40 Dobro in srčkana vprašanja, da vprašate fanta, ki vam je všeč

Ko spoznate fanta, ki ga zanima, je pomembno, da imate močna, srčkana in zanimiva vprašanja, da ga zaprosite za pomoč pri povezovanju med obema. Vprašanje vseh pravih vprašanj vam bo pomagalo, da spoznate svojo zmedenost in celo pomagate, da se odločite, ali je res nekdo, s katerim želite narediti naslednji korak. Tukaj je 40 dobrih in cute vprašanj, ki jih lahko vprašate, ki vam je všeč:

Vprašanje 1.) Zaradi česar se nasmehate?

nasmejan

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Vprašajte to fantu, ki mu je všeč, da mu veste, da ste radovedni, kaj ga naredi srečno. Odgovor vam bo povedal, kako ga boste v prihodnosti nasmehnili in vam pomagal, da ga bolje spoznate.

Vprašanje št. 2) Kakšen je vaš najljubši film?

film

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Odgovor na to vprašanje vam bo pomagal ugotoviti, ali imate skupne interese, ko gre za filme, in bolj kot imate skupno, boljše!

Vprašanje št. 3). Če je na svetu kakšno mesto, kamor bi lahko šel, kje bi bilo in zakaj?

svet

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: To je še eno od vprašanj, ki so ga spoznali. Morda oba sanjata o istih krajih, kdo ve?

Vprašanje št. 4.) Kateri je vaš najljubši šport za gledanje / igro??

šport

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Veliko fantov absolutno ljubezen govoriti o športu in to bo pogovor tekel. Upajmo, da lahko obdržite nekaj tega znanja in morda celo povabite, da si ogledate igro! Vprašanje tega vprašanja vam omogoča tudi, da veste, da vas zanimajo njegove radosti in ne mara in se želijo spoznati bolje.

Vprašanje št. 5.) Če bi se zmenili, kako bi proslavili prvo leto enega obletnice?

obletnico

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Vprašajte te ugodnosti na način, da vam bo odgovor povedal, če bo naredil nekaj, kar vam je všeč. Odgovori na vprašanja, kot je ta, vam lahko pomagajo ugotoviti, kakšne vrste je romantična in če je dovolj, da vam povem!

Vprašanje št. 6) Kakšna je tvoja družina??

družina

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Všeč mu bo dejstvo, da jemljete pobudo, da spoznate ljudi, ki jih ljubi.

Vprašanje št. 7.) Kaj pa vi sami sebe najbolj ponosni??

talent

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Ali je odgovor o njegovem videzu, talentih ali osebnosti, ga vključite v pogovor, ki pomeni, da ga želite spoznati in kaj se ponaša. Pride je velika lastnost večine vsakega fanta in vsekakor nekaj, ki se zaveda.

Vprašanje št. 8). Ste že kdaj jokali v filmu??

žalostno

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Iskreno, odgovor na to vprašanje je ponavadi ne, toda če on odgovori z da, potem ima res resnično občutljivo občutljivo točko!

Vprašanje št. 9.) Kakšen je tvoj najljubši avto?

fav car

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: To je še ena tema, za katero večina fantov uživa v razpravi. Če je ljubitelj avtomobila, vas bo obljubil, da ga boste spraševali, in vam bo všeč, da vam pove vse o tem, kaj mu je všeč.

Vprašanje št. 10). Kaj je tvoja najljubša hrana?

fav food

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Čim bolj ga spoznate, boljši bo odnos!

PRIPOROČAMO ZA VAS

> 200 Cute Imena, da pokličete svojega fanta

> 25 Lepi odstavki, ki jih pošljete svojemu fantu

Vprašanje št. 11.) Kaj najprej opazite, ko spoznate deklico??

najprej

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Ta odgovor vam bo dala tudi dober vpogled v to, kakšne vrste je vaš človek zdrobljen.

Vprašanje št. 12.) Kakšna je nora stvar, ki ste jo kdaj storili v svojem življenju?

Neroden

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Ne samo to vam bo dalo pogled na svojo preteklost, ampak vam bo tudi pokazalo, kako daleč so te meje, in če lahko sledite z njimi ali če želite več vznemirjenja, kot je tisto, kar je pripravljen storiti.

Vprašanje št. 13.) Kakšna je tvoja najljubša romantična dejavnost??

piknik

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje:  Moški ima drugačen pogled na to, kar je romantično kot dekle. Torej, bodite previdni, kako boste odgovorili na drobljenje. Če odgovori: “Igrali bomo celodnevne video igre in pili” Mountain Dew “in to ni vaša najljubša ideja o romanci, morda ni primeren za vas. Po drugi strani pa, če se vsaj malo trudi in reče: “Lahko bi imeli piknik v parku” ali “jaz bi te popeljal”, potem je morda tudi branilec!

Vprašanje št. 14.) Kaj je bil najstrašji trenutek v vašem življenju?

najstrašnejši

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Lepo je spoznati fanta, za kaj se boji in zakaj.

Vprašanje št. 15.) Kdo je bil vaš prvi zaljubljenec?

zdrobiti

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: To vprašanje je le majhen odlomek ledu in morda ga je zardeval ali pa se smejal, toda to je čudno vprašanje.

Vprašanje št. 16.) Kdo je tvoj največji junak??

Batman

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Če vprašate to vprašanje za tip, ki vas zanima, vam bo pomagal spoznati, kdo je on in kdo želi, da bo podoben. To je samo še eno “spoznajte ga” vrsto vprašanj, ki vas lahko res toplo med seboj.

Vprašanje št. 17.) Bi se radi večkrat pogovarjali z mano??

visi

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: To vam omogoča, da veste, da vas zanima in ga pogosteje gledate. Če je odgovor pritrdilen, je celo skriven!

Vprašanje št. 18.) Kakšna je vaša definicija intimnega?

intimno

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Vprašanje tega vprašanja in prejetje odgovora vam bo dalo idejo o tem, kako vaš zmešnjava zazna intimnost in romantiko. Odgovor je lahko zelo srčkan in očarljiv!

Vprašanje št. 19.) Bi se mazal z mano?

zmešan

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Oh! Čednost! Razen, če ne pravi, ne, seveda, potem ni tako ljubek … Ampak, če reče da, je vsekakor čudovito vprašanje vprašati.

Vprašanje št. 20.) Kateri so vaši najljubši hobiji?

hobi

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Morda, ko bo odgovoril na vas, boste odkrili, da imata oba veliko skupnih interesov in lahko celo del teh hobijev skupaj. To vam bo pomagalo, da ga boste bolje spoznali in odkrili, kaj resnično ljubi.

Vprašanje št. 21.) Kakšna je vaša najljubša restavracija??

# 1

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Kdo ve, morda bosta oba delila strastno ljubezen do suhih zvitkov. Tudi ga prosi, da vam to lahko dobi informacije, ki jih potrebujete, da nastavite svojo idejo o popoln datum v prihodnosti.

Vprašanje št. 22.) Kaj bi storil, če bi zmagal na loteriji??

22

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Oglejte si notranje finančne prednostne naloge svojega človeka, tako da mu postavite to vprašanje. Ima pohlepno srce ali prijazno? Ali bo svoj denar porabil pametno ali popolnoma nesmotren? 

Vprašanje št. 23.) Najbolj neprijeten videz?

3

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Vzemite nekaj hičkanja iz svoje zdrobitve, tako da ga odprite in spomnite na njegov najbolj neprijeten videz, ko je bil mlajši. Morda se ni strinjal s tistim, kar mu je mama dal, ko je imel 5 let, ne boste nikoli vedeli, če ne boste vprašali!

Vprašanje št. 24.) Kakšen je vaš najljubši način preživljanja deževnega dne?

4

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Obseg, kako bi vas zabaval v notranjost, ko bo slabo. To velja za snežne nevihte ali slabe vremenske razmere, ki jih boste morda želeli zaviti v notranjost cel dan. 

Vprašanje št. 25.) Kakšna je vaša najljubša video igra?

5

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Tako kot pri športu, se večinoma moški lepo črpajo za video igre. Bodite previdni, lahko nadaljuje in naprej in naprej …

Vprašanje št. 26.) Ali ste vraževerni?

6

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Pridobite ustvarjalnost, ko se razpravljate o tem, kaj vam daje heebie jeebies!

Vprašanje št. 27.) Ali ste religiozni??7

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: To je pomembno vprašanje, s katerim lahko prosite nekoga, s katerim se boste morda želeli povezati. Najbolje je, če se oba obrnejo na vzajemno razumevanje pogledov, da bi delali kakršen koli odnos. Morda vas bo cenil, kako se potopite v to vprašanje, tako da vas lahko resnično vidite, ali kliknete na vseh ravneh. 

Vprašanje št. 28.) Priljubljeni čas v letu?

8

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Lahko se obrneš na to, ali imaš rad poleti na plaži poleti ali pozimi vroči kakav.

Vprašanje št. 29.) Naštejte nekaj stvari na seznamu žlice?

9

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Morda bo delil nekaj istih idej in skupaj lahko sanjate, kako jih boste odstranili s svojih seznamov!

Vprašanje št. 30.) Katera je vaša najljubša skupina / glasbenik??

10

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Kdo ne bi rad razpravljal o svoji najljubši glasbi? To vprašanje je zagotovo odprlo vrata velikemu pogovoru med vami in vašim beaujem.

Vprašanje št. 31.) Kaj te naredi nervozno??

11

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Najboljši način, kako spoznati nekoga, je ugotoviti, kaj jim naredi udobno, pa tudi tisto, kar jih naredi neprijetno. Odkrivanje pomanjkljivosti potencialnega partnerja je enako pomembno kot ugotavljanje, katere so njihove največje prednosti.

Vprašanje št. 32.) Kakšen je bil tvoj prvi poljub?

12

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Ker kdo ne obožuje zgodbe o prvem poljubu? 

Vprašanje št. 33.) Kaj želite narediti za kariero??

13

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Pazi fanta, ki ti je všeč, ko se odpre za svoje sanje za prihodnost. Spoznajte ga na bolj osebni ravni in ugotovite, kaj si prizadeva biti.

Vprašanje št. 34.) Znaš plesati?

14

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: To se morda zdi neumno vprašanje, če pa ste dama, ki ljubi plesati, je morda nujno, da vaš fant ples z vami. Če niste velik plesalec, potem bo dobro vedeti, če bo pričakoval, da boste imeli poteze ali ne.

Vprašanje št. 35.) Katera je tvoja največja hišna piva??

15

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: To se lahko odloči, ali želite še naprej videti tega moškega ali ne, tako da vam poveste, ali sta oba izključena z istimi stvarmi. Morda oba sovražita cigaretni dim ali pa nihče od vas ne more stati brokoli! Prav tako vam bo pomagal preprečiti, da bi delali stvari, ki bi lahko resnično prišle pod njegovo kožo in obratno. 

Vprašanje št. 36.) Kdo je tvoj slavni sloman?

16

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Kot čudno ali nesmiselno, kot se zdi to vprašanje, vam bo odgovor dal idejo o tem, kakšne ženske je privlačna.

Vprašanje št. 37.) Ali želite brati?

17

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Oboje lahko dobite prijetno razpravljanje o tem, katere knjige vam je všeč ali ne.

Vprašanje št. 38.) Priljubljeno delo, ki ste ga imeli ali želite imeti?

18

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Način, kako govori o delu, vam lahko pomaga pri oblikovanju svoje delovne etike in njegovih motivacij. 

Vprašanje št. 39.) Ste introvertor ali ekstrovertni?

19

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Vprašajte ga za vprašanje, ali se vam ujema z življenjskim slogom. Morda ga bo odprl, kako bi rad preživel svoj čas. Upajmo, da oba ljubita porabo časa na enak način!

Vprašanje št. 40.) Kakšne lastnosti želite v dekletu?

20

Zakaj je to dobro / sladko vprašanje: Ugotovite, kaj mu je ponorelo! Dobro je, da čutite, kaj resnično išče v potencialnem partnerju. Njegov odgovor vam bo pokazal namige, ki jih morate odkriti, če ste zanj prava ženska! 

PRIPOROČAMO ZA VAS

> 200 Cute Imena, da pokličete svojega fanta

> 25 Lepi odstavki, ki jih pošljete svojemu fantu