storil za svojo ženo, ki jo resnično ljubi z vsem svojim srcem.

Je ljubosumen

Moški in ženske postanejo ljubosumne, če so zaljubljene. Če vaš fant ne zanima, da je fant flirting z vami ali da je morda opazil, da vam je všeč očesni tepec po sobi, potem verjetno ne zanima ti nasploh. Ljubosumje gre samo z roko v roki z ljubeznijo; to je zanič, vendar je zagotovo res!

Želi biti blizu tebe

Ne bodite presenečeni, če vas moški, ki pravi, da te ljubim, te želi videti skoraj vsak dan v tednu; Mislim, zakaj ne bi? Oboje ste zaljubljeni in ločevanje je skoraj izdajno. Da, nekaj osebnega prostora je v redu, toda večinoma želite, da sta oba skupaj ves čas. Hočete iti na datume, skupaj organizirati večerje ali preprosto samo sedeti doma, ki se spogledujejo s filmom. Bistvo je, da hočeš biti ves čas blizu.

14 Znaki, ki jih tvoj fant pravi, ko pravi: "Ljubim te"

Nasmeh se resnično nasmehne

Veš, da velik velik nasmeh, ki ga človek počne, ko gleda v svoje oči, kot da si najlepša ženska na svetu? Yup, to je nasmeh človeka, ki je razburjen.

Ali vam ponuja posebne stvari

Moški radi presenetijo in pokvarijo ženske, ki jih ljubijo, ne glede na to, ali je na hladilniku malo ljubezni, preden odide na delo, ali krasen diamantno ogrlico na Valentinovo. Velike stvari in majhne stvari so del paketa, in dobili boste oba, če je človek res zaljubljen vate.

On se boji o tebi

Moški, ki je resnično zaljubljen, bo tudi želel, da bi se vsi okoli njega počutili super ljubosumne na čudoviti ženski, tako da, če ga nagovoriš, da se hvališ neprestano o tebi, verjetno te ljubi.

Samo veš

Včasih je najboljši način vedeti, če je nekaj resničnega ali ponaredek, da uporabite svojo presojo. Vsi imamo intuicije, in če ti tvoje pove, da je res zaljubljen vate, lahko imaš prav. Po drugi strani pa, če se vse zdi “izključeno” in “ni resnično”, potem pozorno upoštevajte njega in ugotovite, kaj resnica je res. Kakorkoli, morate slediti svojemu srcu.

Kako misliš, da človek deluje, ko je zaljubljen? Kaj so nekateri znaki? Delite z nami svoje misli in zgodbe spodaj!