Ta Peach Concealer je naslednja najboljša stvar za 8-urni spanec

Kot dolgoletni uporabnik Clé de Peau's 70-letnim + kultnim najljubšim prikrivačem, ki je, žal mi je, povedal, popolnoma vreden. Nikoli nisem mislil, da bi se množična blagovna znamka lahko približala izzivu na prvem mestu. Clé de Peau je tako kremast, a pigmentiran'Vedno sem bila moja najboljša izbira za temne kroge, veinske pokrove in kjerkoli drugje okoli oči.

To bo res noro, ampak jaz'Veš, da sem odkril 10 $ Target jobbie ($ 12 v ZDA, kdaj se to zgodi?), ki mislim, da bi mi všeč še bolje. Za oko, to je (ta prikrivalnik ni't po vsem obrazu, medtem ko je lahko Clé de Peau).

Izdelek I'je padel za Pixi'Koncentrat korekcije v svetlečem breskev:

Peach! Ali imate v vaši zbirki korektorja breskev skrivač? Če je vaša koža nekje od poštene do srednje, potem morate.

Črni pigment dejansko deluje bolje od standardnega barvnega tona, da bi preprečili temne kroge, ki imajo modre ali vijolične podlage. Torej naredi vaš pogled na oko, da je malo svetlejša in bolj osvežena, vendar neopazno “kot da si pravkar dobil odlično noč'ali pa se vrnil s počitnic.

In mislim Pixi'je popolna pokrivala breskev skrivnost je resnično najboljši. Nekateri od vas bodo že vedeli za to, seveda, toda za nas Kanade'novega, saj smo leta 2013 dobili le Target (in zato Pixi).

V škatli je najsvetlejša steklena lončica z mete zelenega pokrova:

In tukaj's tem, kako izgleda korektor:

To'res ne to breskev in zagotovo ne oranžna, nato pa, ko je to'na koži, se nekako med seboj prilagaja. jaz'm pošteno, in obstajajo poročila o MakeupAlley, da je to delalo na ljudi z celo tan in olivno kožo tonov.

Tekstura je precej debela (odkar je's polno zajetje), vendar ne toliko, da je to'je težko uporabljati in se na koži počuti nemočno. jaz'd priporočam, da namesto prstov potopite krtačo prikrivača (kot je moja zadnjica 195 iz MAC-ja) v lonec; Tako dobite lepo, enakomerno mešano aplikacijo.

Sem omenil'tudi vodotesno, brez olja in brez parabena? Woohoo!

Danes sem se igral s korekcijskim koncentratom in tukaj sem bil rezultat:

V redu, ja, potrebujem prašek. In nisem'Ne uporabljajte drugega prikrivača okoli mojega nosu (zmagovalec Peach je zmagal'ne dela tam). Toda kaj sem naredil naredil sem, da je svetlečo breskev na vseh pokrovih, v notranjih kotičkih in pod očmi. jaz'Malo sem srečen s tem, kako dobro počival, zaradi česar sem pogledal! In sinoči nisem dobila 8 ur spanca.

Mislim, da je edina slaba stran tega izdelka, da je lahko preveč lahka za polne teme, ki so temnejše od medija. Če to's teboj, nas obvestite v pripombah, če ste'Ugotovil sem korektivni prikrivač, ki ga imate radi.

PS: Pixi lansira novo senco v tem mesecu, imenovan Concealing Concentrate in Adaptable Beige. Upam, da je'tako super kot breskev … ostanejo prilagojeni za moj pregled!

PPS: Preostanek ličila sem'ki nosijo na fotografiji, vključuje Pixi H2O SkinTint, Tarte obarvani glinasti barvni gel v Taupeju, Lancôme Grandiose maskara, Clarins 3-Dot Liner v rjavi barvi in ​​Revlon ColorStay vlažilna barva v Miami zvišana telesna temperatura na ustnicah in obrazu.

Kje kupiti

Najdi Pixi Correction koncentrat na:

  • Cilj
  • Amazon.com
  • DermStore
  • Lepotni most
  • Moja torba

Povejte svoje mnenje

Ti si ljubitelj breskev prikrivalcev?

Si že poskusil Pixi Correction Concentrate še?

Imaš še kakšne druge korektivne prikrivače?