Dating Argentinski moški

Je to samo jaz ali pa je samo misel, da se argentinski ljudje srečujejo s privlačnimi? Mogoče je tango, naglas ali vroča temperamentnost, vendar je nekaj o reči o argentinskih moških, kajne? Našel sem to citat Marlene Dietrich, ki bi jo lahko povzeli: “Latinosi so nežno navdušeni. V Braziliji rožejo rože. V Argentini se vrnejo. “

Barska scena

Dating Argentinian men2

Pričakujte, da se bodo moški približali, ko boste imeli noč. Argentinci se ne bojijo stika. Kontakt bolj fizične vrste. Morda boste morali večkrat ponoviti stavek “ne”, če vam nekdo ne želi.

Mati

Fantje so fantje. Vsaj tako je videti v Argentini.

Večina moških in žensk živi doma do dokončanja univerze in ponavadi nekaj časa. To pomeni, da nekateri moški zapustijo materino gnezdo v zrelih letih tridesetih. Zato ne vedo, kako kuhati, čiščenje ali perilo. Seveda obstajajo izjeme od tega.

Mame pogosteje kličejo svoje sinove kot v Ameriki, pravijo nekajkrat na dan ali vsaj nekajkrat na teden. Sinovi bodo prav tako poklicali svoje starše za pomoč o vsem in vsem. Vsaj podpira omrežje deluje!

Ljudje so navadno blizu svoje družine, jih vidijo vsaj enkrat na teden in če se boste poročili z Argentincem, boste imeli enako družino.

Ljubezen hoteli

Obstajajo ti ljubeznivi hoteli ali “telos” v večini mest. Zakaj vprašaš? Ker ljudje tako dolgo živijo doma, postane problem, ko se srečujejo z nekom in jih ne morejo dobiti v svoji spalnici pri starših.

Smooth Talkers

Smooth govorci ali “chamuyeros” so tisti, ki bi jih imenovali igralci. Samo pogosto igrajo na še višji igri. Ko bodo očarljivi in ​​nedolžni tujci prišli v mesto, ti moški jim bodo povedali, kako lepo so, koliko jih obožujejo in želijo biti z njimi, kako so v ljubezni, itd. In tako dalje. Vsi, da bi dobili dekle in jo potem zapustili.

Kot v kateri koli državi, se morate preprosto zavedati igralcev. In čeprav Argentinci pogosto postanejo strastno veliko hitreje kot povprečni Američani in vrže pohvale, kot so bili konfeti, ne pomenijo nujno na enaki globini kot ameriški fant, ki ste ga imeli dvajset mesecev, ki končno uspeva krotiti da ti je zelo všeč. Niso neiskrpljene, ampak samo del kulture. In moraš vedeti, da “po tebi” po dveh tednih ne najdem istega “te ljubim”, kot po šestih mesecih poroke.

Vzemi počasi in kmalu se odvrneš nepremišljene in ohranja dobre. Kdo je tako strasten in oboževalec. In resnično obožujejo.

Drama Queens

Mogoče so gledali preveč milo ali pa so bili latinski temperamenti tako ogreti kot sonce, vendar so lahko Argentinci ljubosumni tipi in jim ni všeč, da bi se borili z njim. Če vas nekdo v predalu predolgo čaka in se upa pozdraviti, se lahko vaš argentinski datum zelo jezen z njimi.

Očitno je prvih nekaj mesecev v razmerju lahko čas, kjer ste preizkušeni. Mogoče je težko igrati. Mogoče poskuša lagati. Govorite naravnost in on bo dobil namig ali oditi.

Na splošno se samo pripravite za nekaj dram, pretirano zgodb in laži. Okrivite ga na vročini.

Flakiness

Veliko časa preživim v L. A., zato sem mislil, da poznam rožnino iz prve roke – ljudje vam bodo obljubili kaj in ne bodo dostavili. Izkazalo se je, da so lahko Argentinci slabši od Angelenosa. Še enkrat sem nagnjen k temu, da je kriv za vreme, saj se zdi, da vročina gre ljudem v glavo. Prepričajte se, da so v zadnjem trenutku lahko preklicani datumi, časovno vodenje se ne vzame resno, lahko pa se izgovarja tudi nekaj belih laži. “Odhod iz doma” bi dejansko lahko pomenil čez eno uro. To ni za razliko od južnoafriškega izraza “sedaj, zdaj”, kar pomeni, od časa do jutri. Nekako.

Moški vzamejo vodja

dating Argentinian men

Pričakujte, da te bo sodil in prevzel, tako da bi prišel z datumom, pobral si, plačal račun itd. Za vas bo imel vrata, ne zato, ker misli, da ste slabše bitje, ampak zato, ker je to tradicija.

Moral bi biti previden, če vas bo poskušal povabiti k svojem domu prezgodaj zaradi “večerje” ali ne skrbi za urejenost datumov. Čeprav je včasih moteč, če mu je všeč, se trudi, da bi prišel do dneva. Prav tako bo verjetno ponosen na plačilo za vaše pijače, tako da, če vam začne govoriti, koliko stane vaše pijače, morda ni vse, kar je v vas.

Kot je bilo omenjeno, bo verjetno tudi strastno od samega začetka, zato pričakujemo, da se bo pohvalil.

1507760_10152392614860079_8379465670289960282_n copy 2Maria Montgomery – Maria je svobodni pisatelj, režiser in socialni podjetnik. Ona je tudi predstavnica za Center za mala angelska skupnost in navdušen bloger. Lahko jo najdete nekje med Cape Town, London in L.A., kjer vas najverjetneje najde v hribih, gleda čez mesto, ki jo ljubi. @OhMyMontgomery