Carmindy iz “Kaj ne nositi” o tem, kako “carmiti” vaš obraz

Carmindy, v resničnem življenju, res ni tako precej drugačen od Carmindy, ki ga vidimo na televiziji Kaj ne nosite. Spoznal sem jo, ko je bila v Torontu približno mesec dni nazaj, da bi promovirala svojo novo linijo ličenja (več o tem v nekaj sekundah), in izgleda popolnoma enaka kot ona na televiziji: zelo lepa in presenetljivo ne preveč Botox kot sem pričakoval. (Prav tako je super, super poliran v svojem načinu govorjenja in namesto da me pusti, da vprašam moje intervjuje, preprosto začel v predstavitev Vanna White. Predvidevam, da je to, kar dobite, ko ste'od leta 2003 delaš TV)

Carmindy je tudi edina oseba, ki sem jo'Si kdaj razgovoral, ki se je skliceval na tretjo osebo. Veliko se je govorilo o “karminiranju” obraza s ličenjem. Kateri naj bi vse počeli.

Don'Ne smej se. Za tem je veliko modrosti. Oglejte si vid, če želite izvedeti več:

Vsekakor se strinjam z njo o tem poudarjanju in oblikovanju. V zadnjih nekaj sezonah, tam'veliko se je pogovarjalo o “izrezanem obrazu”, ki se je vrnil v modo, a lahko'Ne vidim, da se to res dogaja v resničnem življenju. Seveda, vem, da veliko ljudi ljubi svoj bronzer, vendar nam ni veliko, da se namerno poskušamo zatakniti tanjši nos ali tesnejši čeljustni črto. Prav? Upam vsaj, da ne.

To'je veliko lažje in bolj laskavo, da bi namesto temne prineslo svetlobo v obraz. (In lahko dodam, da sem jaz'Zdaj govoriš o notranjem očesu? Najboljše. Nasvet. Kdaj.)

Kar se tiče nove zbirke ličil, Sally Hansen Natural Beauty Navdih Carmindy, to'ki so na voljo na kanalu Nakupovanje in vsebujejo veliko več stvari, kot sem jih pokazal v videoposnetku (kot so eyeliner, maskara in sijaj za ustnice). Vendar pa so tukaj MOJI osebni priljubljeni:

Vaša koža ličila ($ 19)

Brez parabena, brez vonjav ličila (ki je moj peter moj peč) in sem se počutil popolnoma lahka na koži, ko sem mešal s temeljno krtačo. Res, res super.

Hitri pritrdilni korektor (12 USD)

To izgleda roza tukaj, vendar v resnici ni “le dober, mešljiv in nepregleden korektor. Skrbi za moj Fave Nvey Eco … wow!

Najstarejša kremna barva (14 USD)

Všeč mi je kremno rdečilo (boljši so z rožnato, naravno kožo, ki sem vam že povedal, da je bil v stilu zdaj) in ta je lepo prosojna in naravnega videza.

Zadnja stvar: Kolikor je v primerjavi s premišljevalnico, res ne'Ni mi všeč, WAY, WAY preveč iskrico, kot bi kdorkoli razumno potreboval. In očesni premaz preprosto ne deluje.

Druga zadnja stvar: Don'ne zamudite, da beseda “naravna” v imenu izdelka pomeni, da so dejansko naravni (ekološki, okolju prijazni itd.) izdelki. Niso. Medtem ko vsebujejo nekatere minerale in botanične sestavine, se izraz tukaj uporablja bolj za poenostavljeno, »le boljši« način približevanja lepoti «?

Ste ljubitelj Carmindyja??

Misliš, da si jo lahko ogledaš? Vse v vsem, to'precej dobro.

Ali poudarjate? Prosim, ne'Povejte mi, da ste obrisali.