8 moduri de ai face pe cineva să te ierte

Când te lupți cu cineva, e pur și simplu groaznic. Cei doi probabil că nu vorbești, știți că celălalt individ este supărat pe tine și vrei doar ca totul să devină din nou mai bun. Dar ce puteți face pentru a vă asigura că cineva vă iartă? Iată o listă de 8 modalități minunate de a face pe cineva să vă ierte!

e55d80c2ddabd8cde01d5ccc47177838

  1. Dă-le un spațiu

După un argument, trebuie să oferiți acestei persoane ceva timp să vă relaxați și să vă răcoriți. Probabil că nu vor să vorbească foarte curând după luptă, deoarece tensiunile vor fi ridicate și probabil că voi doi nu vă gândiți direct. Dacă încercați să faceți ceva acum, lucrurile se pot înrăutăți! Primul pas pe care trebuie să-l faceți este să faceți un pas înapoi și să lăsați situația să fiarbă puțin, apoi puteți trece la pasul următor.

  1. Iartă-te

Cum vă puteți aștepta pe cineva ELSE să vă ierte dacă nu vă puteți chiar ierta? Serios, înainte de a vă invita pe cineva să vă dea o altă șansă, trebuie să vă asigurați că sunteți în pace cu voi în primul rând. Da, ați făcut o mare greșeală și acum plătiți prețul. Da, este posibil să fi pierdut pe cineva din cauza acțiunilor tale rele. DUMNEAVOASTRĂ Ești doar om, și uneori facem lucruri stupide care să-i bată pe ceilalți. Înțelegeți că sunteți numai oameni și veți face greșeli. Iartă-te, dar cel mai important, ÎNVĂȚI de la această greșeală. Odată ce ați făcut acest lucru (admis și învățat din greșeala dvs. și iertat), puteți încerca să vorbiți cu ei – pasul 3.

  1. Vorbeste-l

Uneori, tot ceea ce este nevoie ca cineva să te ierte este o conversație profundă și lungă. Cei doi trebuie să discutăm ce sa întâmplat, de ce sunt supărați și ce puteți face pentru ao rezolva. Comunicarea este esențială pentru orice relație – fie că este vorba de fratele tău, de prietenul tău cel mai bun sau de prietenul tău – să-ți dai puțin timp să te așezi și să vorbești cu adevărat despre lucruri în profunzime este un pas necesar pentru ai face pe cineva să te ierte.

de12ecfbaab895ade8160a350f7d2f96

  1. Cere-i iertare – și înseamnă asta

Un simplu “Îmi pare rău”, în care îl ridicați ca și cum nu este mare lucru și nici măcar nu faceți contact vizual cu cealaltă persoană, spunând că este extrem de nesincer, iar celălalt individ va ști asta! Trebuie să cereți iertare și să însemnați asta. Oamenii vor să audă o scuză sinceră, sinceră, nu ceva ce citesc partea din spate a unei cutii de cereale. Dacă vreți cu adevărat să vă ierte, trebuie să le arătați că sunteți sincer cu scuzele voastre. A stabili un contact vizual. Luați mâna. Și spune-le că îți pare rău. Nu numai asta, dar ați putea dori să faceți scuze un pic mai lung, cum ar fi “Joe, știu că am făcut o mare greșeală. Am distrus totul și ma ucis înăuntru. Te rog, tot ce vreau este iertarea ta. Voi face tot ce trebuie. Vă rog, Joe “- ceva în acest sens este o alegere excelentă!

  1. Recunoașteți că ați fost greșit

Bine, deci cereți iertare; dar puteți admite chiar că ceea ce ați făcut a fost greșit? Oamenii de la celălalt capăt vor să știe că înțelegi ce ai făcut NU este bine și că știi că NU o faci din nou! Cu siguranță recunoașteți celeilalte persoane că ați greșit în ceea ce ați făcut și, din nou, vă cereți scuze pentru acțiunile dvs..

5317da101358de5a4ede3aa160c84530

  1. Fii extra tipar

Dacă cereți scuze, dar tratați această persoană ca murdărie, scuzele voastre nu vor merge prea mult. KINDNESS este ceea ce îți va cere scuze la nivelul următor! Fiind un tip extra pentru această persoană îi va arăta că îți pare rău și vrei să se simtă special. Bunătatea le va arăta că le respectați și că doriți să faceți din nou lucrurile. Tratându-le cu altceva decât cu bunătate absolută este o modalitate ușoară de a arăta că nu sunteți cu adevărat pregătiți pentru iertare.

  1. Faceți ceva frumos pentru ei

Cea mai ușoară cale de ai face pe cineva să-ți ierte e să faci pur și simplu ceva frumos pentru ei! Poate că au vrut să vadă un film nou și să continuați să spuneți nu, pentru că arată prost. Vei intra într-un argument cu ei și dintr-o dată te afli la ușă cu bilete de film și o scuză mare. Acest lucru nu numai că le arată că le pasă, dar le arată, de asemenea, că veți face orice pentru a le face să vă ierte.

d4c135fd7ebf6406fca53c0eeb9164ad

  1. Arata-le ca te-ai schimbat

Iertarea nu înseamnă în esență nimic dacă nu învățați din greșelile voastre. Trebuie să le arătați că v-ați schimbat. Dacă ar fi fost supărați de un anumit lucru, atunci reparați-l. Uneori timpul este singurul lucru care va arata ca v-ati schimbat si, daca este cazul, atunci spuneti-le ca nu veti aluneca si timpul va va arata ca inseamna afaceri.

Cum obții pe cineva care să te ierte??