40 dorinte de nastere pentru nepoata

Cu ziua de naștere a nepoatei tale, ai nevoie de cotația perfectă pentru a le pune în carte. Următoarea listă depășește limita de bază “Happy Birthday” și arată expresii drăguțe și amuzante. Aceste mesaje dulci sunt sigur de a face nepoata ta au o zi buna. Dacă nu puteți obține un card de ziua de naștere nepoțului dvs., puteți trimite întotdeauna una dintre aceste dorințe de ziua de naștere pentru nepoata prin contul ei Facebook sau Twitter. Utilizați aceste dorințe de naștere ale nepoților să o informați cât de mult o iubești.

zi de nastere

1. “Lipsa responsabilității este cea mai bună parte a relației unchiul-nepoată. Puteți să vă cereți iresponsabil unchiului să vă ofere tratamente și pot să-i stric în mod iresponsabil pe nepoata mea cu pretenții scumpe. La multi ani.”

Evident, puteți modifica această dorință de ziua de naștere pentru nepoata cu “relație matusa-nepoata” în locul unchiului. Indiferent de ce, mesajul rămâne adevărat. Nimic nu este mai bun decât să te rănești pe nepoata ta.

2. “Aunt a devenit cel mai tare cuvânt din viața mea după ce te-ai născut. La multi ani.”

Ca orice mătușă poate atesta, fiind o mătușă are toate avantajele de a fi părinte fără nici un stres. Mersi, mătușă!

3. “N-am crezut niciodata ca sora mea ar face lucruri minunate in viata … pana cand a nascut un inger pe care imi numesc NIECE. La multi ani.”

Deși acesta este un compliment pentru nepoata ta, este un pic de înjosire pentru sora ta. Sper că sora ta este tipul de persoană care poate lua o glumă.

4. “În timp ce acest lucru poate părea brânzos și cliche … o nepoată ca tine îmi face viața completă. Asta vrea să spună inima mea. La multi ani.”

Oamenii pe care îi iubim sunt singurul lucru care contează în viața noastră. Când ați avut o zi grea, știind că cei dragi sunt în apropiere, face totul util.

5. “Tu ești nepoata mea, care îți oferă dreptul oficial de a mă întreba dacă nu mă simt vinovat. Eu sunt mătușa ta, care îmi dă dreptul oficial să te răpesc fără să-mi asumi responsabilitatea. Cât de perfectă. La multi ani.”

Suntem de acord: cât de perfecți. Spre deosebire de majoritatea oamenilor, nepoata tinerească este destul de ușor de plăcut. O păpușă prințesă, o nouă carte sau un costum de balerină sunt tot ce-i trebuie pentru a-și face ziua.

6. “Doar gîndirea cât de adorabilă este o nepoată pe care o ai, mă ține la cald, chiar dacă, unul de celălalt, suntem departe. La multi ani.”

Unele dintre cele mai bune urări de ziua de naștere pentru rimă nepoată ca aceasta. Rima este un pic mai puțin, dar încă adaugă o notă plăcută.

7. “Relația noastră nu este despre zâmbete, râde și cincizeci. Având o nepoată minunată ca tine, mă face să vreau să zbor. La multi ani.”

Îți amintești de acel senzație de creștere pe care ai avut-o cu prima ta iubire? Sentimentele tale pot zbura, dar acum ai o persoana mai buna sa-ti concentrezi atentia.

8. “Un duo matusa-nepoata ca noi poate da oricărei perechi mamă-fiică un drum pentru banii lor. La multi ani.”

Părinții trebuie să-și disciplineze copiii, dar tu devii mătușa rece și cel mai bun prieten.

9. “Am avut totul în viață până în ziua în care te-ai născut … când mi-am dat seama că nu am avut nimic până în ziua când am avut o nepoată ca tine. La multi ani.”

A avea o nepoata ajuta cu adevarat sa punem totul in perspectiva.

10. “S-ar putea să fim legați de sânge și de familie, dar adevărul este că suntem mai degrabă astea. La multi ani.”

Când tu ești matusa, nu trebuie să te îngrijești de ciudățenia vieții cotidiene sau a alegerii disciplinei. În schimb, vă puteți bucura de toate lucrurile distractive.

11. “Pentru nepoata mea cea mai draguta … cea mai buna sfat pe care matusa voastra o poate da in ziua ta de nastere este: Be Yourself, pentru ca esti perfect. La multi ani.”

Acest sfat este un lucru minunat de împărțit cu toată lumea, nu doar cu nepoata ta.

12. “Extazul, entuziasmul, fericirea și răpirea sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu cum am simțit când te-ai născut. Ziua de naștere fericită pentru nepoata mea preferată. “

Într-adevăr, poți pune cum ai simțit la naștere în cuvinte? Dacă puteți, spuneți-mi cum ați făcut-o!

13. “Ori de câte ori tatăl tău te motivează, ori de câte ori mama ta te scuipă, ori de câte ori pedagogii tăi te pedepsesc, ori de câte ori prietenii tăi te tachinează – mereu ține minte că ai o mătușă care așteaptă să te îmbrățișeze. La multi ani.”

Când are o zi proastă, va avea întotdeauna un umăr răcoritor pentru a plânge.

14. “Pentru nepoata mea draga … La ziua ta de naștere, părinții tăi îți vor spune să muncești din greu și să fii o femeie de succes. Voi spune să vă petreceți greu și să vă distrați. La multi ani.”

Cu orice noroc, veți fi acolo petrecând chiar lângă ea!

15. Fie ca relatia noastra matusa-nepoata sa faca mereu mama voastra geloasa. La multi ani.”

Acest lucru pare a fi unul dintre vechile cuvinte irlandeze, cum ar fi “Fie ca vântul să fie mereu în spatele tău”, ceea ce îl face ideal pentru zilele de naștere din martie.

16. “Cei mai mulți oameni fac cele mai bune prieteni în licee. Am făcut-o cu nepoata mea când am devenit o mătușă.

Există puține dorințe de ziua de naștere pentru nepoata care sunt mai dulci decât aceasta.

17. “Am vrut o nepoata frumoasa si parintii v-au dorit o fiica frumoasa … am facut ambele dorinte sa devina realitate. La multi ani.”

Chiar și atunci când lucrurile par dispărute, ea va ști mereu că o iubești mai mult decât orice în lume.

18. “Tu esti NIECE mea – obraznic, nerăbdător, energic, drăguț și expresiv. Te iubesc, ziua de naștere fericită.

Sperăm că partea “obraznic” este mai mult o exagerare decât o realitate. În caz contrar, va trebui să începi să o strici mai puțin.

19. “Am un stimulator cardiac in inima mea numit NIECE – cutentia ta are control complet asupra batailor inimii mele. La multi ani.”

Această dorință de naștere pentru nepoata ta funcționează perfect. Ea reușește să fie adorabilă și unică în același timp.

20. “Nepoata mea … tu esti singura pe care o pot trata ca fiica si de asemenea am ca si cel mai bun prieten. La multi ani.”

Dacă nu ai niciodată copii de-ai tăi, această afirmație este mai mult adevărată.

21. “Tu nu ești doar nepoata mea … tu ești îngrijitorul celei mai mari bucăți din inima mea. La multi ani.”

Această citare a zilei de naștere poate fi ușor brânzos, dar devine un punct. Puteți folosi acest mesaj pentru a lăsa nepoata ta să știe cât de mult o iubești.

22. “Nefericita nepoata … pentru a scapa de stres, unii oameni mediteaza in timp ce altii fac yoga. Mă uit la fotografiile tale drăguțe. La multi ani.”

Acest mesaj de ziua de nastere devine puncte pentru creativitate si cutenta. Dacă nu vă plac cardurile mai sentimentale și mai ciudate, acesta este tipul de mesaj pe care ar trebui să îl utilizați.

23. “A deveni un tată al unei astfel de fată talentată, inteligentă și drăguță ca tine – aceasta este cea mai mare realizare a fratelui meu în viață. La mulți ani pentru nepoata mea.

Evident, poți schimba acest lucru la soră în funcție de relația ta reală cu părinții nepoatei tale.

24. “Singura condiție prealabilă pentru fabricarea unui produs numit mătușă grozavă este o componentă numită Minunat Minunat. La multi ani.”

Este posibil să nu fie cea mai poetică dintre citate, dar este diferită de mesajul tău mediu de naștere.

25. Știu că nu voi îmbătrâni niciodată pentru că îmi voi reluvi tânărul prin ochii unei nepoate minunate ca tine. La multi ani.”

Chiar dacă ați putea îmbătrâni, veți rămâne mereu tânăr la inimă din cauza nepoatei voastre.

26. “Definiția oficială a nepoților în Merriam-Webster este – o fiică a fratelui, sorei, cumnătului sau cumnatei. Dar definiția mea personală a nepoților este – o tânără frumoasă care este a doua mea fiică. La multi ani.”

Trimite-i o dorință de ziua de naștere, așa că este sigur că o face să se simtă bine iubită. De asemenea, ați putea modifica acest mesaj în ceva de genul: “Niece (n.) (Adj.): Ca un substantiv, nepoata înseamnă fiica mea surogat. Ca un adjectiv, nepoata înseamnă super minunat și uimitor. Folosit într-o propoziție: “Ea a fost foarte nepoată și super cool!”

27. Când m-ai chemat pentru prima oară pe unchiul meu, m-am simțit vechi. Dar pe măsură ce mi-ai mai spus numele unchiului din nou și din nou în vocea ta drăguță, m-am simțit ca cel mai norocos viu unchi. Ziua de naștere fericită pentru nepoata mea adorabilă.

Puteți modifica acest lucru cu “matusa”. Pentru a obține de la dvs. și de la soțul dvs., este nevoie doar de câteva modificări.

28. “Continuați-vă visele și dați viață cel mai bun împușcat. Să nu vă fie frică să eșuezi, pentru că unchiul tău ți-a întors întotdeauna spatele. La multi ani.”

Cunoașterea că veți fi mereu acolo pentru ao prinde, o va ajuta să-și asume riscuri și să-și ia visele. Știe că are sprijinul tău și că face diferența.

29. “Cool, minunat, distractiv si frumos – esti singura mea ruda care are toate aceste calitati. Ziua de naștere bună a nepoatei mele drăguțe.

Mesajul tău nu trebuie să fie poetic pentru a fi sincer. Zilele simple de ziua de nastere ca aceasta lucreaza intotdeauna bine.

30. “Tu ești fiica surorii mele, dar putem vedea cu toții de unde ți-ai arătat – mătușa ta frumoasă. La multi ani.”

Toate cele mai bune calități sunt de la tine, desigur. Trăsături negative ar fi de la părinții ei.

31. “Ești mult mai matur decât mama ta, când era de vârsta ta. Crede-mă, eu sunt sora ei și am văzut-o aruncând nebunia. La mulți ani, draga mea nepoată.

Acest lucru este un pic de înjosire pentru mama ei, așa că poate doriți să utilizați un mesaj diferit.

32. “Știți ce au în comun Google și Wikipedia? Nici unul dintre ei nu poate explica de ce și cât îmi place nepoata mea. La multi ani.”

Pentru un mesaj modern, unic de ziua de naștere, acesta este unul dintre cele mai bune.

33. “Nefericita mea nepoata … Daca erai o bijuterie, ai fi cel mai radiant si mai pretios in intregul univers. La multi ani.”

Dacă vrei să-i faci cu adevărat zâmbetul, trimite-i o bijuterie reală pentru a merge cu asta. Lasă-i să știe că strânge orice piatră prețioasă, trimițându-i brățara perfectă sau cerceii!

34. “Pe măsură ce navigați prin adolescență, vă doresc să mergeți pe valurile SUCCESULUI pe o placă de surf numită HAPPINESS. Ziua de naștere fericită pentru nepoata mea frumoasă.

O mică brânză, dar mesajul încă funcționează.

35. “Mama poate fi o călătorie plăcută și frumoasă, dar fiind o mătușă este mult mai bună – sălbatică și nebună. La multi ani.”

Bineînțeles, a fi o mătușă este doar o experiență sălbatică dacă o lăsați să fie. Totul depinde de tine și de nepoata ta!

36. “Dacă trebuia să-mi întorc timpul și să-mi retrăg tinerețea – ar fi o personificare a TU. La multi ani.“

Cu orice noroc, ea va putea evita toate greșelile pe care le-ați făcut în tinerețe. Pentru a vă asigura că adolescența este mai bună, mătușa ei credincioasă este lângă ea.

37. “îmi este permis în mod oficial să îți permit să faci lucrurile pe care părinții tăi nu ți le-au permis. La multi ani.”

Acesta este întotdeauna un lucru bun de auzit! Doar amintiți-ar trebui să-l înveți să practice moderarea în tot. Cu excepția, bineînțeles, în ziua ei de naștere!

38. “Nu-mi pasă de a fi cel mai bun unchiu din lume. Tot ce mă interesează este să mă asigur că dragostea mea față de nepoata mea este cea mai bună dintre cele mai bune. La multi ani.”

S-ar putea să nu fiți perfecți, dar puteți fi mătușa perfectă sau unchiul ei pentru ea. Cu toții avem imperfecțiunile noastre, dar în cele din urmă suntem judecați de acțiunile noastre.

39. “Cea mai prețioasă bijuterie din lume nu este un safir, smarald, rubin sau un diamant. Tu, nepoata mea. La multi ani.”

Această dorință de naștere pentru nepoată este o modalitate frumoasă de a spune că este importantă pentru tine.

40. “S-ar putea să fiți DAUA MAMĂ, dar sunteți cel mai bun prieten al meu. La multi ani.”

În timp ce îmbătrânește, acest mesaj va deveni chiar mai adevărat pentru dvs..

Alegeți mesajul preferat de ziua ta sau modificați câteva dintre cele din această listă! Pentru o atingere personală, folosiți scrierea caligrafiei pentru a face într-adevăr o carte frumoasă.