Kako priti čez svojo prvo ljubezen

Ko se zaljubiš v nečim, se ves svet zdi svetlejši kraj. Počutite se srečnejše in nič vas ne moti. Ko končno razbiješ, se zdi, da se je ves svet začel zrušiti. Celo stvari, ki so vas navdušile, se ne zdijo dovolj, da vas nasmehnejo. Zdi se, da je vse temnejše in zatemnjeno.

Nisi sam. Počutiš se nora in potrta. Morda boste sami znova pošiljali sporočila, kljub temu, da boste vedeli, da se vam zdi, da ste nor ali potrebni. Ta vrsta občutka je popolnoma normalna. V študijah magnetnega tlaka so možgani nekoga, ki gredo skozi razpad, videti enako kot nekdo, ki ima duševno motnjo. V bistvu ste začasno lahki zaradi razpada. Ta občutek bo na koncu minil, vendar bo zaenkrat težko obvladati. Če želite previti svojo prvo ljubezen, morate biti proaktivni in začeti delati v smeri svoje prihodnosti. Zdravljenje je možno, vendar morate pustiti, da se to zgodi.

Kako priti čez svojo prvo ljubezen

Kako priti čez svojo prvo ljubezen

Vaše srce je razbito. Zaljubili ste se, in mislili ste, da bo odnos trajal večno. Vsi smo bili v tej situaciji in nikoli ne postane še lažji. Tudi po tem, ko ste bili skozi ducat break ups, je občutek tako grozno. To je bila tvoja prva ljubezen, zato je bila izkušnja nepozabna in intenzivna. Medtem ko boste morali nadaljevati, ne pozabite, da se boste morda želeli spomniti izkušenj v prihodnosti. Nekega dne, ko bolečino preideš, boš pogledal na odnos z občutkom nostalgije. Če pustite, da se srce pozdravi, bo bolečina kmalu minila.

1. Zavedajte se, da ni konec sveta

Zdi se, da je zdaj všeč, vendar vaš razčlenitev ni konec sveta. Še vedno si živ in imaš živeti celo življenje. Dajte si nekaj tednov, da se žalite in se počutite žal. Po tem času je minilo razmerje. Dokler boste ostali osredotočeni na prehod, nikoli ne boste mogli preiti na svojo prihodnost.

Pomislite na to kot prijateljstvo. V življenju ste imeli veliko prijateljev, nekateri od teh prijateljev pa niso več v vašem življenju. Odrasel si in se preselil iz tvojih prijateljstev. Končno lahko to storite tudi za vaše odnose.

Kako priti čez svojo prvo ljubezen

2. Ostani zaseden

Če sedite doma sami, vam bo verjetno težko nadaljevati. Ko nimaš ničesar, lahko samo razmišljaš o srčnem srčku. Začnite početi stvari, ki ste jih resnično uživali. Ostani zaposlen. Poiščite nov hobi ali začnite igrati nov šport. Sprva ste morda depresivni in čutite, da ne morete storiti ničesar. Morate prisiliti, da ostanejo aktivni, ker bodo vaše dejavnosti odvzele vaš um. Medtem ko je vaš um moten, se lahko vaše srce začne zaceliti.

3. Razmislite o učni uri

Vsak odnos je priložnost, da se nekaj naučite. Vaša povezava in razlogi za zlom lahko služijo kot orodje za boljše odnose v prihodnosti. Morda ste bili z nekom, ki je bil povsem narobe zate. Zdaj veste in lahko poskrbite, da bo vaš naslednji partner bolj primeren za vas. Ali pa ste bili preveč potrebni v razmerju in je odpeljal vašega partnerja. Zdaj lahko uporabite te podatke, da bi imeli v prihodnosti boljše odnose.

Kako priti čez svojo prvo ljubezen

4. Dosezite svojim prijateljem

Vaši prijatelji so tam, ko jih potrebujete, zato vas naj zdaj podprejo. Ko se razbijete, lahko imate tudi veliko dodatnega časa na rokah. Tokrat ste preživeli s svojim fantom ali dekletom. Zdaj, nimaš nič opraviti. Tisti čas izpolnite tako, da ste okoli ljudi. Zanesljiv prijatelj lahko razume, kako se počutite in vam pomaga zdraviti. Ne pozabite, da ste prijazni do svojih prijateljev. Zdi se, da ste ves čas ves čas plačevali ali se že ves čas veselili, vendar to ne želite storiti svojim prijateljem ali pa jih bodo vsi izgnali.

5. Ne poskušajte priti nazaj skupaj

Medtem ko se nekateri ljudje poročijo s svojimi prvimi ljubeznijo, je pravzaprav zelo redek. Vaš popoln partner bo najverjetneje prišel v prihodnost, zato ne lovite po prvi ljubezni. Če se boste poskušali vrniti skupaj s svojim partnerjem, si ga lahko ogledajo kot potrebščine ali skeptike. In če te znova začnejo dating, te lahko sprejmejo samoumevno. Konec koncev ste bili tisti, ki jih je iskal in si želel razmerje, zato lahko domnevajo, da boste vedno tam. Če ste bili odloženi, nadaljujte in ne poskušajte priti nazaj.

Kako priti čez svojo prvo ljubezen

6. Get nekaj prostora

Če bi svetovali prijatelju, bi jim rekli, naj nadaljujejo. Ko se situacija vključuje sami, je težko podati enak nasvet. Ne bi smeli poskušati priti skupaj s svojim bivšim. Če se ne morete ustaviti, poskusite nastaviti časovni cilj. Dajte sebi in svojem bivšemu bivšemu vsaj enemu mesecu, preden poskušate narediti potezo. To vam bo dalo čas, da premislite o svoji odločitvi in ​​pridete do bolj stabilnega čustvenega stanja. Medtem bi vaš bivši imel čas, da se zaveda, kako strašno življenje je brez vas.

7. Izogibajte se svojemu

Nekateri ljudje imajo radi prijatelje z razmerjem med koristmi po prelomu. Morate prenehati spati s svojim bivšim in poskušati prenehati videti v celoti. Vsakič, ko jih opazite ali spite z njimi, bo le še težje nadaljevati. Bodite prijazni do sebe in se izogibajte svojemu bivanju čim več.

Kako priti čez svojo prvo ljubezen

8. Poglejte njihove pomanjkljivosti

Ko se razmerje konča, je preprosto idolizirati svojega bivšega. Se spominjate vsega, kar je bilo z njimi dobro in kako velik je odnos. Nobena zveza ni popolna, zaradi česar se težje premikate s tem, da se osredotočite na pozitivne stvari v odnosu. Namesto tega se spomnite pomanjkljivosti v vašem bivšem in svojem odnosu. Ne samo, da bo to opozorilo, zakaj bi se morali premakniti, lahko služi tudi kot učna izkušnja za vaše prihodnje odnose. Naučite se iz pomanjkljivosti v odnosu, da boste lahko v prihodnosti imeli boljše odnose.

9. Zavedajte se, da je to ljubezen

Ko gledate film, se zaljubitev zdi nemogoče stanje blaženosti. Zdi se težko razumeti, kako se lahko nekdo zaljubi tako globoko in v celoti. Zdaj veste, kaj je ljubezen. Spoznali ste se o ljubezni in odrasli kot oseba. Veste tudi, kako je, da se je ta nenadoma odtrgala od tebe. Zdaj, ko veste, kako lahko blažena in boleča ljubezen, pazite, da izberete svoj naslednji partner pametno.

Kako priti čez svojo prvo ljubezen

10. Hranite dnevnik

Nekateri od vaših občutkov so morda preveč bolni, da bi delili s prijateljem. Revija vam lahko pomaga, da delate skozi svoja čustva v varnem zasebnem okolju. Ko se ozdravi, lahko tudi pomaga, da se osredotoči na svetlo stran. Študije kažejo, da so ljudje, ki se počutijo hvaležni, srečnejši v življenju. Vsak dan zapišite eno stvar, za katero ste hvaležni. To bi lahko bilo tako preprosto kot dobra skodelica kave ali sončen dan. Karkoli že je, napišite ga, preden spite kot spomin, da obstajajo stvari, ki so srečne in razlogi za upanje za svetlejšo prihodnost.